Moze li mi netko rec za sto mi je dao indometacin?
Iskreno i neznam sto je to...ja nisam nikad koristila niti mi je dr dao tu terapiju.U prirodnom kod mene ti je uvijek isto bio jedan ili dva folikula,u prva dva po jedan a u trecem dva.I uvijek se po jedna oplodila al beta negativna.I sad me je dr htjela u prirodni kao da manje platim postupak al ja nisam tila ni cut za to.Ja bar mislim da meni u prirodnom nisu kvalitetne js.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Jer u 4 stimulirana postupka sam imala dvaput et i bila je trudnoca,dvaput nisam imala transfer.A u tri prirosna nije dolazilo do trudnoce pa zato mislim da je to do losih js...
2.postupak-1js-bez et
Ja se nisam pazila, dizala sam djecurliju od prijatelja, ali ni imala uspjesne transfere. Ves ti ne mora stajati, muz neka preuzme, kod nas oboje peremo ves, peglamo i cistimo pa on preuzme ta dva tjedna.
Ja se nisam pazila, dizala sam djecurliju od prijatelja, ali ni imala uspjesne transfere. Ves ti ne mora stajati, muz neka preuzme, kod nas oboje peremo ves, peglamo i cistimo pa on preuzme ta dva tjedna.
Draga moja da moj muz krene peglat odmah mogu u soping....on ce usisat i sve ostalo al peglu mu nedam
2.postupak-1js-bez et
Hahahahahahaha, bas te briga nek pegla svoje, ti se prebaci i trenirke ovih dana ;)
DorisOs nece ti 21dc radit punkciju :) ides vjerojatno na dugi protokol. Javljas se sa svim nalazimo, pogledaju ih, odluce koje inekcije idu, kazu kad kreces s bockanjem odnosno s lijekovima.... onda opet vjerojatno pregled 3dc novog ciklusa, “narede” kad ce bit ovulacija-punkcija, transfer ide 3-5 dan nakon punkcije sve ovisi kak ce se oplodit, hoce li.... od te punkcije koristis utrogestane ili neki crinone gel (mislim da se tako zove) i pravis betu za nekih 16-20dana
Sve zavisi od doktora do doktora
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Moze li mi netko rec za sto mi je dao indometacin?
Iskreno i neznam sto je to…ja nisam nikad koristila niti mi je dr dao tu terapiju.U prirodnom kod mene ti je uvijek isto bio jedan ili dva folikula,u prva dva po jedan a u trecem dva.I uvijek se po jedna oplodila al beta negativna.I sad me je dr htjela u prirodni kao da manje platim postupak al ja nisam tila ni cut za to.Ja bar mislim da meni u prirodnom nisu kvalitetne js.
Meni je ovo prvi postupak tako da nisam bas upucena kao vi ovdje, od terapije sam popila Letrizol od 2 do 6dc, 5dc sam bila na uzv i nista, danas 8dc mi je dao Ovitrelle injekciju i Indometacin. Ta mi je terapija samo za vcrs.
Sta je to indometacin?
Mtk vjeruj svom dr, kako on kaze tako je, on zna iako se nama ne cini uvijek tako :)
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Evo procitala sam da je to lijek za ublazavanje bolova, smirivanje upala itd...dobila sam dvi kapsule i moram ih popit vcrs u 8h a injekcija je u 10h. Zasto mi je to dao nemam pojma, a ja glupa pa nisam ni pitala. Jel trebam ocekivat neke bolove nakon injekcije ili sta? 😕
A Ovitrelle je tzv stoperica? Joj, ja sam vam totalno tele za ove stvari 😶
Sortiraj odgovore
Najstariji