Ja sam im ostavila D1 uputnicu iako nisam išla u postupak. Provjeravali su mi hormone pa je uputnica trebala ostati kod njih ili sam im trebala dofurati drugu. To je vjerojatno malo skuplja opcija pa zato žele A uputnice, ali te nikako ne mogu odbiti.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meni je danas 10 dan ud transfera. Ne osjećam ništa, ko da nisam ni bila. Možda malo pritisak dole ali samo nakon ustajanja čim sa stavim u pokret ništa. Neću test prije srijede to mi je datum kad bih trebala dobiti.
Moj poklon za Valentinovo 1218 💃💃💃🙂🙂🙂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
Bravo Bravo ženo 🐞🐞🐞🐞 meni u ponedjeljak 21 dan od transfera 204.3 a u srijedu 559,5. Na uvz sam naručena 27.02
Meni je 13 dan od et bila 481 i evo 14 dan 1218, danas cu se naruciti na Uzv, za nekada iduci tj.🙂
Cure čestitke od ❤ i ja cekam svoju betu u ponedjeljak 18.2
Da vidimo sta ce reci 3 dana mi kasni...
Subota štoperica, ponediljak aspiracija konačno, jeli još kome? Koja je shema sa tim dobivanjem stvari nakon transfera , jel se dobije kad i inače ili nakon 14 dana?
Cure, cestitam na lijepim betama, tako ih je ohrabrujuce vidjeti!!! Svim cekalica zelim puno strpljenja da ovo izdrze, djevojkama koje cekaju postupke također jer sve mi ovdje na kraju krajeva stalno nesto cekamo
Meni 4 dnt, simptome se trudim ne pratit iako ce kasnije biti sve teze ovaj tjedan sam doma, ali iduci idem radit, izludila bi taj drugi tjedan kod kuce.
Ja sam im ostavila D1 uputnicu iako nisam išla u postupak. Provjeravali su mi hormone pa je uputnica trebala ostati kod njih ili sam im trebala dofurati drugu. To je vjerojatno malo skuplja opcija pa zato žele A uputnice, ali te nikako ne mogu odbiti.
Zvala sam VV kazu bilo bi bolje da je A2 uputnica al kao može i D1,nece bit problem!😊
I di mi je Nova sreca šta je s njom ?
Ej ljube evo me.Vadila sam betu jutros i 1 je.tako da mi preostaje dalje se boriti.čekam marušićku na odjelu sada da vidim sta i kako dalje
I di mi je Nova sreca šta je s njom ?
Ej ljube evo me.Vadila sam betu jutros i 1 je.tako da mi preostaje dalje se boriti.čekam marušićku na odjelu sada da vidim sta i kako dalje
Žao mi je draga,tako je nema druge nego dalje se borit,a menga ti kasnila ili?
Mi sutra transfer,lijepo se razvijaju obadvhke tako da ce ih obadvije i vratiti,eto od sutra rgam i ja cekalica 😆,sretno nam svima ❤
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Sortiraj odgovore
Najstariji