Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    11. Veljača 2019. 14:47

Ajde više da vidimo i + na ovoj temi! Čestitam! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Pencil
    11. Veljača 2019. 14:49

Čestitam Mujo  Cure koje je zanimalo doktori preporučavaju da čim se krene sa stimulacijom da se ne trenira više 

• Pencil
    11. Veljača 2019. 14:51

Nego ja glupača tek sad vidim da mi je kontrola tsh sad negdi trebala bit. Ima li smisla sad to kontrolirati ako sam već počela sa stimulacijom ?

• perla
    11. Veljača 2019. 15:03

Evo mene sa kbc,. Ipak ništa za smrzavanje. Šteta..

• perla
    11. Veljača 2019. 15:05

HarryPotter

Mujo nije izdrzao 😂

Ajde ukratko simptome 😀, plizz .. 

HarryPotter
    11. Veljača 2019. 15:19

perla

HarryPotter

Mujo nije izdrzao 😂

Ajde ukratko simptome 😀, plizz ..

Nikakvi, vec od jucer bol u ledjima, i dijareja koja mi obicno bude par dana prije nadola. Menzisa.. Danas mi je npr. 29 dan, a dobijem do 33 dan,a, tako da sam sva oprezna i sa pozz testom.. 
    U jutro cu biti pametnija nakon bete. Sise male ko i uvijek 😂

url=https://lilypie.com]

Nasty
    11. Veljača 2019. 15:20

HarryPotter

Mujo nije izdrzao 😂

Čestitam!!! Odmaraj dušu i tijelo nakon poroda🍀💗😊💪👍🥂

Grizli
    11. Veljača 2019. 15:23

HarryPotter koji predivan plusic! Savrseno! Cestitam i da se beta dupla i lijepo raste! Srwtnu i kirnu trudnocu!
    Nika jesu ti rekli koliko su veliki ti mali folikuli? Probaj vidit ako budu za i ako su folikulio oko 15mm da i njih punktiraju kod mene je bila situacija da bas u njima je bila dobro js.
    Perla zao mi je da nije ostalo ništa za smrzavanje. Kako si ti danas?
    Koliko se sjecam neka ima sutra punkciju ili sam pobrkala?! 

samo_opusteno
    11. Veljača 2019. 15:37

johan

samo_opusteno

johan

samo_opusteno

johan

marijaiva

marijaiva

johan

I danas mi 8 dan strasan pritisak koda ce doci svaki cas,dal tko imao iste simptome?

Ja sam vecinom koristila taj gravignost mini i uvijek mi tocno pokazao..ako si dobila booster onda ti je od njega bio blago poz jer oni sadrze hormon bete..
    A jesu li ti vratili 3 ili 5 dan?
    Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati…

Tj ako su ti peti dan vratili blasticu…

U srijedu bila na punkciji 30.1 a transfer 1.2,tek 18.2 idem vadit betu

I ja idem 18 vaditi betu…drzim ti 🤞

I ja tebi draga držim palčeve 😘❤

Hvalaaaaa 🤗😘

Kako se osjecas?

Ajoooj...tesko...napuhano...grudi me uzasno bole...kad hodam moram ih drzati 😂 tako me manje boli...ali pocele su me boliti jos poslije punkcije i nisu prestale...i nezz dolje u stomaku kao da cu dobiti...ugl.imam simptome kao kad trebam dobiti M...a ti draga,kako je tebi?

samo_opusteno
    11. Veljača 2019. 15:42

HarryPotter

Mujo nije izdrzao 😂

Cestitam od ❤️ nadam se da cemo i mi ostale imati tu srecu🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.