Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samo_opusteno
    15. Veljača 2019. 15:08

Zaboravila sam napisati da imam blage bolove u donjem djelu trbuha i da me grudi bole...malo i ledja...i osjetim umor pogotovo popodne...

• medi89
    15. Veljača 2019. 15:10

Drage moje čestitam od srca !!!!!!!

Meni je danas 7 dan od transfera , 3 dan su mi vraćena 2 osmostanična embrija , ja nemam nikakve siptome , osim da vec tri dana imam grceve kao da cu dobiti, nisu jaki kao menstrualni ali su prisutni, također sam dosta umorna a iscjedak je od utrogestana jer ga stavljam 3*2  dnevno…imate li kakve riječi utjehe za mene jer ja ludim !!!!!!!!!!!!

Želim male bebane <3 <3 <3

johan
    15. Veljača 2019. 15:11

samo_opusteno

ninna1804

samo_opusteno

Ja sam upravo napravila test iiiiii…negativan je…danas mi je 11 dan transfera..a od jucer imam smeđe iscjetke…jos nije krv…sta reci,a ne zaplakati…🙄 Beta je u ponedjeljak…ne nadam se nicemu…
    Johan kako se ti osjecas?

Zao mi je draga , nadam se da ce te beta ipak razveseliti… Jel si imala blastice ili trodnevne?

Da jos mi samo beta ostaje…nezz bas sta sam imala iskreno…ne kuzim sto su blastice a sto trodnevne…ako mi mozes objasniti🤔

Blastice su kad se embrij vraca 5 dan

johan
    15. Veljača 2019. 15:14

samo_opusteno

Zaboravila sam napisati da imam blage bolove u donjem djelu trbuha i da me grudi bole…malo i ledja…i osjetim umor pogotovo popodne…

Ja isto ko i ti umor ,blage bolove u ledjima i donjem djelu trbuha al me grudi nisu boljele uopce kako me inace bole pred mengu,malo prije par dana na dodir i da glava me onak cudno boli i neka knedla mi od jucer stoji u grlu

johan
    15. Veljača 2019. 15:16

medi89

Meni je danas 7 dan od transfera , 3 dan su mi vraćena 2 osmostanična embrija , ja nemam nikakve siptome , osim da vec tri dana imam grceve kao da cu dobiti, nisu jaki kao menstrualni ali su prisutni, također sam dosta umorna a iscjedak je od utrogestana jer ga stavljam 3*2 dnevno…imate li kakve riječi utjehe za mene jer ja ludim !!!!!!!!!!!!

Draga i meni ti tako bilo i jos je a danas mi 14 dan od transfera..

4 sreća
    15. Veljača 2019. 15:30

johan

Nova sreca

Pencil

I di mi je Nova sreca šta je s njom ?

Ej ljube evo me.Vadila sam betu jutros i 1 je.tako da mi preostaje dalje se boriti.čekam marušićku na odjelu sada da vidim sta i kako dalje

Žao mi je draga,tako je nema druge nego dalje se borit,a menga ti kasnila ili?

Je samo sto ti je meni smeđe islo od jučera

samo_opusteno
    15. Veljača 2019. 15:40

johan

samo_opusteno

ninna1804

samo_opusteno

Ja sam upravo napravila test iiiiii…negativan je…danas mi je 11 dan transfera..a od jucer imam smeđe iscjetke…jos nije krv…sta reci,a ne zaplakati…🙄 Beta je u ponedjeljak…ne nadam se nicemu…
    Johan kako se ti osjecas?

Zao mi je draga , nadam se da ce te beta ipak razveseliti… Jel si imala blastice ili trodnevne?

Da jos mi samo beta ostaje…nezz bas sta sam imala iskreno…ne kuzim sto su blastice a sto trodnevne…ako mi mozes objasniti🤔

Blastice su kad se embrij vraca 5 dan

E onda sam imala blastice...😋😂

samo_opusteno
    15. Veljača 2019. 15:42

johan

medi89

Meni je danas 7 dan od transfera , 3 dan su mi vraćena 2 osmostanična embrija , ja nemam nikakve siptome , osim da vec tri dana imam grceve kao da cu dobiti, nisu jaki kao menstrualni ali su prisutni, također sam dosta umorna a iscjedak je od utrogestana jer ga stavljam 3*2 dnevno…imate li kakve riječi utjehe za mene jer ja ludim !!!!!!!!!!!!

Danas ti 14 dan...nisi isla vaditi betu? Ja 14 dan idem vaditi

samo_opusteno
    15. Veljača 2019. 15:44

johan

samo_opusteno

Zaboravila sam napisati da imam blage bolove u donjem djelu trbuha i da me grudi bole…malo i ledja…i osjetim umor pogotovo popodne…

Ja isto ko i ti umor ,blage bolove u ledjima i donjem djelu trbuha al me grudi nisu boljele uopce kako me inace bole pred mengu,malo prije par dana na dodir i da glava me onak cudno boli i neka knedla mi od jucer stoji u grlu

Bravoooo pa ti imas sve simptome za trudnocu...sretnoooo😊😘

.

johan
    15. Veljača 2019. 15:48

samo_opusteno

johan

medi89

Danas ti 14 dan…nisi isla vaditi betu? Ja 14 dan idem vaditi

Ne idem 18.2 meni bila punkcija 30.1 a transfer 1.2 rano je to jos ,meni rekla dokt da se to nevidi 14 dan nego tek nakon 16 dana da sam bila na transferu nakon blastice onda da

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.