Harry čestitam, koji lipi poklon. Cure držim fige svima koje uskoro očekuju betu
Beta 0,2....😥😥😥 Cure hvala vam na svakoj riječi podrške i pozitive, najbolje ste! Ostanite i dalje takve! Skupa i zajedno žene čuda rade i zvijezde pomiču! Moje malo čudo me nije dočekalo! Ali imala sam nadu... A to je nekad najpotrebnije...
Maja555 ma vise je neobicno jer cesce prvo idu s klomifenom. Da li si možda u Cito?
Grizliovo su mi dali isprintano:
https://ivf.hr/ambulantna-histeroskopija-upute-za-pacijente/
Jesam! Cito sam. Koja je razlika izmedju letrozola i klomifena?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Beta 0,2….😥😥😥 Cure hvala vam na svakoj riječi podrške i pozitive, najbolje ste! Ostanite i dalje takve! Skupa i zajedno žene čuda rade i zvijezde pomiču! Moje malo čudo me nije dočekalo! Ali imala sam nadu… A to je nekad najpotrebnije…
Draga drzi se ❤❤😘😘
Beta 0,2….😥😥😥 Cure hvala vam na svakoj riječi podrške i pozitive, najbolje ste! Ostanite i dalje takve! Skupa i zajedno žene čuda rade i zvijezde pomiču! Moje malo čudo me nije dočekalo! Ali imala sam nadu… A to je nekad najpotrebnije…
❤️
Zvucis kao da ides od nas. Ostani ovdje🙏🏼 tko zna koja cuda nam zivot tek treba podariti
Branca..grozno bas mi je zao. Nadam se da cete ipak naci nacin kako doci do vaseg malog stvorenja.
Harry cestitam ti, prekrasno draga 😍
Moj poklon za Valentinovo 1218 💃💃💃🙂🙂🙂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
Jaaaako mi je drago zbog tebe...cestitam...i uspjesnu trudnocu ti zelim👏
Čekaj me, i ja ću sigurno doći
samo me čekaj dugo.
Čekaj me i kada žute kiše
noći ispune tugom.
Čekaj i kada vrućine zapeku,
i kada mećava briše,
čekaj i kada druge nitko
ne bude čekao više.
Čekaj i kada pisma prestanu
stizati izdaleka,
čekaj i kada čekanje dojadi
svakome koji čeka.
Čekaj me, i ja ću sigurno doći.
Ne slušaj kad ti kažu
kako je vrijeme da zaboraviš da te nade lažu.
Nek povjeruju i sin i mati
da više ne postojim,
neka se tako umore čekati
i svi drugovi moji,
i gorko vino za moju dušu
nek piju kod ognjišta.
Čekaj. I nemoj sjesti s njima,
i nemoj piti ništa.
Čekaj me, i ja ću sigurno doći,
sve smrti me ubiti neće.
Nek kaže tko me čekao nije:
Taj je imao sreće!
Tko čekati ne zna, taj neće shvatiti
niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina
čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako
preživjeh vatru kletu,
naprosto, ti si čekati znala
kao nitko na svijetu.
Svim cekalicama poklanjam svoju najdrazu pjesmu, jos sam nekako nesvjesna, stipam se🙂.. Nadam se da ce sve ici kako treba... Zelim svima vama sto prije ovakav osmjeh,, srecu.. Vjeruj te, drzite se zajedno💛
url=https://lilypie.com]
Meni je Test negativan al jos nisam izgubila nadu,nema M danas 3 dan i stalno me probada u ledjima...
Maja nije isti lijek ni sastav. Cito ima takav protokol pa sam pogodila i cesto je uspjesan. Samo vjeruj u njih, to je dobra klinika.
Sortiraj odgovore
Najstariji