Nego ja glupača tek sad vidim da mi je kontrola tsh sad negdi trebala bit. Ima li smisla sad to kontrolirati ako sam već počela sa stimulacijom ?
Mujo nije izdrzao 😂
Ajde ukratko simptome 😀, plizz ..
Nikakvi, vec od jucer bol u ledjima, i dijareja koja mi obicno bude par dana prije nadola. Menzisa.. Danas mi je npr. 29 dan, a dobijem do 33 dan,a, tako da sam sva oprezna i sa pozz testom..
U jutro cu biti pametnija nakon bete. Sise male ko i uvijek 😂
url=https://lilypie.com]
Mujo nije izdrzao 😂
Čestitam!!! Odmaraj dušu i tijelo nakon poroda🍀💗😊💪👍🥂
HarryPotter koji predivan plusic! Savrseno! Cestitam i da se beta dupla i lijepo raste! Srwtnu i kirnu trudnocu!
Nika jesu ti rekli koliko su veliki ti mali folikuli? Probaj vidit ako budu za i ako su folikulio oko 15mm da i njih punktiraju kod mene je bila situacija da bas u njima je bila dobro js.
Perla zao mi je da nije ostalo ništa za smrzavanje. Kako si ti danas?
Koliko se sjecam neka ima sutra punkciju ili sam pobrkala?!
I danas mi 8 dan strasan pritisak koda ce doci svaki cas,dal tko imao iste simptome?
Ja sam vecinom koristila taj gravignost mini i uvijek mi tocno pokazao..ako si dobila booster onda ti je od njega bio blago poz jer oni sadrze hormon bete..
A jesu li ti vratili 3 ili 5 dan?
Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati…
Tj ako su ti peti dan vratili blasticu…
U srijedu bila na punkciji 30.1 a transfer 1.2,tek 18.2 idem vadit betu
I ja idem 18 vaditi betu…drzim ti 🤞
I ja tebi draga držim palčeve 😘❤
Hvalaaaaa 🤗😘
Kako se osjecas?
Ajoooj...tesko...napuhano...grudi me uzasno bole...kad hodam moram ih drzati 😂 tako me manje boli...ali pocele su me boliti jos poslije punkcije i nisu prestale...i nezz dolje u stomaku kao da cu dobiti...ugl.imam simptome kao kad trebam dobiti M...a ti draga,kako je tebi?
Mujo nije izdrzao 😂
Cestitam od ❤️ nadam se da cemo i mi ostale imati tu srecu🤭
Mujo nije izdrzao 😂
Ajde ukratko simptome 😀, plizz ..
Nikakvi, vec od jucer bol u ledjima, i dijareja koja mi obicno bude par dana prije nadola. Menzisa.. Danas mi je npr. 29 dan, a dobijem do 33 dan,a, tako da sam sva oprezna i sa pozz testom..
U jutro cu biti pametnija nakon bete. Sise male ko i uvijek 😂
Tnx i bit će sve ok vidjet ćeš. U kojoj si ti bolnici ?
Harry Potter....super ....
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji