Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    21. Siječanj 2019. 17:21

Kengu mialim da nisam nikad inace sam agronom pa su mi biljke i zivotinje i kemijski procesi prilicno poznati, a i sastavni dio posla koji radim. Covjek i nije tako razlicit od domacih zivotinja 😂 

4 sreća
    21. Siječanj 2019. 17:31

Grizli

Curke evo 3 prezivile blastice! Upravo zavrsila pa lezim onih slavnih sat vremena. Trazila da vrate 1, a 2 na smrzavanje. Jel normalno da me boli trenutno sve dole trbuh i rodnica i sve nakon sta su mi odradili et. Ona bol kao kad trcis pa te pocne stezati. Pretpostavljam od stiskanja uzv, punog mjehura i otecenog desnog jajnika koji se jos nije smanjio.

Bravo čestitam draga.sad odbrojavanje do bete drzim fige 

• BackInBlack
    21. Siječanj 2019. 17:38

Cure drage nista od transfera, i ova 1 koja je ostala stala je s razvojem :-(  radili su IVF metodu, a zasto nije doslo do oplodnje ne znaju, losa sreca ocito, kriva procjena  :-/ bas sam zalosna, ali sto je tu je, ne mogu nista promijeniti. Dogovorila sam da iduci ciklus odmah idemo u prirodni postupak pa cemo nakon toga vidjeti sto i kako dalje.
    Grizli, bas mi je drago zbog vas, vidis da si ispravno odlucila ;-) navijam da beta bude visoka, sad samo opusteno ;-)
    Svima ostalima drzim fige ;-) pratim vas i dalje 😘

38+6

Grizli
    21. Siječanj 2019. 17:44

BackInBlack bas mi je krivo da je tako zavrsilo. Drzi se i da ond ataj prirodnjak bude uspjesan. Neobicno da je od 7 js na kraju rezultat 0. 😕

emenems8
    21. Siječanj 2019. 18:10

dr. MMM u Puli za sada bar taj pocetak pretraga odraduje, jako je draga i sve detaljno objasni i mislim da bi stvarno bilo vrijeme da se MPO pokrene u Puli.. koliko sam shvatila ona je bila na specijalizaciji kod prof. a kaze da vodi sve MPO trudnice u Puli. 

emenems8
    21. Siječanj 2019. 18:16

Didi citala sam da si u bolnici i da cekas da beta padne. Kad sam imala vanmatericnu i meni su dali metotrexat ( ja sam ga dobivala svaki drugi dan, naizmjenicno s folnom kiselinon, ukupno 4 injekcije ). 
    Pustili su me bili iz bolnice nakon 2 tjedna, a beta je dosla na 0 tek 5 tjedana nakon toga. 
    Samo hrabro i strpljivo, bitno da si pod nadzorom 💪🏻

• ninna1804
    21. Siječanj 2019. 18:17

Blacky89 jucer mi je bio toliko tezak i tuzan dan da nisam znala kako cu danas na posao i hocu li funkcionirati. Jucer ujutro, 10 dnt test negativan, jutros ponovila...isto. Velike sam nade polagala u ovaj FET, odlicne dvije blastice, endometrij, PRP maternice i drugi put nema implantacije. Sutra vadim betu, pa da prestanem s utricima sto prije...eto, tuga 😢😢 ti cekas iduci mjesec?
    Svima zelim toliko srece i plusica, zbog mene je nazalost godina pocela lose, ali nadam se da ce Grizli, Hrabrica i ostale cure koje cekaju popraviti statistiku, sretno do neba 😘 
    Black posebno mi je zao zbog tebe jer si imala obecavajucu situaciju, bas cudno kako je na kraju ispalo 😘😘
    Didi i tebe u potpunosti razumijem jer sam 13 dana lezala u bolnici s curom koja je tako prosla i bilo je pretesko...samo ti zelim puno snage i izdrzljivosti da sto prije zavrsi pa da se smiris i tek onda krenes u novu borbu 😘😘
    Imal li netko iskustva s visokim Anti TPO? Prosli put kad sam provjeravala bio je ogroman, sutra idem ponovno vadit....

• Kengurica
    21. Siječanj 2019. 18:33

Backinblack katastrofa. Jako mi je zao. Koja si bolnica?

• Kengurica
    21. Siječanj 2019. 18:35

Agronomija je super. Tata mi je bio.

emenems8
    21. Siječanj 2019. 18:45

ninna1804 meni su poviseni i anti TPO ( > 600 ) i anti TG ( 530 ). 
    Dr. mi je rekla kako antitijela stitnjace imaju utjecaj na mogucu implantaciju i spontane, tako da mi je dala da pijem Decortin od 5 mg i Andol100 u postupku.
    Kaze da nije znanstveno dokazano da djeluje, ali da u svom iskustvenom radu se pokazalo dobrim.
    Probaj pitati svog dr. sta on misli o tome. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani