Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    12. Veljača 2019. 08:59

Grizli

Samara drzim 🤞 da bude sve genetski u redu pa da mozete u postupak po ostvarenje svoje zelje!

Hvala puno, iskreno se nadam da bude sve ok po tom pitanju

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

4 sreća
    12. Veljača 2019. 09:19

johan

Evo meni danas 11 dan i dan za mengu ,probudila me strasna bol kao da cu dobiti

Ej ljubice kako se osjećas?Mogu te misliti danas kakva ces biti posto imas dobit.ja imam na valentinovo dobit.pa me već prpa vaća posteno

johan
    12. Veljača 2019. 09:22

Nova sreca

johan

Ej ljubice kako se osjećas?Mogu te misliti danas kakva ces biti posto imas dobit.ja imam na valentinovo dobit.pa me već prpa vaća posteno

Pa sad je dobro ujutro me probudila strasna menstrualna bol i bojala sam ic do wc~a provjerit,za sad je nema .... Sad me skoro pa nista neboli ,malo osjecam jajnike al nista strasno kako si ti?te boli kaj?

• perla
    12. Veljača 2019. 09:23

Grizli

Perla, Nikita embriji3.dan ne moraju biti u istoj fazi razvoja jer ne krene odmah u svima dioba stanica. Za diobunje nekad potrebno par sati a nekad i do 24 sata. Zato embriji 3.dan i jesu razliciti toliko. Medjutim kad do diobe dodje i stvori se 8 stanica ona u prirodi ako je sve ok sa embrije se odvija pravilno i prakticki tocno u sat. Po tome se i zna dal je embrij dobar ili ne. Tako da u kratkom periodu embriji 5.dan dostignu blastocistu ili morulu, eventualno 6.dan bi trebali biti u tom stadiju. Mislim Perla da su zato tebi i rekli da dodjes kasnije vidit dal ima sto za smrznuti jer su tvoji embriji bili u početku spororastuci. Kad se 3.dan vraca embrij ne bas dobre ocjene npr. 5stanicni on vec nakon et tokom istog dana moze se dalje pravilno podijelit i nastaviti se razvijat. Nazalost malo tu mi toga mozemo. Ja iskreno nikad ne bi bila zamrzla svojih 6 embrija 3.dan jer sam svijesna da to bi smanjilo sansu i ovima 3 sto su dosli do blastica. Ipak su blastice slozeniji organizmi i lakse podnose proces smrzavanja.
    Samara pretpostavljam da ste dobili karigram za raditi, sto vas jos salju?

Joj Grizli hvala, ti baš lijepo objasniš. Sreća da postoji ovakav forum, 

• perla
    12. Veljača 2019. 09:24

Di nam je Nova Sreća ? Jeli tebi ono blizu beta? 

• ninna1804
    12. Veljača 2019. 09:26

Hvala cure!! Ovaj put koristili embryoglue. Moram malo pohvaliti nase dvije predivne biologinje, pokazale mi blastice, krenule vec u hatching. Uz njih na odjelu i vas ovdje sve je puno lakseee 

• perla
    12. Veljača 2019. 09:26

Nova sreca

johan

E sorry tek sad vidim da si tu..Držim fige da ne dobiješ 👍

johan
    12. Veljača 2019. 09:31

perla

Nova sreca

johan

E sorry tek sad vidim da si tu..Držim fige da ne dobiješ 👍

Hvala ti od ❤ i ja se nadam da necu dobit

HarryPotter
    12. Veljača 2019. 09:54

Johan i Nova Sreca drzkm vam fige💓.. Ja cekam svoju betu, nalaz. Uzasno sam spavala, sinoc i jutros i dalje menzis bolovi, nezz sta je vise...
    Vidjet cemo kako ce se sve dalje razvijati, mislim na sve vas 
    💛

url=https://lilypie.com]

• branca_i
    12. Veljača 2019. 09:54

johan

Meni danas 10dnt i počeo pravi pms, menstrualni bolovi kao da ću dobit, preznojavanje, glavobolja polako prestaje...M trebam dobit u petak, a betu cu vadit u cetvrtak.... 😣😣😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.