MarijanaIva, mislim da ću se ipak strpit kako mi je rekao doktor i cekat. Ovo je ipak 5 dana ranije od onog sta je on rekao 🤷🏻♀️
MarijanaIva, mislim da ću se ipak strpit kako mi je rekao doktor i cekat. Ovo je ipak 5 dana ranije od onog sta je on rekao 🤷🏻♀️
Nije to rano no svakako bolje je strpiti se ko moze..ja sam vadila i po tjedan dana ranije...
Nije to rano no svakako bolje je strpiti se ko moze..ja sam vadila i po tjedan dana ranije…
Mislim da bi mogla i danas krv vadit, al ću se Pokušat strpit bar malo😂 teško mi je al sta cu🤷🏻♀️
Cure pomoc, jesu li ovakvi nalazi ok? Ca125 je zericu povisen a TSH zericu nizi. Je li to prepreka za stimulirani ili ne trebam brinut?
Ma tsh ti je dobar, tako treba i bit između 1 i 2.A ca125 neznam,. Jel imaš endo kod nje je lagano povišeni.,ali mislim da to nije prepreka za stimulirani.
Cure pomoc, jesu li ovakvi nalazi ok? Ca125 je zericu povisen a TSH zericu nizi. Je li to prepreka za stimulirani ili ne trebam brinut?
Ma tsh ti je dobar, tako treba i bit između 1 i 2.A ca125 neznam,. Jel imaš endo kod nje je lagano povišeni.,ali mislim da to nije prepreka za stimulirani.
Ej, tnx na odgovoru.. Da, imam endo ali prosli put su ca125 bili unutar granica fino na pola, pa me ovo sad malo iznenadilo 😁 znaci pisem sve ok 😊💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
samo da vas sve pozdravim.
Kod nas zatišje, idemo u 4 mjesecu kod Lučingera, a do tada kućna radinost :)
Puse i sretno svima
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ifka potpisujem. I kod nas je mehanika u pitanju pa tri transfera i sipak. E sad da li je to tako i prirodno, znas kad ljudi kazu da su godinu dana radili bebu samo mi ne mozemo pokusavati iz mjeseca u mjesec ne znam. Mozda je ipak problem dublji od mehanike.
Hrabrice sve ti je to ok za endo, moj ca125 je prije mjesec dana bio 60. 🤦🏼♀️ TSH ti je ok! Samo naprijed 🤞🏻
Oho... I ček, kada on pada? Nakon operacije, terapije ili (mislim na ca125)? Meni je prvo mjerenje bilo idealno a eto imala endo i tek kretala s terapijom i spremala se za operaciju..,zato me ovo sad iznenadilo da je nakon svega toga veći nego prije op.. ..Eto znači sad još dočekat m i akcija :D doslovno sve molitve i nade polažem u taj postupak...Kako si mi ti? Kako se držiš? Brzo će proći naša terapija i onda po plusić punom parom 💪💪💪💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ivanabo to je negativan test nazalost! Al dok ne dobijes ima nade. Koji ti je danas dan od et?
Branca a bas mi je zao da si zalosna! Od sveg srca zelim ti da ovaj et bude uspjesan i da te beta obraduje! Ako ne uspije ni to vrijedi pokusat sto Kengu kaze sa drugim bez obzira sto nije razvijen. Zao mi je da si toliko js dobila i na kraju samo 1 embrij! Oh kako mi je tesko!
Ifka nama su isto govorili brzo cete posto u 20 mjeseci koliko smo pokusavali prije ivf sam 4 puta zanjela a od toga 9 mj proveli u pauzama nakon spontanih. I kao to je sad samo sto nije. Na kraju evo 12 mj bez i jednog uspjeha ni spontano ni potpomognuto... Treba samo vjerovat da ipak ima nade.
Hrabrica eto potvrdjujem tsh ti je idealan. CA125 ce biti od endo onda povisen. Sretno!
Kako su nam ostale cekalice?
Mene danas jos malo boli trbuh i kao sukrvicu imam al sve u svemu bolje od ocekivanog.
E sad ćete reći da sam luda, ležim doma i mirujem i naravno vremena koliko hoćeš.Cijelo vrijeme mislim šta dalje. Nekako mi je lakše misliti da imam opciju ako ovo ne uspije. Predložena mi je donacija zbog godina, jer nalazi su super amh 21,fsh 7.6, odgovor na stimulirani isto. Ostaje samo pitanje kakve su js po kvaliteti. Loše vjerojatno.
Sortiraj odgovore
Najstariji