Zaboravila sam napisati da imam blage bolove u donjem djelu trbuha i da me grudi bole...malo i ledja...i osjetim umor pogotovo popodne...
Drage moje čestitam od srca !!!!!!!
Meni je danas 7 dan od transfera , 3 dan su mi vraćena 2 osmostanična embrija , ja nemam nikakve siptome , osim da vec tri dana imam grceve kao da cu dobiti, nisu jaki kao menstrualni ali su prisutni, također sam dosta umorna a iscjedak je od utrogestana jer ga stavljam 3*2 dnevno…imate li kakve riječi utjehe za mene jer ja ludim !!!!!!!!!!!!
Želim male bebane <3 <3 <3
Ja sam upravo napravila test iiiiii…negativan je…danas mi je 11 dan transfera..a od jucer imam smeđe iscjetke…jos nije krv…sta reci,a ne zaplakati…🙄 Beta je u ponedjeljak…ne nadam se nicemu…
Johan kako se ti osjecas?
Zao mi je draga, nadam se da ce te beta ipak razveseliti… Jel si imala blastice ili trodnevne?
Da jos mi samo beta ostaje…nezz bas sta sam imala iskreno…ne kuzim sto su blastice a sto trodnevne…ako mi mozes objasniti🤔
Blastice su kad se embrij vraca 5 dan
Zaboravila sam napisati da imam blage bolove u donjem djelu trbuha i da me grudi bole…malo i ledja…i osjetim umor pogotovo popodne…
Ja isto ko i ti umor ,blage bolove u ledjima i donjem djelu trbuha al me grudi nisu boljele uopce kako me inace bole pred mengu,malo prije par dana na dodir i da glava me onak cudno boli i neka knedla mi od jucer stoji u grlu
Meni je danas 7 dan od transfera , 3 dan su mi vraćena 2 osmostanična embrija , ja nemam nikakve siptome , osim da vec tri dana imam grceve kao da cu dobiti, nisu jaki kao menstrualni ali su prisutni, također sam dosta umorna a iscjedak je od utrogestana jer ga stavljam 3*2 dnevno…imate li kakve riječi utjehe za mene jer ja ludim !!!!!!!!!!!!
Draga i meni ti tako bilo i jos je a danas mi 14 dan od transfera..
I di mi je Nova sreca šta je s njom ?
Ej ljube evo me.Vadila sam betu jutros i 1 je.tako da mi preostaje dalje se boriti.čekam marušićku na odjelu sada da vidim sta i kako dalje
Žao mi je draga,tako je nema druge nego dalje se borit,a menga ti kasnila ili?
Je samo sto ti je meni smeđe islo od jučera
Ja sam upravo napravila test iiiiii…negativan je…danas mi je 11 dan transfera..a od jucer imam smeđe iscjetke…jos nije krv…sta reci,a ne zaplakati…🙄 Beta je u ponedjeljak…ne nadam se nicemu…
Johan kako se ti osjecas?
Zao mi je draga, nadam se da ce te beta ipak razveseliti… Jel si imala blastice ili trodnevne?
Da jos mi samo beta ostaje…nezz bas sta sam imala iskreno…ne kuzim sto su blastice a sto trodnevne…ako mi mozes objasniti🤔
Blastice su kad se embrij vraca 5 dan
E onda sam imala blastice...😋😂
Danas ti 14 dan...nisi isla vaditi betu? Ja 14 dan idem vaditi
Zaboravila sam napisati da imam blage bolove u donjem djelu trbuha i da me grudi bole…malo i ledja…i osjetim umor pogotovo popodne…
Ja isto ko i ti umor ,blage bolove u ledjima i donjem djelu trbuha al me grudi nisu boljele uopce kako me inace bole pred mengu,malo prije par dana na dodir i da glava me onak cudno boli i neka knedla mi od jucer stoji u grlu
Bravoooo pa ti imas sve simptome za trudnocu...sretnoooo😊😘
.
Danas ti 14 dan…nisi isla vaditi betu? Ja 14 dan idem vaditi
Ne idem 18.2 meni bila punkcija 30.1 a transfer 1.2 rano je to jos ,meni rekla dokt da se to nevidi 14 dan nego tek nakon 16 dana da sam bila na transferu nakon blastice onda da
Sortiraj odgovore
Najstariji