Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samo_opusteno
    10. Veljača 2019. 23:12

johan

samo_opusteno

johan

marijaiva

marijaiva

johan

I danas mi 8 dan strasan pritisak koda ce doci svaki cas,dal tko imao iste simptome?

Ja sam vecinom koristila taj gravignost mini i uvijek mi tocno pokazao..ako si dobila booster onda ti je od njega bio blago poz jer oni sadrze hormon bete..
    A jesu li ti vratili 3 ili 5 dan?
    Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati…

Tj ako su ti peti dan vratili blasticu…

U srijedu bila na punkciji 30.1 a transfer 1.2,tek 18.2 idem vadit betu

I ja idem 18 vaditi betu…drzim ti 🤞

I ja tebi draga držim palčeve 😘❤

Hvalaaaaa 🤗😘

johan
    10. Veljača 2019. 23:21

samo_opusteno

johan

samo_opusteno

johan

marijaiva

marijaiva

johan

I danas mi 8 dan strasan pritisak koda ce doci svaki cas,dal tko imao iste simptome?

Ja sam vecinom koristila taj gravignost mini i uvijek mi tocno pokazao..ako si dobila booster onda ti je od njega bio blago poz jer oni sadrze hormon bete..
    A jesu li ti vratili 3 ili 5 dan?
    Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati…

Tj ako su ti peti dan vratili blasticu…

U srijedu bila na punkciji 30.1 a transfer 1.2,tek 18.2 idem vadit betu

I ja idem 18 vaditi betu…drzim ti 🤞

I ja tebi draga držim palčeve 😘❤

Hvalaaaaa 🤗😘

Kako se osjecas?

• nemasekirancije
    11. Veljača 2019. 07:15

Sretno emenems. Ne brini previse 😘

emenems8
    11. Veljača 2019. 09:05

nemasekirancije

Sretno emenems. Ne brini previse 😘

Znam da je sve van moje kontrole, to je ono najteže.. hvala :) 

11. Veljača 2019. 09:15

Curke, jel se kojoj dogodio nagli pad AMH?
    Prije prvog ivf mi je bio 39 i sad sam isla vaditi i malo ostala sokirana sa rezultatom 17 pmol/l. To je pad za vise od duplo😥😥😥

HarryPotter
    11. Veljača 2019. 10:49

Ja sam na cekanju, rasturaju me ledja, stomak, imam osjecaj da ne stavljam ovaj progwsteron da bih vec procurila... U jutro cu vaditi betu, da znam na cemu, sam, da prekinem th. Pa da mogu u oporavak duse i tijela🙂

url=https://lilypie.com]

johan
    11. Veljača 2019. 11:01

HarryPotter

Ja sam na cekanju, rasturaju me ledja, stomak, imam osjecaj da ne stavljam ovaj progwsteron da bih vec procurila… U jutro cu vaditi betu, da znam na cemu, sam, da prekinem th. Pa da mogu u oporavak duse i tijela🙂

I ja sam na čekanju i meni osjecaj koda cu dobit mengu al to je mozda i dobar znak nemoj bit negativna ❤😘

11. Veljača 2019. 11:16

Nikitta

MojeSveTo je sasvim normalno, tijelo je pod udarom na stimulaciji, naravno da AMH reagira. Meni je isto tako bilo nakon 3 ivf-a, palo na najniže grane praktički

Nikitta ne znas koliko si me sad utjesila🙏🏼🙏🏼❤️ Bila sam na rubu suza  jer si mislim da ako opet ne uspije ivf necu imati nista u rezervi.

• ivanab0610
    11. Veljača 2019. 12:18

Evo cure, mene moj Dr odma nazvao u 8. Ugl rekao mi je pauzu ovaj mjesec, i odma sljedeći mjesec opet, s obzirom da mi je ovo bio prvi ivf, a imam zamrznuto sve balstociste, jel mi ko može rec sta mogu samo očekivati, da nisam ka padobranac🤷🏻‍♀️

• Blacky89
    11. Veljača 2019. 12:31

MojeSve to se i meni dogodilo... prošle godine u ovo vrijeme AMH 37,4 a sada kada sam ga vadila poslije operacije 21,35. Malo reci da sam ostala šokirana. Onda me dr. smirio kad je rekao da zna se javit oscilacija poslije op, ali i da je to pokazatelj koji se gleda s jos nekim faktorima koje je Nikitta vec spomenula. Smirila sam se kada mi je rekao da ima 17 antralaca. Iako sam ih prije godinu dana imala 25! No nekako mi ovih 17 ljepše zvuci 😂 
    Ne brini se, sve je to ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.