E da Grizli to mi ima smisla, umislila sam da si obrnuto rekla, da je IVF brzi pa sam se iznenadila.
Nisam nikad vidjela sta si po struci, a pretpostavljam da si napisala kad sad spominjes zivotinje, ili nisi?
Inace zlata nam vrijedis i ti i Nikitta. Tako lijepo to objasnite i prenesete u laicki jezik.
Perla za bolovanje cure su ti napisale sifre al tebi na doznaci pise A0 pa se ne zna zasto si na bolovanju,sve je stvar kako se dog sa doktorom,meni je bila dala od dana pikanja radi fizickog posla jer me i bilo strah kako cu reagirati
Nisam znala za dr.MM morat ce netko doci,bilo je dosta tih specijalizantica dok sam ja isla pa valjda ce bit kandidata
Tnx
Kengu mialim da nisam nikad inace sam agronom pa su mi biljke i zivotinje i kemijski procesi prilicno poznati, a i sastavni dio posla koji radim. Covjek i nije tako razlicit od domacih zivotinja 😂
Curke evo 3 prezivile blastice! Upravo zavrsila pa lezim onih slavnih sat vremena. Trazila da vrate 1, a 2 na smrzavanje. Jel normalno da me boli trenutno sve dole trbuh i rodnica i sve nakon sta su mi odradili et. Ona bol kao kad trcis pa te pocne stezati. Pretpostavljam od stiskanja uzv, punog mjehura i otecenog desnog jajnika koji se jos nije smanjio.
Bravo čestitam draga.sad odbrojavanje do bete drzim fige
Cure drage nista od transfera, i ova 1 koja je ostala stala je s razvojem :-( radili su IVF metodu, a zasto nije doslo do oplodnje ne znaju, losa sreca ocito, kriva procjena :-/ bas sam zalosna, ali sto je tu je, ne mogu nista promijeniti. Dogovorila sam da iduci ciklus odmah idemo u prirodni postupak pa cemo nakon toga vidjeti sto i kako dalje.
Grizli, bas mi je drago zbog vas, vidis da si ispravno odlucila ;-) navijam da beta bude visoka, sad samo opusteno ;-)
Svima ostalima drzim fige ;-) pratim vas i dalje 😘
38+6
BackInBlack bas mi je krivo da je tako zavrsilo. Drzi se i da ond ataj prirodnjak bude uspjesan. Neobicno da je od 7 js na kraju rezultat 0. 😕
dr. MMM u Puli za sada bar taj pocetak pretraga odraduje, jako je draga i sve detaljno objasni i mislim da bi stvarno bilo vrijeme da se MPO pokrene u Puli.. koliko sam shvatila ona je bila na specijalizaciji kod prof. a kaze da vodi sve MPO trudnice u Puli.
Didi citala sam da si u bolnici i da cekas da beta padne. Kad sam imala vanmatericnu i meni su dali metotrexat ( ja sam ga dobivala svaki drugi dan, naizmjenicno s folnom kiselinon, ukupno 4 injekcije ).
Pustili su me bili iz bolnice nakon 2 tjedna, a beta je dosla na 0 tek 5 tjedana nakon toga.
Samo hrabro i strpljivo, bitno da si pod nadzorom 💪🏻
Blacky89 jucer mi je bio toliko tezak i tuzan dan da nisam znala kako cu danas na posao i hocu li funkcionirati. Jucer ujutro, 10 dnt test negativan, jutros ponovila...isto. Velike sam nade polagala u ovaj FET, odlicne dvije blastice, endometrij, PRP maternice i drugi put nema implantacije. Sutra vadim betu, pa da prestanem s utricima sto prije...eto, tuga 😢😢 ti cekas iduci mjesec?
Svima zelim toliko srece i plusica, zbog mene je nazalost godina pocela lose, ali nadam se da ce Grizli, Hrabrica i ostale cure koje cekaju popraviti statistiku, sretno do neba 😘
Black posebno mi je zao zbog tebe jer si imala obecavajucu situaciju, bas cudno kako je na kraju ispalo 😘😘
Didi i tebe u potpunosti razumijem jer sam 13 dana lezala u bolnici s curom koja je tako prosla i bilo je pretesko...samo ti zelim puno snage i izdrzljivosti da sto prije zavrsi pa da se smiris i tek onda krenes u novu borbu 😘😘
Imal li netko iskustva s visokim Anti TPO? Prosli put kad sam provjeravala bio je ogroman, sutra idem ponovno vadit....
Sortiraj odgovore
Najstariji