Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    10. Siječanj 2019. 18:01

Aha Nikitta, odstranjena su oba

Vaki
    10. Siječanj 2019. 22:04

Ovo je meni SF. Sva bih se spetljala i ne mogu zamisliti da to ne vadim 6h.😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

AAAARI
    10. Siječanj 2019. 22:48

Svaka čast kome uspije. Meni su sve to budalaštine 

• Magica
    11. Siječanj 2019. 08:56

Pozdrav.
    Ja koristim menstrualnu casicu i meni je to bas super stvar. Lako se stavi i izvadi bez ikakvih problema. Ne smeta neosjetis ga da ga imas u sebi. Ja bi svakom preporučila da proba. 

• ninna1804
    11. Siječanj 2019. 09:42

Curke moje, meni opet slijedi iscekivanje, jucer imala FET dvije blastice 💗💗.... Pokusat cu se opustit, necu prelezati kao prošli put, vise mirovanja samo 2-3 dana i idem na posao od ponedjeljka. Drzite mi fige 😘😘!!!!

Grizli
    11. Siječanj 2019. 09:50

Magica mene iskreno grozi ta pomisao na tu casicu. Ne znam dal bi se opustila da to imam za vrijeme menge. Al dosta cura to hvali.
    Nina sretno i da javis lijepu betu uskoro

4 sreća
    11. Siječanj 2019. 10:01

ninna1804

Curke moje, meni opet slijedi iscekivanje, jucer imala FET dvije blastice 💗💗…. Pokusat cu se opustit, necu prelezati kao prošli put, vise mirovanja samo 2-3 dana i idem na posao od ponedjeljka. Drzite mi fige 😘😘!!!!

Draga sretno ti bilo i držim fige da bude uspjesno😘

• BackInBlack
    11. Siječanj 2019. 10:09

Cure evo mene sa 1.uzv...
    Desno 9/7/7, lijevo 7/6/6, endo 7. Kaze dr da je to jos sitno pa tek u uto idem na 2.uzv. Nadam se da ce to barem malo porasti i jos nesto izrasti :-D 
    Nina sretno s iscekivanjem ;-) 
    Grizli, kako si ti? 

38+6

• Malenaa88
    11. Siječanj 2019. 10:15

Nina sretno drzim fige. 

Grizli
    11. Siječanj 2019. 10:47

Evo i ja gotova. Moji su pak od 11-13mm ocito mi je pogodjeno to sto sam kasnije krenula sam pikanjem i pase mi pretpostavljam ta elovna jer inace 7dc sam znala imat vec folikule prevelike 17-19mm u svim dosadašnjim postupcima. Od danas orgalutran u ponedjeljak opet uzv pa ce vidit dalje. I da sto je najbolje danas nasla 6-7 folikula s time da ih je 4 tih 11-13mm, a ovi drugi su malo manji nije ih mjerila. Tako da ima nade za dobru situaciju sad jos samo da su svi puni. Endo 7 isto ko i BackInBlack imam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.