Baš nam je živnula tema...
Ja krećem sutra i molim Boga da nema endometrioze. Soc. ginekolog me nije pregledao, rekao je da nema smisla pošto ću ubrzo u postupak. Eh! Više ne uzimam kontracepciju pa se bojim da se beštija vratila. Veselim se postupku, konačno da se pokrenem...
Apropo putnih, meni je ZG najbliža bolnica, ali mi bivša med. sestra nije htjela dati putni nalog. Rekla je da nije ona kriva kaj ne mogu imati djecu pa moram putovati i sad bih još i novce.. Mislila sam je prijaviti zbog bezobrazluka, ali sam na kraju bila zaokupljena postupcima pa sam zaboravila... Onda je došla nova sestra i sama mi je dala putni, a da ga nisam ni tražila.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure znate li dali su normalni bolovi nakon hsg i to poprilicni uz krvarenje
Babylove - nisam baš sigurna. Mogu biti bolovi, ali jaki uz krvarenje? Ako ti uskoro ne prestane, potraži pomoć za svaki slučaj.
🤞❤️🙏
Moj isto nije vadio, ali pije. Ja danas idem kod gin po D1 uputnicu. Mi smo kraj Osijeka, ali idemo kod Škvorca. Mislite da će mi dati putne? Ne znam jel da tražim uopće
Sunshine kad idete kod Skvorca,ja sutra idem na ultrazvuk prije menge i na dogovor za protokol, 29 m treba doc pa krecemo
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Babylove - pronašla sam na forumu odgovor na tvoje pitanje. Citiram: "Samo da ti napomenem (jer to meni nisu rekli pa sam se prilično uplašila) da je nakon pretrage normalno krvarenje, gotovo količinski kao menga, meni je trajalo 3 dana."
🤞❤️🙏
Vaki, pa to je prestrašno! Šta je s ljudima 🙄
Držim fige da nema beštije :)
Nika, čekam da me škvorc nazove sad u 4 da vidim što će reći za ešerihiju. Trebala sam u ponedjeljak na uzv prije menge, ali sumnjam da će biti išta od ovog ciklusa!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Meni treba 30.-og doći, nadam se da se vidimo onda ovaj ciklus kod škvorca :)
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Meni treba 30.-og doći, nadam se da se vidimo onda ovaj ciklus kod škvorca :)
Ajde drzim fige da ti sve bude ok,onda se mozda i sretnemo 😊
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Babylove...svasta pricaju. Tako da moras sama procjeniti. Ako te jako boli def odi vidjeti. Ja sam krvarila taj dan..dosta krvi. Slijedeci nista. Al me nije bolilo kasnije.
Hvala vam cure na odgovorima.. vidjet cu sto cu... jer popila sam 2 ketonala od 150 a nista ne popusta.. jedva da hodam
Sortiraj odgovore
Najstariji