Ovo je meni SF. Sva bih se spetljala i ne mogu zamisliti da to ne vadim 6h.😂
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav.
Ja koristim menstrualnu casicu i meni je to bas super stvar. Lako se stavi i izvadi bez ikakvih problema. Ne smeta neosjetis ga da ga imas u sebi. Ja bi svakom preporučila da proba.
Curke moje, meni opet slijedi iscekivanje, jucer imala FET dvije blastice 💗💗.... Pokusat cu se opustit, necu prelezati kao prošli put, vise mirovanja samo 2-3 dana i idem na posao od ponedjeljka. Drzite mi fige 😘😘!!!!
Magica mene iskreno grozi ta pomisao na tu casicu. Ne znam dal bi se opustila da to imam za vrijeme menge. Al dosta cura to hvali.
Nina sretno i da javis lijepu betu uskoro
Curke moje, meni opet slijedi iscekivanje, jucer imala FET dvije blastice 💗💗…. Pokusat cu se opustit, necu prelezati kao prošli put, vise mirovanja samo 2-3 dana i idem na posao od ponedjeljka. Drzite mi fige 😘😘!!!!
Draga sretno ti bilo i držim fige da bude uspjesno😘
Cure evo mene sa 1.uzv...
Desno 9/7/7, lijevo 7/6/6, endo 7. Kaze dr da je to jos sitno pa tek u uto idem na 2.uzv. Nadam se da ce to barem malo porasti i jos nesto izrasti :-D
Nina sretno s iscekivanjem ;-)
Grizli, kako si ti?
38+6
Evo i ja gotova. Moji su pak od 11-13mm ocito mi je pogodjeno to sto sam kasnije krenula sam pikanjem i pase mi pretpostavljam ta elovna jer inace 7dc sam znala imat vec folikule prevelike 17-19mm u svim dosadašnjim postupcima. Od danas orgalutran u ponedjeljak opet uzv pa ce vidit dalje. I da sto je najbolje danas nasla 6-7 folikula s time da ih je 4 tih 11-13mm, a ovi drugi su malo manji nije ih mjerila. Tako da ima nade za dobru situaciju sad jos samo da su svi puni. Endo 7 isto ko i BackInBlack imam
Sortiraj odgovore
Najstariji