Molim vas preporuku za ginekologa na odjelu Humane reprodukcije u bilo kojoj bolnici u Zagrebu osim dr.Kisica u Petrovoj jer nije mi ulio povjerenje.
Grizli
I ja se pogubim u postovima i info. O svima, nemoguce zapamtiti.
Kod nas je kao dg. Na otpusnome u Citu, idio. Nepolodnost..
S tim da kod muza je Asthenozoospermia, kod mene AMH, oko 15.3 to je kao smanjena plodnost... Odradi 1 insemi. Koja je iskreno bila promasaj, jel kad smo u Cita odradili Mar test spermija, vidjelo se da su "sljepljeni", i da je ICSI metoda izbora za nas...
url=https://lilypie.com]
Hvala HarryPotter, ne kuzim zasto vam je idiopatska neplodnost ako je muski faktor ocito. Mm isto ima asthenozoospermiu, ja isto smanjenunplodnost pa nam svugdje pise zenska neplodnost muski cimbenik. A dobro samo me zanimalo, a sad me jos ohrabrilo jer vidim da imamo tu negdje dijagnoze, pa se nadam da cemo i mi ugledat plusic kao i vi! Koliko imate godina? Sretno i da sutra javis lijepu veliku betu! E jel ti vracen 1 ili 2 embrija?
Hvala HarryPotter, ne kuzim zasto vam je idiopatska neplodnost ako je muski faktor ocito. Mm isto ima asthenozoospermiu, ja isto smanjenunplodnost pa nam svugdje pise zenska neplodnost muski cimbenik. A dobro samo me zanimalo, a sad me jos ohrabrilo jer vidim da imamo tu negdje dijagnoze, pa se nadam da cemo i mi ugledat plusic kao i vi! Koliko imate godina? Sretno i da sutra javis lijepu veliku betu! E jel ti vracen 1 ili 2 embrija?
Haha, nezz i ja sam se pitala kao i ti, kao sablon dg. Vracena jedna blasto 5 dan ,a 5 ostalo, kao mladi smo, po 34 god. Oboje, kao ima vremena za twinse 😂 Nadati se da ce bete biti ok. Sretna sam jer i ovo mi je vise nego sto sam mislila.. Imam strah od biokem.trudnoca, pa sve uzimam s rezervom...
url=https://lilypie.com]
Ne znam kako tebi al meni bolje da ga nema. Nisam se nikad osjecala dobro kad je on. A koje sestre su otisle? Ja dugo nisam srela onu mladju sestru kratko osisanu, al ostale sam sve vidjela zadnji sad postupak. Nadam se da nije otisla jos koja jer su bas super meni te sestre.
Ni meni nije bio omiljen . Na svako moje pitanje rekoh bi šta bi te vi htjeli, a mislim mogu barem pokušati. I meni u 1 postupku nije naveo koliko ljekova da kupim pa sam morala doslovce nabavljati ujutro za 5 popodne. E koji stres! Sreća da su mi u apoteci bili brzi.
Haha, nezz i ja sam se pitala kao i ti, kao sablon dg. Vracena jedna blasto 5 dan ,a 5 ostalo, kao mladi smo, po 34 god. Oboje, kao ima vremena za twinse 😂 Nadati se da ce bete biti ok. Sretna sam jer i ovo mi je vise nego sto sam mislila.. Imam strah od biokem.trudnoca, pa sve uzimam s rezervom…
Aaaaaaaaaaaa lajkam :)! Cestitam od srcaaaaa ❤
Samo opusteno pa to kod tebe isto ima neke predznake plusica! Nadam se da nas uskoro i ti uveseljavas kao HarryPotter.
HarryPotter sto si ranije bila na inseminacijama? Ili nisi nisto imala ranije?koja je vasa dijagnoza? Sorry na ponavljanju al pogubim se kad krenem traziti neku info tu po forumu.
Emenems sretno sutra! Jel znas mozda da li je dr. Zvakaca otisao već ili jos radi? Mislim na dr. M.
Perla ako ti posao nije previse naporan i tezak lakse je kad se radi. Barem meni. Brze mi vrijeme prodje.
Eto meni danas ocito ovulacija imace bude oko 12 dc, danas 15dc pa ocekujem da ce i M ovaj mjesec doc malo kasnije. Standardno bolna nakon stimulacije. 🙄
haha dr. Zvakaca 😅
nema ga ne vise, ostale su mlada dr. i prof.
u petak je bas bila guzva kad sam bila...
kad ste bile u prirodnom ste popile sta za bolove? ja zadnji put nisam i nije tako strasno bilo.. mislim da necu ni sutra, stisnut zube i gotovo.
MojeSve to se i meni dogodilo… prošle godine u ovo vrijeme AMH 37,4 a sada kada sam ga vadila poslije operacije 21,35. Malo reci da sam ostala šokirana. Onda me dr. smirio kad je rekao da zna se javit oscilacija poslije op, ali i da je to pokazatelj koji se gleda s jos nekim faktorima koje je Nikitta vec spomenula. Smirila sam se kada mi je rekao da ima 17 antralaca. Iako sam ih prije godinu dana imala 25! No nekako mi ovih 17 ljepše zvuci 😂
Ne brini se, sve je to ok.
Hvala! ❤️❤️
Ivanabo610 super sto imas smrzlice
Ja se upravo vratila s FET-a dvije blastice, sad slijedi cekanje. Znaci, 3 dc sam pocela uzimati estrofem, 3 puta po 2 mg. Onda 2-3 uzv-a radi pracenja endometrija, ja sam 13dc bila na zadnjem uzv i uz estrofem dobila utrogestan i evo 18dc transfer.
Sretno s FETom!!!
HarryPotter cestitam, predivno je vidjeti dvije crtice!!! Cekamo sutra velikuuu betu!!! Sretno
Harry potter 😃🙈💪🏼😃😃😃❤️ wuhuuuuu, cestitaaaaam, bas mi falilo pozitive i ovakve dobre vibre
Sortiraj odgovore
Najstariji