Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    06. Veljača 2019. 15:32

Grizli

Hrabrica meni bi fet trebao biti negdje sredinom 3 mj. Otprilike sam tako izracunala. Ne znam kad cu dobiti M po kalendaru 22.2 bi trebala al sad cemo vidit kad ce doci.
    Ivanabo ako se ne varam to je clearblue test digitalni. Jesi uvijek s istim radila test? Ne znam ja sam vis eputa imala tu situaciju kad je bio minus i zato mislim da je to minus.

joj jedva čekam da krenemo odbrojavati do bete  

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Colt
    06. Veljača 2019. 18:59

ivanab0610

Grizli

Hrabrica meni bi fet trebao biti negdje sredinom 3 mj. Otprilike sam tako izracunala. Ne znam kad cu dobiti M po kalendaru 22.2 bi trebala al sad cemo vidit kad ce doci.
    Ivanabo ako se ne varam to je clearblue test digitalni. Jesi uvijek s istim radila test? Ne znam ja sam vis eputa imala tu situaciju kad je bio minus i zato mislim da je to minus.

U principu sam samo s njim radila, i uvik je bio cisti minus. Al stvarno mi nije jasno zašto se ovako pojavilo, jer se uživo stvarno jasno vidi, i oštra je crta. Odlučila sam ujutro 2,3 testica pa da vidimo. Iako cijelo vrijeme imam osjećaj kao da imam one predmenstrualne simptome, pa me hvata panika🤦🏻‍♀️

Meni maloprije krenuli grčevi lagano i neko treperenje u trbuhu i isto se bojim da ne procurim. Sutra mi je kao datum za mengu, 6 dan transfera mi je. Strašno se osjećam 

Grizli
    06. Veljača 2019. 19:27

Colt sta ti imas kratke cikluse? Nadam se sa je razlog tih grceva ljepsi od M!

shadow
    06. Veljača 2019. 19:40

Mozda neko zna ima li nade ???? 😪 Znam da sam pozurila. Danas 10 dnt, uradila sam betu 1,2

Hrabrica
    06. Veljača 2019. 19:58

Nikitta

Perla koliko imaš godina? Dokle god imaš svojih js, ne bih razmišljala o donaciji. Tako mi je i samoj, imam jako loše stanice radi endometrioze i dvije operacije koje su mi sjebale rezervu 😰
    Hrabrice aha, pa da, tak sam i mislila, prije sam te krivo skužila, kao da sad imaš mengu. Sorry, meni je danas 10 dc, točno 3 dc sam isto krenula.. ali ja budem pila pilule 2 ciklusa. 🙄 Što se tiče endo, sigurno imaš negdje aktivna žarišta, ali dok ti ne jedu jajnike - ne brigaj. Mogu ometati eventualno implantaciju, ali to nije dokazano. Sigurna sam da ćete vi brzo uspjeti.

Vidim da dosta toga znas pa da te pitam.. jel endo utjece na kolicinu js? Tog me najvise strah..da ih nece niti ili da ce biti lose kvalitete 😕 Sve sto sam iscitavala su nagadanja a doktorica mi je jedino rekla da endo uzrokuje neke kemijsle reakcije koje otezavaju zacece.. Po tome, di god da se nalazi ce stvarat problem, zar ne? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Grizli
    06. Veljača 2019. 20:09

Shadow nazalost mislim da je to negativna beta. Ne znam mozda koja cura ima bolje iskustvo sa tako niskom betom. 

Vaki
    06. Veljača 2019. 20:09

Shadow - žao mi je draga. Beta bi trebala biti veća da je došlo do trudnoće. Sve ispod 5 nije trudnoća, a i male bete do 100 su najčešće biokemijske trudnoće. Baš mi je žao. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• perla
    06. Veljača 2019. 20:23

Nikitta

Perla koliko imaš godina? Dokle god imaš svojih js, ne bih razmišljala o donaciji. Tako mi je i samoj, imam jako loše stanice radi endometrioze i dvije operacije koje su mi sjebale rezervu 😰
    Hrabrice aha, pa da, tak sam i mislila, prije sam te krivo skužila, kao da sad imaš mengu. Sorry, meni je danas 10 dc, točno 3 dc sam isto krenula.. ali ja budem pila pilule 2 ciklusa. 🙄 Što se tiče endo, sigurno imaš negdje aktivna žarišta, ali dok ti ne jedu jajnike - ne brigaj. Mogu ometati eventualno implantaciju, ali to nije dokazano. Sigurna sam da ćete vi brzo uspjeti.

Imam 45, rezeva je po nalazima dobra. Ne znam svašta mi pada na pamet pa i donacija  

ifka24
    06. Veljača 2019. 20:43

Grizli ma imas pravo , treba vjerovati, i nadati se. Koliko go tesko to bilo. Samo sw nadam da cemo krenuti odmah nakon tog zadnjeg nalaza jer me ovo cekanje stvarno vec ubija 😑 koliko ti godina imas? Jesu ti ikada rekli zbog cega spontani? 
    Kengurice pa upravo tako, vjerojatno ima nesto dublje, ali zato nebi trebali sa aigurnoscu govoriti i tvrditi neato ako nisu sigurni, ionako je svakoj od nas dovoljno tesko , i onda kad ti kazu tako nesto ponadas se, razveselis, i onda ti kasnije bude jos teze

Grizli
    06. Veljača 2019. 21:24

Ifka cekanje ponekad ubije u pojam znam! A valjda cemo i mi docekat srecu. Ja jos malo 33 imam, a za spontane nisu sigurni. Pod upitnikom je kao uzrok kombinacija spori spermiji i loša sreca i mozda tromboflija.
    Perla sad prvo da vidis dal imate kakvih smrzlica. Ako su js bile dobre biti ce ih. Ne znam dal si pisala vec jesu radili isci ili ne prilikom oplodnje? Treba se nadat najboljem ishodu. Imas super rezervu koliko vidim po nalazim, a na kvalitetu se moze donekle i utjecat. Daj prvo sansu svojima! Koji ti je to uopce posutpak nisam upamtila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.