Da, da, prve konzultacije i uzv.. meni nisu rekli to za web, nego samo da zovem u 12. mj. Ma sigurno će im produžiti, mislim da to vuše proforme kažu.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure nisam mogla više izdržati, napravila sam jutros test i negativan jerazmišljam da od danas prestanem sa crinone da dobijem menstruaciju jer trudnoće očito nema. Danas mi je 28 dan ciklusa i po pravilu bi danas trebala dobiti…
Stvarno mi je zao😢😢
Hvala vam cure, neznam šta bi bez vas 💙
Malo ću predahnuti ovaj mjesec, a onda od nove godine u nove pobjede!
Danas je 11dnt tako da vjerujem da bi se vidjela bar neka blijeda crtica da je došlo do trudnoće.
Nikitta vadila bi ja betu ali u Rijeci ti se ona vadi dosta kasno, ja bi po nalazu trebala vaditi tek 18.12.2018. a s obzirom na negativan test ne vjerujem ni da će mi moja ginićka dati uputnicu..
Mimica zao mi je jako 😔
Moje sve imas pravo na bolovanje dok si god u postupku..
Mimica zao mi je!
Cure ima koja iskustva sa snizenim DHEA-S? Meni dosta nalaz prvi dio. Samo to nije u redu, a folna, vitanin b12, anca, kortizol i reumatodini faktor uredni nalazi.
Nikitta nakon transfera 3-dnevnog peterostaničnog. Napravila sam test jer bi danas inače trebala dobiti i imam već par dana lagane bolove u trbuhu kao pred menstruaciju. Misliš da je još prerano? Pročitala sam negdje na internetu da se kod 3-dnevnog može napraviti test 11dnt, a kod blastice već 9dnt, pa sam zato i napravila jutros. Znam da crinone može nekad odgoditi menstruaciju pa sam htjela znati na čemu sam i dali da ga i dalje koristim
Grizli DHEA-s ako je snižen se može uzimati u kapsulama da se poboljša razina, znam da sam čitala na rodi da su ga neke cure koristile, ali su dozu odredile ovisno o tome koliko im je snižen. Kakav ti je točno rezultat?
Mimica mozda je zbilja jos rano da bi bilo pozitivno. Ja ucijek cekam 14 dana da bi prekinula terpaiju ako ne prokrvarim pod crinone.
Meni je DHEA 2.31 a do ja granica pise je 2.69 tako da nije puno snizen, a citam negdje pise da zene koje su imale spontane imaju nizi DHEA i ta je to kao kod njih normalno. Svakako mislim uzet nadomjestak samo ne znam dal ima koja preporuku kojega?
Nikitta nakon transfera 3-dnevnog peterostaničnog. Napravila sam test jer bi danas inače trebala dobiti i imam već par dana lagane bolove u trbuhu kao pred menstruaciju. Misliš da je još prerano? Pročitala sam negdje na internetu da se kod 3-dnevnog može napraviti test 11dnt, a kod blastice već 9dnt, pa sam zato i napravila jutros. Znam da crinone može nekad odgoditi menstruaciju pa sam htjela znati na čemu sam i dali da ga i dalje koristim
Grizli DHEA-s ako je snižen se može uzimati u kapsulama da se poboljša razina, znam da sam čitala na rodi da su ga neke cure koristile, ali su dozu odredile ovisno o tome koliko im je snižen. Kakav ti je točno rezultat?
I ja mislim da je prerano,nastavi terapiju.Idi makar privatno vaditi betu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji