Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branca_i
    09. Veljača 2019. 10:45

johan

Cure moje ja danas napravila gravidnost ultra mini test i negativan a ona dva su nazirala drugu crtu dal imao tko kakva iskustva s tim testom?i sta je sad to ?

Jesam li negdi pročitala da si 5. dan nakon transfera primila booster? Ako jesi onda su zbog njega bili takvi testovi.... 

johan
    09. Veljača 2019. 10:53

Da,pozitivni? A vidjet cemo jos tek mi 8 dan

johan
    09. Veljača 2019. 11:05

I danas mi 8 dan strasan pritisak koda ce doci svaki cas,dal tko imao iste simptome?

• ivanab0610
    09. Veljača 2019. 11:06

Cure samo da se javim, vadila krv u 8, u 9 dobila stvari. U 9 ipo nalaz Beta o,5 🤷🏻‍♀️ Sad mjesec pauze i onda ispocetka. Mislila sam da će me to teze pogodit ali nekako imam neku čudnu snagu 🙏❤️

HarryPotter
    09. Veljača 2019. 11:16

ivanab0610

Cure samo da se javim, vadila krv u 8, u 9 dobila stvari. U 9 ipo nalaz Beta o,5 🤷🏻‍♀️ Sad mjesec pauze i onda ispocetka. Mislila sam da će me to teze pogodit ali nekako imam neku čudnu snagu 🙏❤️

Uf, jbm mu, dobila si menzis i usprkos ultrogrstanu, jesi njega imala u th? . Cudna je ta nasa , volja, zelim ti snage i svega ko i sebi i svima nama koje se borimo.
    Ja cekam 14 dan od Et, pa cu vaditi betu.
    😊

url=https://lilypie.com]

• ivanab0610
    09. Veljača 2019. 11:29

Da, unatoč utrogestanu, iako iskreno ja uvijek mislim da se on slabo upija🤷🏻‍♀️ Al Bogu hvala. Tek mi je prvi put 🤷🏻‍♀️

09. Veljača 2019. 11:58

Grizli

Emenems koji dan ciklus ti je? Izgleda po mjerama kao lijepi folikul! Sretno i javlja!
    Marijaiva tako i meni strah od ponovnog pobacaja. A meni je svaki put krenulo sa jakim grcevima i krvarenjem tako da su mi grcevi paranoja. Kad ces opet na FET? I u koju kliniku ides?

Planiram negdje u 5mj.
    Ja sam u poliklinici Repromed..

09. Veljača 2019. 12:00

johan

I danas mi 8 dan strasan pritisak koda ce doci svaki cas,dal tko imao iste simptome?

Ja sam vecinom koristila taj gravignost mini i uvijek mi tocno pokazao..ako si dobila booster onda ti je od njega bio blago poz jer oni sadrze hormon bete..
    A jesu li ti vratili 3 ili 5 dan?
    Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati...

09. Veljača 2019. 12:01

marijaiva

johan

Ja sam vecinom koristila taj gravignost mini i uvijek mi tocno pokazao..ako si dobila booster onda ti je od njega bio blago poz jer oni sadrze hormon bete..
    Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati…

Tj ako su ti peti dan vratili blasticu...

johan
    09. Veljača 2019. 12:18

marijaiva

marijaiva

johan

Ako 3 onda je jos rano..za 8 pa hmm iskreno eto nakon 10 transfera bar sjenu bi trebala imati…

Tj ako su ti peti dan vratili blasticu…

U srijedu bila na punkciji 30.1 a transfer 1.2,tek 18.2 idem vadit betu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.