Nonina nemoj se draga deprimirati prije no sto je potrebno. Tesko je znam ostat pozitivan nakon svega, al mozda bas je to taj uspjesan put. Daj si vremena, vidis da ipak do blastice je doslo znaci da ima napretka. Ajde samo hrabro, pozitovno i ja ti od srca zelim da uspje ovaj put.
U dobitnom postupku sve mi se ispuhalo, imala sam blagi hiper i rekao dr da sr ne nadam
Vratili mi jednu blasticu, 6 smrzli.
Ispuhao mi se stomak, sise, sve se smirilo... na kraju pozitivna beta
Ne odustaj Nonina i sretno
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
I sise mi do danas nisu natekle 😂😂😂 ni u trudnoci,
n i š t a 🤪
5ICSI - sin
Hvala vam cure.. morala sam se nekom izjadati i isprika na mom pesimizmu. Tko to ne prolazi ne zna kako je. Pokusat cu se smiriti. Mislim da cu sljedeci vikend napraviti test jer u subotu ce biti 10d pa bi se moralo nesto vidjet.A onda beta 13.11.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Nonina nemaš se ti sto ispricavati zato i postoji ovo mjeato da se izjadamo, izbacimo svoj pesimizam i nadjemo nekoga tko ce nas razumjeti. Sve ovdje smo to bar jednom prosle, i nama se trebas ispricavati. 100x sa ponovila da se posebna djeca dugo cekaju i donose mamama puno stresa zato vjeruj da je ovo tvoje posebno dijete koje je tek pocelo rasti u tebi. 🤗
Da sam znala da ću jednom ostat trudna ništa se ne bi sekirala ,jednostavno bi samo išla naprijed bez nekih dodatnih stresova koje sam sama sebi stvarala, problem je bio šta nisam mogla zamisliti da se to meni može dogoditi. Previše sam toga proučavala,statistika je loša i nekako sam postala realna i prihvatila tu mogućnost da se možda to meni nikad neće dogoditi. Ono što nisam prihvaćala je odustajanje, sama pomisao da ću jednog dana žaliti jer nisam pokušala sve šta je u mojoj moći užasno me plašila.Ne želim vam ovdje dijeliti pamet jer je meni uspjelo,mislim da ja osobno nemam u tome nekih zasluga, želim samo da znate da to kako se sad osjećate je sasvim normalno, i na kraju svega gotovo svima uspije.
Što se tiče najgoreg od svega-čekanja bete,pokušajte se nečim zabavit,otputuje nekamo ,bilo šta da si skratiti muke.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Da sam znala da ću jednom ostat trudna ništa se ne bi sekirala ,jednostavno bi samo išla naprijed bez nekih dodatnih stresova koje sam sama sebi stvarala, problem je bio šta nisam mogla zamisliti da se to meni može dogoditi. Previše sam toga proučavala,statistika je loša i nekako sam postala realna i prihvatila tu mogućnost da se možda to meni nikad neće dogoditi. Ono što nisam prihvaćala je odustajanje, sama pomisao da ću jednog dana žaliti jer nisam pokušala sve šta je u mojoj moći užasno me plašila.Ne želim vam ovdje dijeliti pamet jer je meni uspjelo,mislim da ja osobno nemam u tome nekih zasluga, želim samo da znate da to kako se sad osjećate je sasvim normalno, i na kraju svega gotovo svima uspije.
Što se tiče najgoreg od svega-čekanja bete,pokušajte se nečim zabavit,otputuje nekamo ,bilo šta da si skratiti muke.
U potpunosti se slazem s tobom.Nekad me iste misli more,al isto idem naprijed i to sam uvijek govorila,dok je mogucnosti i zdravlja odustajanja nema.Do kraja idem...znam da je tesko jako se nosit sa svime pogotovo nakon svega beta kad bude nula...jako tesko je...al opet smirit osjecaje i gledat unaprijed...i mislit pozitivno...to daje snagu za dalje...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Hvala vam cure.. morala sam se nekom izjadati i isprika na mom pesimizmu. Tko to ne prolazi ne zna kako je. Pokusat cu se smiriti. Mislim da cu sljedeci vikend napraviti test jer u subotu ce biti 10d pa bi se moralo nesto vidjet.A onda beta 13.11.
Negubi nadu...ja betu vadim 19.11.Osjecam se kao da nigdje bila nisam...sto se tice cica kad sam krenula sa stimulacijom bolile su me,nakon punkcije ama bas nista.Kao ni sad...prije sam se opterecivala simptomima,al ovaj put sam sasvim mirna..za sada...neznam mozda ce me hvatat nervoza prid betu...al sad se ponasam sasvim normalno,sto bude bude,nemogu utjecat na nista...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ne znam kako to, jednostavno me nisu bolile
Inece uvijek bole pred m jako, tada nista. Cijelu trudnocu su bile “normalne”, bez zila i tih fora
Normalni, mali čvarci 😂🙈
Inace, rekli au mi ako ostanem trudna hiper ce ici na gore no meni se sve smirilo i bila sam 100% sigurna da nema nista ni taj put
Morala sam se mjerit i slat Luciju mjere svaki dan
5ICSI - sin
Prije M me zivcira svekrva NENORMANO
Taj pit me nije - odmah mi bilo sumnjivo 😂😂😂🤭🤭🤭
5ICSI - sin
Sortiraj odgovore
Najstariji