HarryPotter 😮 oh koliko folikula imas! Sretno i da sve prodje savrseno!
Nikitta draga klanjam ti se! To treba izdrzati sve sto si ti izdrzavala i zrtvovala!
Nova sreca super da ti se vit D popravlja! Nadam se da ce ti to puno pomoc. Jel to zelena flasica better you firma? To i na mom pise D lux.
To sam baš i ja mislila napisati. Koliko može pomoći toliko te može i zeznuti; ako ti je sad recimo normalne razine, a ti to ne znaš, počneš koristiti sprej koji ima veću koncentraciju i eto ti problema. Meni je isto bio niži pa sam nakon 2 mjeseca prevalila gornju granicu.
Harry - odlično, bit će tu jaja kao u koke... Držim fige!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Uputnicu mozes dobiti od dr opce prakse za to. Najsigurnije je kad se izvadi ili raditi pauze duze izmedju primjene. I nagraditi ce te zivot jer zasluzujes to!
Harry bravoo i sretnoooo 😁🤞🤞🤞🤞🤞
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
HarryPotter😮 oh koliko folikula imas! Sretno i da sve prodje savrseno!
Nikitta draga klanjam ti se! To treba izdrzati sve sto si ti izdrzavala i zrtvovala!
Nova sreca super da ti se vit D popravlja! Nadam se da ce ti to puno pomoc. Jel to zelena flasica better you firma? To i na mom pise D lux.
Je zelena je
Argh, ok, onda ću izvadit, pretpostavljam da to moram privatno?
Neetribas privatno ja sam priko uputnice vadila
Dr. opće prakse je na godišnjem cijeli tjedan, u ambulantni svaki dan dežura neki mladi doktor ili doktorica, svaki dan drugi bude. Idem na previjanje u četvrtak, pa ću pokušat dobit. Ne znam šta da kažem, zašto bih to vadila…
Meni je dao ginekolog sve vitamine i ostalo sto triba izvaditi sto je sve vezano za oplodnju samo moram privatno selen i jos jedan isto a ostalo sve sam radila priko uputnice.na uputnici je pisalo vezano za oplodnju.koja šifra je bila neznam
Reci da ti treba za postupak, meni sve daje ginekolog. Dr. opće prakse veli da je to vezano uz trudnoću i da trebamo kod ginekologa. Isto je bilo i sa štitnjačom.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meni je moja i opce prakse i gin odlicna tako da sam mogla s obje strane dobiti preko uputnice.
Nikita ja ti zelim da ti iduci tjedan tamo kod te gin u Petrovaj dobijes uputnicu al za vadjenje bete 😉! Malo si ja razmisljam mi stalno gledamo vit D kod sebe, a da li je kojoj od vas to muz vadio? Mislim ako imaju problema sa spermio logicno bi bilo da i oni to provjere i uzimaju terapiju.
Sortiraj odgovore
Najstariji