Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    12. Veljača 2019. 09:58

Evo đava mi nije da mira i 10 dan napravim test i debeli minus mi je.a napravila sam ga zato sto simptome imam sve ka i zadnji put.sise prestale bolit i stomak se smanjiva a i simptomi menge su tu.uh nece me pa neće

4 sreća
    12. Veljača 2019. 09:59

HarryPotter

Johan i Nova Sreca drzkm vam fige💓.. Ja cekam svoju betu, nalaz. Uzasno sam spavala, sinoc i jutros i dalje menzis bolovi, nezz sta je vise…
    Vidjet cemo kako ce se sve dalje razvijati, mislim na sve vas
    💛

Draga dragk mi je zbog tebe.nadam se da ces nam javit debelu betu

12. Veljača 2019. 09:59

Grizli slazem se apsolutno s tobom,i blastice moraju biti savrsene da bi ih se zamrznulo a kamoli da se ide zamrzavat embrij 2 il 3 dan,iako mi se cini da to neke klinike i rade mozda vani

johan
    12. Veljača 2019. 10:03

Nova sreca

Evo đava mi nije da mira i 10 dan napravim test i debeli minus mi je.a napravila sam ga zato sto simptome imam sve ka i zadnji put.sise prestale bolit i stomak se smanjiva a i simptomi menge su tu.uh nece me pa neće

I meni 10 dan,jucer bio minus al rano je to sve jer je meni vracen 1 embrij 2 dan ,nemoj se oslanjat na testove ,ja im nista nevjerujem mene cice nisu ni boljele malo na dodir ja jek 18.2 idem vadit betu jos tj dana 😏

johan
    12. Veljača 2019. 10:04

HarryPotter

Johan i Nova Sreca drzkm vam fige💓.. Ja cekam svoju betu, nalaz. Uzasno sam spavala, sinoc i jutros i dalje menzis bolovi, nezz sta je vise…
    Vidjet cemo kako ce se sve dalje razvijati, mislim na sve vas
    💛

Drzimo palceve za veliku betu ❤

4 sreća
    12. Veljača 2019. 10:29

johan

Nova sreca

I meni 10 dan,jucer bio minus al rano je to sve jer je meni vracen 1 embrij 2 dan ,nemoj se oslanjat na testove ,ja im nista nevjerujem mene cice nisu ni boljele malo na dodir ja jek 18.2 idem vadit betu jos tj dana 😏

Mene su cike bolile malo reć sve do jučera i popodne počele prestajat i jutros nista.tako mi je i zadnji put bilo isto sve.tako da ne ulazem nadu neku u sebe da ce biti dobar ishod.malo jajnici zigaju i leđa bole.da bar nisam imala nikakve simptome pa ajd onda bi nekako to pridavala nečemu novom.draga tebi želim stvarno od srca da ti bude pozitivan ishod 

• Kengurica
    12. Veljača 2019. 10:32

Grizli, da li mogu nakon histeroskopije na posao koji je sjedilacki ili bolje ne?

johan
    12. Veljača 2019. 10:39

Nova sreca

johan

Nova sreca

Mene su cike bolile malo reć sve do jučera i popodne počele prestajat i jutros nista.tako mi je i zadnji put bilo isto sve.tako da ne ulazem nadu neku u sebe da ce biti dobar ishod.malo jajnici zigaju i leđa bole.da bar nisam imala nikakve simptome pa ajd onda bi nekako to pridavala nečemu novom.draga tebi želim stvarno od srca da ti bude pozitivan ishod

Ma bit ce objema pozitivan ishod ,kad ides vadit betu?

• Blacky89
    12. Veljača 2019. 10:47

Ninna držim 🤞 da je ovaj put dobitan... stvarno su ti dale da ih vidiš? 🤗
    Ja imam samo rijeci hvale za cijeli odjel humane u Os... divni su svi...

• ninna1804
    12. Veljača 2019. 10:56

Blacky89

Ninna držim 🤞 da je ovaj put dobitan… stvarno su ti dale da ih vidiš? 🤗
    Ja imam samo rijeci hvale za cijeli odjel humane u Os… divni su svi…

Jesu, obzirom na koma situaciju proteklih godina, ova ekipa je stvarno za svaku pohvalu. Unatoc neuspjesima do sada, optimisticno idem kod njih i nadam se da nam svima slijede poz rezultati 
    Da, da, biologinja mi mailom poslala blastice .....sad mi pokazala kako izgledaju nakon odmrzavanja i u toj fazi hatchinga 
    Ti si u fazi cekanja m pa kreces, jel?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.