Marijaiva hvala na informaciji. Zao mi je da nije uspjelo ni onda! Ja planiram na FET sad u slijedecem ciklusu. Meni isto sve skoro super, losiji je samo mm spermiogram. Oprosti sto gnjavim… Al spontane si imala prije ivf ili si koji put zanjela i iz postupka? Jesi nakon toga probala jos koji put? U svakom slucaju sretno ti i hvala ti
Ma ne gnjavis..sve trudnoce su iz ivf-a…
Mm ima i uredan spermiogram uvijek dobim puno stanica i embrija tako da vrtim fet-ove..
Jos me cekaju 2 blastice…
Hm bas neobicno da onda jos nije uspjelo! Pretpostavljam da si obavila hrpu pretaga ko i ja. Kod mene od kad sam u ivf nije doslo do trudnoce nikako, a prije bez problema sam zatrudnila ali nas sreca nije htjela ocito. Mi isto imamo jos 2 smrzlica i sad se nadam da ce bar neki od njih biti uspjesan. Jel vracas po 1 ili ste probali i 2 embrija vratiti?
Marijaiva hvala na informaciji. Zao mi je da nije uspjelo ni onda! Ja planiram na FET sad u slijedecem ciklusu. Meni isto sve skoro super, losiji je samo mm spermiogram. Oprosti sto gnjavim… Al spontane si imala prije ivf ili si koji put zanjela i iz postupka? Jesi nakon toga probala jos koji put? U svakom slucaju sretno ti i hvala ti
Ma ne gnjavis..sve trudnoce su iz ivf-a…
Mm ima i uredan spermiogram uvijek dobim puno stanica i embrija tako da vrtim fet-ove..
Jos me cekaju 2 blastice…
Hm bas neobicno da onda jos nije uspjelo! Pretpostavljam da si obavila hrpu pretaga ko i ja. Kod mene od kad sam u ivf nije doslo do trudnoce nikako, a prije bez problema sam zatrudnila ali nas sreca nije htjela ocito. Mi isto imamo jos 2 smrzlica i sad se nadam da ce bar neki od njih biti uspjesan. Jel vracas po 1 ili ste probali i 2 embrija vratiti?
Uvijek po 2 vracamo...
Ma hrpu pretraga da..i koristila sam u svakoj trudnoci sve sto se u Hrvatskoj koristit moze..od fragmina andola decortina ,dufastona ,utrogestana ,proluton injekcije..ma sve...
I doguram do 9tt i stane
Marijaiva a jooj eto toga je mene strah! Ja sam uvijek dogurala smao do 8tt jedina sfeca u nesreci da nisam nikad morala na kiretazu. Tesko je to kad znas da genetski sve ok, nalazi imuno, sve ok, ne postoji nista sto oni mogu nac da steka, a ti ne dolazis do cilja. 😢
Perla zaboravih jbg,kakav je tebi bio rezultat sa Elonvom,koliko js i jesi li uspjela koju zamrznut?
9 js oplođene 6 do trećeg dana ostalo 4.Dva 8 stanična vraćena i dva smo pustili do 5 dana..Za njih moram ići vidjeti u ponedjeljak jesu li smrznuti ili su odustali, ja sam u Rijeci nema telefonom ništa. Vidim da i tebi elonva djeluje. Super je to
Pj super rezultat ti je ispao,a ja 3 orgalutrana do nedjelje i u nedjelju jos puregon,valjda zbog ovih manjih nemam pojma,javim u ponedjeljak kakva je situacija
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Marijaiva a jooj eto toga je mene strah! Ja sam uvijek dogurala smao do 8tt jedina sfeca u nesreci da nisam nikad morala na kiretazu. Tesko je to kad znas da genetski sve ok, nalazi imuno, sve ok, ne postoji nista sto oni mogu nac da steka, a ti ne dolazis do cilja. 😢
Znam..i mene je strah..prvo nikak nisam mogla zatrudniti a sad me strah vise i trudnoca..ja sam nazalost svaki put morala na kiretazu jer moje tijelo uopce ne detektira kad embrij stane..nit krvarim niti ista...
Cure šta je sa vježbanjem u postupku ivf-a? Pitaću doktoricu svakako u ponediljak na folikulometriji ..
Bok curke, čestitke na plusiću Johan
mi krenuli s 2. postupkom - prirodni IVF...
danas prva folikulometrija folikul 13x14 cm, endometrij 6 mm ( inače ciklusi traju 28/29 dana )..u nedjelju opet za Ri
i prošli put je dominantan folikul bio na lijevom jajniku, nadam se da ćemo ovaj put imati više sreće!
Da li netko od vas zna da li su te veličine ok..?
puno sreće svim čekalicama, postupka / aspiracije / transfera / bete, svima puno puno sreće
Emenems koji dan ciklus ti je? Izgleda po mjerama kao lijepi folikul! Sretno i javlja!
Marijaiva tako i meni strah od ponovnog pobacaja. A meni je svaki put krenulo sa jakim grcevima i krvarenjem tako da su mi grcevi paranoja. Kad ces opet na FET? I u koju kliniku ides?
Grizli 8 dc.. da li je to ok da je dva mjeseca zaredom vodeći folikul na lijevom jajniku? Nekako sam si uvijek mislila da je svaki mjesec drugi jajnik zadužen, onako štreberski
hvala ti, javljam novosti - korak po korak..
Sortiraj odgovore
Najstariji