Ajde više da vidimo i + na ovoj temi! Čestitam!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Čestitam Mujo Cure koje je zanimalo doktori preporučavaju da čim se krene sa stimulacijom da se ne trenira više
Nego ja glupača tek sad vidim da mi je kontrola tsh sad negdi trebala bit. Ima li smisla sad to kontrolirati ako sam već počela sa stimulacijom ?
Mujo nije izdrzao 😂
Ajde ukratko simptome 😀, plizz ..
Nikakvi, vec od jucer bol u ledjima, i dijareja koja mi obicno bude par dana prije nadola. Menzisa.. Danas mi je npr. 29 dan, a dobijem do 33 dan,a, tako da sam sva oprezna i sa pozz testom..
U jutro cu biti pametnija nakon bete. Sise male ko i uvijek 😂
url=https://lilypie.com]
Mujo nije izdrzao 😂
Čestitam!!! Odmaraj dušu i tijelo nakon poroda🍀💗😊💪👍🥂
HarryPotter koji predivan plusic! Savrseno! Cestitam i da se beta dupla i lijepo raste! Srwtnu i kirnu trudnocu!
Nika jesu ti rekli koliko su veliki ti mali folikuli? Probaj vidit ako budu za i ako su folikulio oko 15mm da i njih punktiraju kod mene je bila situacija da bas u njima je bila dobro js.
Perla zao mi je da nije ostalo ništa za smrzavanje. Kako si ti danas?
Koliko se sjecam neka ima sutra punkciju ili sam pobrkala?!
I danas mi 8 dan strasan pritisak koda ce doci svaki cas,dal tko imao iste simptome?
Ja sam vecinom koristila taj gravignost mini i uvijek mi tocno pokazao..ako si dobila booster onda ti je od njega bio blago poz jer oni sadrze hormon bete..
A jesu li ti vratili 3 ili 5 dan?
Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati…
Tj ako su ti peti dan vratili blasticu…
U srijedu bila na punkciji 30.1 a transfer 1.2,tek 18.2 idem vadit betu
I ja idem 18 vaditi betu…drzim ti 🤞
I ja tebi draga držim palčeve 😘❤
Hvalaaaaa 🤗😘
Kako se osjecas?
Ajoooj...tesko...napuhano...grudi me uzasno bole...kad hodam moram ih drzati 😂 tako me manje boli...ali pocele su me boliti jos poslije punkcije i nisu prestale...i nezz dolje u stomaku kao da cu dobiti...ugl.imam simptome kao kad trebam dobiti M...a ti draga,kako je tebi?
Mujo nije izdrzao 😂
Cestitam od ❤️ nadam se da cemo i mi ostale imati tu srecu🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji