Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    14. Veljača 2019. 18:12

Bravo Vaki, ja sam to pretpostavljala, da je zapravo ginekologica htjela uciniti uslugu da ne dolazi dva puta, a Vuk da trazi A2 i ako se slucajno predomislis pa nakon konzultacija ipak ne odaberes njih.

Grizli
    14. Veljača 2019. 20:20

HarryPotter cestitam! Prekrasna beta i zelim ti savrsenu trudnocu!
    Kengurica sve je to u redu i ocekivano! Sretno u postupku sad!
    Jel ima jos koja cekalica bete? 

Vaki
    14. Veljača 2019. 20:35

Harry - bravo, odlična beta.
    Kengu i Grizli - sad ste spremne za idući ciklus? Grizli ti za FET, a Kengu ti za stimulirani?
    Nikitta - kad imaš pregled? 
    Nemasekirancije - čekaš M pa krećeš? 
    Branca - 😪

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

14. Veljača 2019. 20:46

Vaki

Uputnica D1 ti sve pokriva i ne trebaš drugu. Uglavnom traže A kontrolne uputnice koje vrijede samo za 1 pregled pa ako se nešto zakompliciralo da ti ne troše D1 uputnicu. Ja sam zadnji put imala D1 uputnicu što se pokazalo dobrim jer sam trebala vaditi hormone i svašta nešto što ne bih mogla bez te uputnice.

A ja opet sam.imala d1 jer sam planirala u postupak..no nakon pregleda gdje se ustanovilo da imam cistu nisu htjeli aktivirat tu d1 vec trazili a3...i onda sam im morala drugi dan hitno postom slati novu uputnicu ...i to su pristali tad jer sam njihov pacijent bila 2 god inace ne znam kak bi bilo uglavnom totalno zakomplicirali s tim uputnicama...

Grizli
    14. Veljača 2019. 21:07

Vaki da da ja FET drugi mejsec. Sad ocekujem M, doduse ovulaciju tek imala tako da mislim da imam jos realno mjesec dana do statusa cekalice. A vrijeme ide spooorooo... Ko da cekam lutriju! 

• Blacky89
    14. Veljača 2019. 21:20

Branca_i 😥
    Grizli brzo ce m... evo moja danas dosla... čak je i uranila 2 dana. A bila sam uvjerena da ce kasnit (voli zaj... kad ne treba)... uglavnom ujutro idem po lijekove i krecemo 😯

samo_opusteno
    14. Veljača 2019. 22:41

Cure...pomozite...izludit cu...dns od 2 sata imam tamno smedji iscjedak...koji ima fuj miris...totalno neki neprepoznatljivi ..sutra kao trebam dobiti M a betu vadim u ponedjeljak...ne znam sto je to? Hocu li procuriti ili sta se dogadja? Jel zna tko? Svasta sam citala i sad vise nista ne znam...hvala

• Kengurica
    14. Veljača 2019. 23:40

Mirisi ti znaju znaciti i infekcije. Nazovi si gina.
    Vaki da, stimulirani u novoj klinici pa se nadam nekoj novoj sreci.
    Grizli hvala i tebi sretno!

• Colt
    15. Veljača 2019. 06:45

HarryPotter

Moj poklon za Valentinovo 1218 💃💃💃🙂🙂🙂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

Bravo Bravo ženo  🐞🐞🐞🐞 meni u ponedjeljak 21 dan od transfera  204.3 a u srijedu 559,5. Na uvz sam naručena 27.02

HarryPotter
    15. Veljača 2019. 08:00

Colt

HarryPotter

Moj poklon za Valentinovo 1218 💃💃💃🙂🙂🙂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

Bravo Bravo ženo 🐞🐞🐞🐞 meni u ponedjeljak 21 dan od transfera 204.3 a u srijedu 559,5. Na uvz sam naručena 27.02

Meni je 13 dan od et bila 481  i evo 14 dan 1218, danas cu se naruciti na Uzv, za nekada iduci tj.🙂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.