Cure moje ja danas napravila gravidnost ultra mini test i negativan a ona dva su nazirala drugu crtu dal imao tko kakva iskustva s tim testom?i sta je sad to ?
Jesam li negdi pročitala da si 5. dan nakon transfera primila booster? Ako jesi onda su zbog njega bili takvi testovi....
I danas mi 8 dan strasan pritisak koda ce doci svaki cas,dal tko imao iste simptome?
Cure samo da se javim, vadila krv u 8, u 9 dobila stvari. U 9 ipo nalaz Beta o,5 🤷🏻♀️ Sad mjesec pauze i onda ispocetka. Mislila sam da će me to teze pogodit ali nekako imam neku čudnu snagu 🙏❤️
Cure samo da se javim, vadila krv u 8, u 9 dobila stvari. U 9 ipo nalaz Beta o,5 🤷🏻♀️ Sad mjesec pauze i onda ispocetka. Mislila sam da će me to teze pogodit ali nekako imam neku čudnu snagu 🙏❤️
Uf, jbm mu, dobila si menzis i usprkos ultrogrstanu, jesi njega imala u th? . Cudna je ta nasa , volja, zelim ti snage i svega ko i sebi i svima nama koje se borimo.
Ja cekam 14 dan od Et, pa cu vaditi betu.
😊
url=https://lilypie.com]
Da, unatoč utrogestanu, iako iskreno ja uvijek mislim da se on slabo upija🤷🏻♀️ Al Bogu hvala. Tek mi je prvi put 🤷🏻♀️
Emenems koji dan ciklus ti je? Izgleda po mjerama kao lijepi folikul! Sretno i javlja!
Marijaiva tako i meni strah od ponovnog pobacaja. A meni je svaki put krenulo sa jakim grcevima i krvarenjem tako da su mi grcevi paranoja. Kad ces opet na FET? I u koju kliniku ides?
Planiram negdje u 5mj.
Ja sam u poliklinici Repromed..
I danas mi 8 dan strasan pritisak koda ce doci svaki cas,dal tko imao iste simptome?
Ja sam vecinom koristila taj gravignost mini i uvijek mi tocno pokazao..ako si dobila booster onda ti je od njega bio blago poz jer oni sadrze hormon bete..
A jesu li ti vratili 3 ili 5 dan?
Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati...
Ja sam vecinom koristila taj gravignost mini i uvijek mi tocno pokazao..ako si dobila booster onda ti je od njega bio blago poz jer oni sadrze hormon bete..
Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati…
Tj ako su ti peti dan vratili blasticu...
Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati…
Tj ako su ti peti dan vratili blasticu…
U srijedu bila na punkciji 30.1 a transfer 1.2,tek 18.2 idem vadit betu
Sortiraj odgovore
Najstariji