Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    15. Veljača 2019. 16:02

Tina - žao mi je što i vi morate u potpomognutu oplodnju, ali s vedrije strane - dobro da imamo opciju ipak ostvariti trudnoću... Ja sam VV pa ne znam kako je na Svetom Duhu, ali ako ideš kod Lučingera onda plaćaš postupke, a u državnim klinikama imaš pravo na 6 besplatnih postupaka h inseminacije. Dosta ste mladi pa pričekajte s privatnim klinikama i probajte prvo bez plaćanja. Sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    15. Veljača 2019. 16:03

Htjedoh napisati 6 IVF-a + inseminacije. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• perla
    15. Veljača 2019. 16:14

medi89

Drage moje čestitam od srca !!!!!!!

Meni je danas 7 dan od transfera , 3 dan su mi vraćena 2 osmostanična embrija , ja nemam nikakve siptome , osim da vec tri dana imam grceve kao da cu dobiti, nisu jaki kao menstrualni ali su prisutni, također sam dosta umorna a iscjedak je od utrogestana jer ga stavljam 3*2 dnevno…imate li kakve riječi utjehe za mene jer ja ludim !!!!!!!!!!!!

Meni je danas 10 dan isto sam od 4tog do 7 dana imala grčeve u trbuhu ko pred m. I to samo po noći Sad već 3 dana ništa sad me muči zašto ništa. Sutra je 15 dana od punkcije,, prošli put sam dobila na taj dan a smeđarenje je počelo 4 dana prije ko i svaki put kad treba doći m. Sad nema toga pa se nekako nadam  Testiranje ću pustiti još par dana jer sam od početka u dilemama tako da si neću sad navući misao jeli rano il je stvarno minus. 

• Malizvrk2
    15. Veljača 2019. 16:31

Evo da se ja javim 
    2.2 transfer 
    2 smrzlica od 5 dana 
    Danas beta 1034 😍
    Bolilo me 3 i 7 dan od transfera kao da cu dobiti nakon toga nista i evo ga stize bebica ili bebice to cemo jos vidjeti 
    28.2 ultrazvuk
    Veceras napisem sve kad uhvatim vremena 
    😘

johan
    15. Veljača 2019. 16:37

Malizvrk2

Evo da se ja javim
    2.2 transfer
    2 smrzlica od 5 dana
    Danas beta 1034 😍
    Bolilo me 3 i 7 dan od transfera kao da cu dobiti nakon toga nista i evo ga stize bebica ili bebice to cemo jos vidjeti
    28.2 ultrazvuk
    Veceras napisem sve kad uhvatim vremena
    😘

Wau super!!!!čestitam 😘😘😘😘

TinaZgb
    15. Veljača 2019. 16:58

Vaki

Tina - žao mi je što i vi morate u potpomognutu oplodnju, ali s vedrije strane - dobro da imamo opciju ipak ostvariti trudnoću… Ja sam VV pa ne znam kako je na Svetom Duhu, ali ako ideš kod Lučingera onda plaćaš postupke, a u državnim klinikama imaš pravo na 6 besplatnih postupaka h inseminacije. Dosta ste mladi pa pričekajte s privatnim klinikama i probajte prvo bez plaćanja. Sretno!

Hmm..rekla mi je Mazalin da imam pravo na free do 41godine..jer sam je pitala koliko se placa..A muz bi htio da kod njega pokusamo..neznam.

Nasty
    15. Veljača 2019. 17:04

Nova sreca

Pencil

I di mi je Nova sreca šta je s njom ?

Ej ljube evo me.Vadila sam betu jutros i 1 je.tako da mi preostaje dalje se boriti.čekam marušićku na odjelu sada da vidim sta i kako dalje

Draga Nova sreco, žao mi je ono baš😥
    Odtuguj to i molim te hrabro idi naprijed..
    Jesi imala smrzlića kojeg? Ako se dobro sjećam, pisala si da su ti se nakon transfera dva razvila u labu do blastica? 

samo_opusteno
    15. Veljača 2019. 18:01

johan

samo_opusteno

johan

medi89

Drage moje čestitam od srca !!!!!!!

Meni je danas 7 dan od transfera , 3 dan su mi vraćena 2 osmostanična embrija , ja nemam nikakve siptome , osim da vec tri dana imam grceve kao da cu dobiti, nisu jaki kao menstrualni ali su prisutni, također sam dosta umorna a iscjedak je od utrogestana jer ga stavljam 3*2 dnevno…imate li kakve riječi utjehe za mene jer ja ludim !!!!!!!!!!!!

Draga i meni ti tako bilo i jos je a danas mi 14 dan od transfera..

Danas ti 14 dan…nisi isla vaditi betu? Ja 14 dan idem vaditi

Ne idem 18.2 meni bila punkcija 30.1 a transfer 1.2 rano je to jos ,meni rekla dokt da se to nevidi 14 dan nego tek nakon 16 dana da sam bila na transferu nakon blastice onda da

Aha...eto onda cemo cemo u pon zajedno biti na mukama..hhhh...

4 sreća
    15. Veljača 2019. 18:05

Nasty

Nova sreca

Pencil

I di mi je Nova sreca šta je s njom ?

Ej ljube evo me.Vadila sam betu jutros i 1 je.tako da mi preostaje dalje se boriti.čekam marušićku na odjelu sada da vidim sta i kako dalje

Draga Nova sreco, žao mi je ono baš😥
    Odtuguj to i molim te hrabro idi naprijed..
    Jesi imala smrzlića kojeg? Ako se dobro sjećam, pisala si da su ti se nakon transfera dva razvila u labu do blastica?

Prestali su se razvijati 5 dan.tako da nemam nažalost.a nema predaje triba dalje ići i boriti se.da je lako nije al valjda će i nami svaniti taj sretni dan

4 sreća
    15. Veljača 2019. 18:07

Vaki

Htjedoh napisati 6 IVF-a + inseminacije.

Zar nije draga 4 ivf 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.