Kengurica skuzila sam kad si poslala onaj link da si isla privatno. Ma mene je isto tako prvi dan, deugi samo malo nesto tu i tamo i poslije super. Sto si odlucila ces raditi ili si uzela koji dan slobodno? To si radila 21dc jel da? E da nisam tamo uocila u uputama jesu ti rekli sto za mengu da bi kasnila ili tako nesto? Mislim da ce meni kasnit ovaj mjesec jer mi je i ovulacija bila tek 16dc, a inace bude oko 12dc, al mozda je i od stimulacije.
Johan zao mi je da je minus na testu! 🤞🤞 Za pozitivnu betu!
Branca 😕 nadam se da ces jednog dana u skoroj buducnosti ipak drzati svoju bebu u rukama.
Da 21dc. Doktor mi je rekao da imaju tri struje, da se radi pocetkom, sredinom ili krajem ciklusa, a da on voli raditi 21dc. Nije rekao da bi kasnila, a jos smo pricali da bi mi trebala doci za 5-6 dana. Uzela sam bolovanje jucer jer mi je na kraju oduzeo postupak par sati. Guzva imje bila pa sam nakon dosta čekala, a i prije obavila razgovor s dr. Odmah smo dogovorili i protokol za postupak.
Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞
Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni
Da…super…ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju…ali nekako me strah razocarenja…
U zg u vv bio postupak a vadit cu betu u Varaždinu
Ja sam mislila sutra, imam ga a nikako da ga napravim posto mi 10 dan bio negativan
Hm…onda pricekaj onda sub ili nedjelju…zelim ti pozitivnu betu🤞😘
I ja tebi zelim pozitivnu betu neznam dal cu moc izdrzat do vikenda 😁😘
Joj i ja…ali moramo…sretnooo i javi se u ponedjeljak ili prije ak napravis test🤞❤️😘
Evo napravila Test i negativan je sad mi nepreostaJe drugo nego čekat betu..jer M nema….
Draga navijam za betu!!! Meni ujutro krenula krv, nije mogla sačekati da mi nalaz bude gotov….😫
Ajoooj...samo hrabro...ipak sacekaj nalaz...ne mora biti...
Johan draga znaci test je negativan,a M nema? Pa dobro ipak beta moze biti pozitivna...🤞🤗 Zanemari test😁
Johan draga znaci test je negativan,a M nema? Pa dobro ipak beta moze biti pozitivna…🤞🤗 Zanemari test😁
A dali je tko isao vadit betu a dobio mengu? Ne zasad je nema...
Johan draga znaci test je negativan,a M nema? Pa dobro ipak beta moze biti pozitivna…🤞🤗 Zanemari test😁
A dali je tko isao vadit betu a dobio mengu? Ne zasad je nema…
Na VV su od mene zahtjevali bez obzira dobila prije bete ili ne al morala sam ici vadit nalaz.Tako da sam ja isla sad u zadnjem postupku vadit betu pod mengom bila 1,20..Al kad sam ih zvala zahtjevali su da ipak vadim.Eto od 8 postupaka,osmi sam prvi put dobila mengu prije bete
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Na VV su od mene zahtjevali bez obzira dobila prije bete ili ne al morala sam ici vadit nalaz.Tako da sam ja isla sad u zadnjem postupku vadit betu pod mengom bila 1,20..Al kad sam ih zvala zahtjevali su da ipak vadim.Eto od 8 postupaka,osmi sam prvi put dobila mengu prije bete
Pa da i meni rekli da bezobzira na mengu moram ic vadit betu znaci ti ju nisi dobila u 7 postupaka i nisi bila truda dal si radila testove?
Moja kolegica je išla, prokrvarila dan prije i skoro ne išla vaditi krv, ali je ipak na kraju beta pokazala da je trudna!
Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞
Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni
Da…super…ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju…ali nekako me strah razocarenja…
U zg u vv bio postupak a vadit cu betu u Varaždinu
Ja sam mislila sutra, imam ga a nikako da ga napravim posto mi 10 dan bio negativan
Hm…onda pricekaj onda sub ili nedjelju…zelim ti pozitivnu betu🤞😘
I ja tebi zelim pozitivnu betu neznam dal cu moc izdrzat do vikenda 😁😘
Joj i ja…ali moramo…sretnooo i javi se u ponedjeljak ili prije ak napravis test🤞❤️😘
Evo napravila Test i negativan je sad mi nepreostaJe drugo nego čekat betu..jer M nema….
Draga navijam za betu!!! Meni ujutro krenula krv, nije mogla sačekati da mi nalaz bude gotov….😫
Draga jesi isla ti vaditi betu?
Kengurica skuzila sam kad si poslala onaj link da si isla privatno. Ma mene je isto tako prvi dan, deugi samo malo nesto tu i tamo i poslije super. Sto si odlucila ces raditi ili si uzela koji dan slobodno? To si radila 21dc jel da? E da nisam tamo uocila u uputama jesu ti rekli sto za mengu da bi kasnila ili tako nesto? Mislim da ce meni kasnit ovaj mjesec jer mi je i ovulacija bila tek 16dc, a inace bude oko 12dc, al mozda je i od stimulacije.
Johan zao mi je da je minus na testu! 🤞🤞 Za pozitivnu betu!
Branca 😕 nadam se da ces jednog dana u skoroj buducnosti ipak drzati svoju bebu u rukama.
Hvala draga.... Nisam neki veliki vjernik, ali se nadam da bog ipak ima neki plan za nas...
Sortiraj odgovore
Najstariji