Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    23. Siječanj 2019. 23:18

vitta

Pozdrav svima. Nova sam ovdje. .
    Molila bih pomoć , ako koja ima iskustva, radi se o sljedećem; muž i ja spremamo se na MPO, njemu je loš spermogram, ja sam krenula vadit nalaze,tako sam dobila nalaz brisa pozitivan na ureaplasmu ,10na 5, citala sam o toj beštiji, mora se izljecit prije postupka…. 04.02. Naručeni smo na konzultacije u polikliniku Škvorc u Samoboru…. Jel ima tko kakvih iskustava, sve me zanima. Hvala

Imala sam ti ja poz ureoplazmu prije prvog postupka,najbolje neka ti ginic tvoj odmah prepise antibiotike a i suprug ce ih morat piti u isto vrijeme,znaci iste kao i tvoje i to ce za njega njegova doktorica prepisat,mi smo ih pili 10 dana,nakon toga cekas par dana pa ides opet na bris..mi smo ju tad izlijecili i nije se vise vracala i tek tada mozes u postupak,a jbg sve to traje ali sve mi istrpimo jel tak😉

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

HarryPotter
    23. Siječanj 2019. 23:19

Zene, stoperice date u 22h..al mi cudno od danas popodne nista vise ne osjecam, ni jajnike, ni pritisak, 
    😶 
    Jel moguce da sve propadne do petka u jutro 

🤐 
    Bas nekako  ono.. Hm... 

url=https://lilypie.com]

• Nika5555
    23. Siječanj 2019. 23:22

Nika5555

vitta

Molila bih pomoć , ako koja ima iskustva, radi se o sljedećem; muž i ja spremamo se na MPO, njemu je loš spermogram, ja sam krenula vadit nalaze,tako sam dobila nalaz brisa pozitivan na ureaplasmu ,10na 5, citala sam o toj beštiji, mora se izljecit prije postupka…. 04.02. Naručeni smo na konzultacije u polikliniku Škvorc u Samoboru…. Jel ima tko kakvih iskustava, sve me zanima. Hvala

Imala sam ti ja poz ureoplazmu prije prvog postupka,najbolje neka ti ginic tvoj odmah prepise antibiotike a i suprug ce ih morat piti u isto vrijeme,znaci iste kao i tvoje i to ce za njega njegova doktorica prepisat,mi smo ih pili 10 dana,nakon toga cekas par dana pa ides opet na bris..mi smo ju tad izlijecili i nije se vise vracala i tek tada mozes u postupak,a jbg sve to traje ali sve mi istrpimo jel tak😉

I znam da sam to ljeto bila na bazenu sto inace nisam ljubitelj i vjerovatno tamo pokupila,od tad  vise nikad nisam usla u bazen sve dok traju postupci,svakakve bestije pokupis u toj vodurini na zalost

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Grizli
    24. Siječanj 2019. 05:51

HarryPotter jesi si dala stopericu u 22? Ne brini meni je svaki put 3 dana prije punkcije koma napuhano, sve me stez, boli... Onda mi nestane taj osjecaj evo bas geldam sva 4 postupka 9 ili 10dc tokom dana nestali simptomi od prije, te dane sam si davala stoperice, i slijedeci dan u popodnevnim satima bi krenula osjecat tek opet nesto al ne jako. Taj dan iza su me znale jako grudi pocet bolit. Ja sam cak imala uzasno puno sluzi, pa sam u prirodnjacima mislila da su pukli, al nisu. Iako kako bi Nikita rekla u teoriji mogu puknut, al u nacelu primila si orgalutran ili nesto za supersiju. 

• nemasekirancije
    24. Siječanj 2019. 07:01

Hrabrica hvala ti :) javim sve!! ;)

• perla
    24. Siječanj 2019. 07:16

vitta

I meni se pojavila i to izmedju dva postupka. Dobili smo Doksicilin oboje i riješili,, sljedeći bris uredan. 

darliv
    24. Siječanj 2019. 09:26

Jao kad se ja sijetim koliko sam se borila protiv ureaplazme... Kutije i kutije antibiotika, pola godine sam se borila i na kraju je dobitna kombinacija bila antibiotik + vaginalete, i jos sam u to vrijeme pila ulje cesnjaka, ne znam da li je pomoglo, ali ja sam zabrijala da jest 😂 doduse meni se ponavljala dvije godine zaredom na redovitoj godisnjoj kontroli, ali su mi dali antibiotik i vise nismo isli provjeriti da li smo ju rijesili jer nismo tada bili u poatupcima, nego home made 😆 zelim ti srecu da ju sto prije rijesis ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

HarryPotter
    24. Siječanj 2019. 09:32

Grizli

HarryPotter jesi si dala stopericu u 22? Ne brini meni je svaki put 3 dana prije punkcije koma napuhano, sve me stez, boli… Onda mi nestane taj osjecaj evo bas geldam sva 4 postupka 9 ili 10dc tokom dana nestali simptomi od prije, te dane sam si davala stoperice, i slijedeci dan u popodnevnim satima bi krenula osjecat tek opet nesto al ne jako. Taj dan iza su me znale jako grudi pocet bolit. Ja sam cak imala uzasno puno sluzi, pa sam u prirodnjacima mislila da su pukli, al nisu. Iako kako bi Nikita rekla u teoriji mogu puknut, al u nacelu primila si orgalutran ili nesto za supersiju.

Grizli, jesam i Ovetrille i Decapeptyl sinoc, al nezz nekako mi je osjecak takav, ne osjecam ni jajnike, ni pritisak nikakav, imam te sluzi.. Al dobro,skuliram se, sutra odem, pa sta bude.. Ne mogu na nista utjecati, samo mogu nervirajuci se, odmoci si...uh, lijepo vas je imati ovdje, dupla ste mi terapija smiraja💋

url=https://lilypie.com]

vitta
    24. Siječanj 2019. 10:27

Dali je koja išla na MPO u polikliniku Škvorc? Kakva su iskustva? Dali ulaze u postupak ako je prisutna ureaplasma???

darliv
    24. Siječanj 2019. 10:31

vitta

Dali je koja išla na MPO u polikliniku Škvorc? Kakva su iskustva? Dali ulaze u postupak ako je prisutna ureaplasma???

Mislim da nitko ne ulazi u postupke dok bris nije uredan... 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.