Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Veljača 2019. 16:00

maja555

Kengurica

Maja555 ma vise je neobicno jer cesce prvo idu s klomifenom. Da li si možda u Cito?
    Grizliovo su mi dali isprintano:
    https://ivf.hr/ambulantna-histeroskopija-upute-za-pacijente/

Jesam! Cito sam. Koja je razlika izmedju letrozola i klomifena?

Klomifen nekima stanjuje sluznicu maternice jer on je antiestrogen a estrogen je zasluzan za njeno debljanje,cim je privatna klinika ne zele riskirat pa odma daju letrozol

• Mala_martina1990
    14. Veljača 2019. 16:10

Cure moze pomoc! Trebam u ponedjeljak na VV na pregled tj.kontultacije za daljnji postupak,i rekli mi da trebam uputnicu A2 i meni moj ginekolog sad napise uputnicu D1 crvenu,i sestra me uvjerava da ta uputnica pokriva sve,a mene sad strah da ne odem do Zagreba bezveze,ako su ovi trazili A2....

• Kengurica
    14. Veljača 2019. 16:22

A2 je kao za taj prvi pregled, a kasnije D1 za cijelo lijecenje. A zakaj su to promijenili na Vuku ne znam, jebo ih ja. Valjda ce te uzeti pa makar im naknadno donijela uputnicu. Ali kako je to ponedjeljka ujutro nazovi Vuk i pitaj.
    Grizli evo danas me na mahove malo probada dole lijevije. Al ono ko pulsira malo pa stane i kao da me malo bubreg boli lijevi. Nista strasno.

• Kengurica
    14. Veljača 2019. 16:27

Postoje studije koje kazu da letrozol u stimuliranom ciklusu popravlja receptivnost endometrija. 

• Kengurica
    14. Veljača 2019. 16:31

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3279128/?fbclid=IwAR2bLWUxMvxxhprgUdHVOMedDDrWCvRBrx751kl2RMCaXmRIod8MR4JCiGs
    Endometrijska ekspresija αpβ3 integrina tj. njen nedostatak povezan je sa izostankom implantacije i losom prognozom IVF-a, a to bi se moglo poboljsati kooperacijom s letrozolom. Šta god to značilo. :)

• Mala_martina1990
    14. Veljača 2019. 16:39

Kengurica

A2 je kao za taj prvi pregled, a kasnije D1 za cijelo lijecenje. A zakaj su to promijenili na Vuku ne znam, jebo ih ja. Valjda ce te uzeti pa makar im naknadno donijela uputnicu. Ali kako je to ponedjeljka ujutro nazovi Vuk i pitaj.
    Grizlievo danas me na mahove malo probada dole lijevije. Al ono ko pulsira malo pa stane i kao da me malo bubreg boli lijevi. Nista strasno.

Ma joj bas sam ljuta!!! Jer K ta uputnica sad ne valja ja sutra moram izac s posla jer do 11 izdaju uputnice..ma jooj bas sam ljuta na te nase ginekologe,pa jel nije bilo jednostavnije napisati onako kako sam trazila....

• Kengurica
    14. Veljača 2019. 16:57

Daj ti priupitaj Vuk, ja mislim da bi ti trebala valjati. 

• Mala_martina1990
    14. Veljača 2019. 16:59

Kengurica

Daj ti priupitaj Vuk, ja mislim da bi ti trebala valjati.

Hocu ujutro nazvat

Vaki
    14. Veljača 2019. 17:42

Uputnica D1 ti sve pokriva i ne trebaš drugu. Uglavnom traže A kontrolne uputnice koje vrijede samo za 1 pregled pa ako se nešto zakompliciralo da ti ne troše D1 uputnicu. Ja sam zadnji put imala D1 uputnicu što se pokazalo dobrim jer sam trebala vaditi hormone i svašta nešto što ne bih mogla bez te uputnice. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Mala_martina1990
    14. Veljača 2019. 18:05

Vaki

Uputnica D1 ti sve pokriva i ne trebaš drugu. Uglavnom traže A kontrolne uputnice koje vrijede samo za 1 pregled pa ako se nešto zakompliciralo da ti ne troše D1 uputnicu. Ja sam zadnji put imala D1 uputnicu što se pokazalo dobrim jer sam trebala vaditi hormone i svašta nešto što ne bih mogla bez te uputnice.

Aha,bas ti hvala na odgovoru,sad si me malo smirila!😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.