Mujo nije izdrzao 😂
Ajde ukratko simptome 😀, plizz ..
Nikakvi, vec od jucer bol u ledjima, i dijareja koja mi obicno bude par dana prije nadola. Menzisa.. Danas mi je npr. 29 dan, a dobijem do 33 dan,a, tako da sam sva oprezna i sa pozz testom..
U jutro cu biti pametnija nakon bete. Sise male ko i uvijek 😂
Tnx i bit će sve ok vidjet ćeš. U kojoj si ti bolnici ?
Harry Potter....super ....
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Harry Potter čestitke na plusiću !! ( imaš super nick )
Grizli ja sutra idem u Ri na punkciju..
Mujo nije izdrzao 😂
Ajde ukratko simptome 😀, plizz ..
Nikakvi, vec od jucer bol u ledjima, i dijareja koja mi obicno bude par dana prije nadola. Menzisa.. Danas mi je npr. 29 dan, a dobijem do 33 dan,a, tako da sam sva oprezna i sa pozz testom..
U jutro cu biti pametnija nakon bete. Sise male ko i uvijek 😂
Tnx i bit će sve ok vidjet ćeš. U kojoj si ti bolnici ?
Hej, ja sam van granice Hr. Isla sam privatno u Cita, ovo nam je bio prvi postupak IVF/ICSI.
url=https://lilypie.com]
HarryPotter koji predivan plusic! Savrseno! Cestitam i da se beta dupla i lijepo raste! Srwtnu i kirnu trudnocu!
Nika jesu ti rekli koliko su veliki ti mali folikuli? Probaj vidit ako budu za i ako su folikulio oko 15mm da i njih punktiraju kod mene je bila situacija da bas u njima je bila dobro js.
Perla zao mi je da nije ostalo ništa za smrzavanje. Kako si ti danas?
Koliko se sjecam neka ima sutra punkciju ili sam pobrkala?!
Ja sam danas išla i raditi bolje, manje ću guglati 😉. Inače pritisak u trbuhu i leđima,ali ne stalno.
Hej curke, jel tko od vas vadio progesteron 21. Dan u vinogradskoj? Koliko se ceka nalaz?
Ja vadila sve hormone odjednom u petrovoj. Nalaz isti dan ili možda sutra. Ne sjećam se više
Samo opusteno pa to kod tebe isto ima neke predznake plusica! Nadam se da nas uskoro i ti uveseljavas kao HarryPotter.
HarryPotter sto si ranije bila na inseminacijama? Ili nisi nisto imala ranije?koja je vasa dijagnoza? Sorry na ponavljanju al pogubim se kad krenem traziti neku info tu po forumu.
Emenems sretno sutra! Jel znas mozda da li je dr. Zvakaca otisao već ili jos radi? Mislim na dr. M.
Perla ako ti posao nije previse naporan i tezak lakse je kad se radi. Barem meni. Brze mi vrijeme prodje.
Eto meni danas ocito ovulacija imace bude oko 12 dc, danas 15dc pa ocekujem da ce i M ovaj mjesec doc malo kasnije. Standardno bolna nakon stimulacije. 🙄
Samo opusteno pa to kod tebe isto ima neke predznake plusica! Nadam se da nas uskoro i ti uveseljavas kao HarryPotter.
HarryPotter sto si ranije bila na inseminacijama? Ili nisi nisto imala ranije?koja je vasa dijagnoza? Sorry na ponavljanju al pogubim se kad krenem traziti neku info tu po forumu.
Emenems sretno sutra! Jel znas mozda da li je dr. Zvakaca otisao već ili jos radi? Mislim na dr. M.
Perla ako ti posao nije previse naporan i tezak lakse je kad se radi. Barem meni. Brze mi vrijeme prodje.
Eto meni danas ocito ovulacija imace bude oko 12 dc, danas 15dc pa ocekujem da ce i M ovaj mjesec doc malo kasnije. Standardno bolna nakon stimulacije. 🙄
Dr Žvakaća je otišao.A ne vidim ni neke sestre tamo više. Ma.
Ne znam kako tebi al meni bolje da ga nema. Nisam se nikad osjecala dobro kad je on. A koje sestre su otisle? Ja dugo nisam srela onu mladju sestru kratko osisanu, al ostale sam sve vidjela zadnji sad postupak. Nadam se da nije otisla jos koja jer su bas super meni te sestre.
Sortiraj odgovore
Najstariji