Curke, ima li koja iskustva s upalama mjehura prije postupka? Počelo me peckati kad idem na wc, napravim urin jutros i imam masu bakterija :( leukociti čak nisu ni povišeni, ali nitriti su mi pozitivni, dakle bakterije. Idem malo kasnije urinokulturu odnijeti pa ću dobiti antibiotike. Ima li šanse da mi se u 10ak dana to isčisti ili da ni ne računam na postupak sad sljedeći ciklus?
Kroz 10 dana će ti proći, antibiotik djeluje već nakon dva dana. Pij puno tekućine.
Curke evo 3 prezivile blastice! Upravo zavrsila pa lezim onih slavnih sat vremena. Trazila da vrate 1, a 2 na smrzavanje. Jel normalno da me boli trenutno sve dole trbuh i rodnica i sve nakon sta su mi odradili et. Ona bol kao kad trcis pa te pocne stezati. Pretpostavljam od stiskanja uzv, punog mjehura i otecenog desnog jajnika koji se jos nije smanjio.
Curke evo 3 prezivile blastice! Upravo zavrsila pa lezim onih slavnih sat vremena. Trazila da vrate 1, a 2 na smrzavanje. Jel normalno da me boli trenutno sve dole trbuh i rodnica i sve nakon sta su mi odradili et. Ona bol kao kad trcis pa te pocne stezati. Pretpostavljam od stiskanja uzv, punog mjehura i otecenog desnog jajnika koji se jos nije smanjio.
Bravo za trojku!!! Vidiš da si dobro odlučila
Bravooooo 😁😁😁👌👌👌 jedna curka koju sam upoznala je nakon svog transfera rekla citiram "danas mi je prvi dan trudnoce" 😁 Odlican stav i pozitiva i sad i ti tako 😁💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ajme Grizli, prekrasno! Bas mi je drago zbog tebe, zasluzila si! Samo sad neka se mrvica odrzi, a sigurna sam da hoce :) tvoj rezultat mi daje nadu pogotovo sto su nam slicne dijagnoze (jedino je moj amh dosta nizi od tvoga-iznosi 7), ali jedva cekam da ponovno krenem u postupak sljedeci mjesec ako Bog da..
Grizli cestitam i sretno. Bas mi je drago radi tebe. Drzim fige i od srca ti zelim veliki plus
Bravo Grizli! Ne brini za te bolove, mene je bolilo samo od uzv,a mogu zamisliti koliko još boli od stimulacije,to sve bude nekako iziritirano.Danas svakako odmaraj i uživajte u poklonu.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja vam svima zelim da se osjecate ovako pozitivno i sretno kao ja danas. Ne znam zasto al osjecam se ko da mi je najbolji dan u zivotu za sada. Hvala na cestitkama i samo da ova blastica u meni uspije preziviti i izrasti u neko lijepo i zdravo bice!
Bravo grizli :)! Vidis kako dobra odluka! Cestitam na odlicnom rez. Sad drzimo fige 😊 za mrvicu 😘
To Grizli! Sanjam o danu da mi kazu da imam blastice. Nekako imam odlicanosjecaj za tebe sad. Bot ce to to. Pusa i sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji