Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    08. Prosinac 2018. 23:40

Nikitta hvala ti na podršci i ne daj se, idi naprijed. Jaka si psihički i još u godinama kad možeš ostvariti svoj cilj. Piši što bude. I ja ću. 
    Do zadnjeg folikula kao što si rekla🤣🧐
    Svim curama želim da ostvare svoj san. Svaka žena koja želi biti majka to i zaslužuje. 
    Treba ostati hladne glave. Dat ću sve od sebe. Ako ne ide ovako posvojit ću.

Nasty
    09. Prosinac 2018. 00:06

MPO dr mi je prepisala Femoston 2/10 što piju žene u postmenopauzi, ako s tim ne snizim FSH i Estradiol neću reagirat na stimulaciju.

Nasty
    09. Prosinac 2018. 00:07

Živila i ti meni🥂🍻

• Babylove
    09. Prosinac 2018. 08:23

Jedan debeli veliki minus 😥😔

Mala 1
    09. Prosinac 2018. 09:35

Babylove žao mi je.... :( nema riječi utjehe
    Isplači se pa idemo dalje

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

09. Prosinac 2018. 09:48

Babylove zao mi je draga 

Nasty
    09. Prosinac 2018. 10:02

Babylove strašno mi je žao, drži se😿😥

• Babylove
    09. Prosinac 2018. 10:36

Hvala cure.. tesko je koliko god da sam se pripremila na takav ishod ali znate kako je.. vama ne moram objasnjavati.. kako bi se reklo sestre smo po mukama 💕

• DorisOs
    09. Prosinac 2018. 11:04

Babylove bas mi je zao 😢😢
    Nikitta znaci mogu ocekivati horor... mene i obican uzv uzasno boli... ali ajde tjesim se s tim da traje kratko i da ste sve to prezivile pa prezivit cu i ja. Znam koji mi je cilj i spremna sam na sve da to ostvarim. I jos jednom moram reci kako ti se divim, moja borba s endo i s postupcima je tek pocela pa sam vec luda od svega a ti to sve trpis toliko godina i jos ne odustajes i puna si pozitive stvarno skidam kapu! ❤

• Malenaa88
    09. Prosinac 2018. 15:12

Nikita i ja to uvijek kazem borit se onoliko koliko je u mojoj moci bar cu znat na kraju da sam sve od sebe dala. Ali tebi kapa do poda koliko znanja i koliko muke tvoje i bolova zbog te endometrioze i od srca najiskrenije ti zelim bebicu kojom ces i bit na kraju i nagradjena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.