Babylove mozda da se javis ginekologu svom ako ti sad radi ako ne onda odi ili u neku turudni ku ambulantu ili hitnu. Za svaki slucaj jer ok bolovi su normalni posebno kod neprohodnih jajovoda al ako ti nisu izdrzivi bolje provjeriti o cemu se radi, a i oni ti mogu dat jace lijekove za bolove da se ne mucis!
A dok lezim na leđima dobro je... ali svaki pokret koji napravim je bolan... vidjet cu ako ne dobijem temperaturu necu ici nikuda.. ali ako dobijem otici cu na hitnu...
Babylove drzi se! Nadam se da ce to sto prije proci.
Jel se dogodilo kojoj nakon et da kad lezi i onda se digne nista sve mirno, bezbolno. Al nakon hodanja neko vrijeme i sjedenja na tvrdjem npr.stolica di bas uspravno se sjedi krene bockanje i kao pecenje u donjem dijelu trbuha. Pretpostavljam da je to 20.178 simpotom stimulacije, al bolje da pitam. Kao neku blagi ovulacijski bolovi, al neobicno da potpuno nestanu nakon duzeg lezanje 2 sata recimo i krenu nakon gibanja nekih 15 minuta.
Babylove, drži se!
Grizli, meni je identično za vrijeme ovulacije. I evo da javim, kaže Škvorc da ešerihija u urinokulturi nije problem za postupak, glavno da su brisevi sterilni. Baš sam sretna! :)
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Babylove, drži se!
Grizli, meni je identično za vrijeme ovulacije. I evo da javim, kaže Škvorc da ešerihija u urinokulturi nije problem za postupak, glavno da su brisevi sterilni. Baš sam sretna! :)
Odlicnooo :)
Trebam pomoć oko računanja prvog dana ciklusa. Dakle cijeli dan smedjarim,, sad je malo kao krv Neznam dali da se sutra javim na kbc ili da čekam petak?
Cure u prirodnom ivfu jeste bile sta na bolovanju? Koliko?
Da i ne 😂😂 uzela sam go umjesto bolovanja od prvog ultrazvuka pa sve do bete koju jos cekam.. Nadam se da nakon tog idu topli pozdravi i "komplikacije". ..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure u prirodnom ivfu jeste bile sta na bolovanju? Koliko?
Da i ne 😂😂 uzela sam go umjesto bolovanja od prvog ultrazvuka pa sve do bete koju jos cekam.. Nadam se da nakon tog idu topli pozdravi i "komplikacije". ..
Drzimo fige da ih lijepo pozdravis onda hehe. Kaj nisi ti bila u stimuliranom ivfu sad? Sorry ak sam pobrkala
Sortiraj odgovore
Najstariji