Nikitta - uh, draga. Kaj ne možeš biti na kontracepciji do menge pa onda u prirodnjak? Tako ja radim kako endometrioza ne bi uzela maha. Stvarno mi je žao što moraš trpiti toliko boli. Ja bar imam sreću (u toj nesreći) da me ništa ne boli, samo mi se bljuje dok ovuliram i dok trebam procuriti. Eto, da nisam u postupcima ne bih ni znala da mi se pojavila ta beštija...
Đonice- drži se!
Mtk- javi nam...
Ostale cure-sretno u kojoj god fazi bile.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
A sto se tice cajeva i sokova pd brusnice,ananasa i uvin caj,vrkuta caj,i ovi ostali cajevi od raznih trava koje beremo se nesmiju piti u trudnoci,i ako mislis da si trudna.Ovi pripravci od brusnice,ananasa i vrkute se mogu koristit do ovulacije.Al dalje nikako..S menom je nedavno u postupku bila zena koja je sama sebi izazvala pobacaj a da nije znala.Pila je caj od vrkute konstantno neko vrijeme,ostala prirodno trudna i kad kad je rekla dr sto je koristla onda joj je rekao za te neke stvari do kad i kako se koriste...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Svaka informacija dobro dode...
2.postupak-1js-bez et
Hej hrabre moje! MM i ja u srijedu idemo na prvi spec.pregled😅 svi nalazi spremni, al psih. sam toliko ppd stresom, a nase putovanje tek pocinje🙈 zanima me posto se potrefilo da mi ke 7.i 3dc hocu li odmah dobiti lijekpve da znam kod doktpra po uputnice ili ova za prvi pregled to pokriva?
Opet se ubacijem
Brusnica susena, caj njen ili sok - smiju se u trudnoci
Ne preporucuju se uroloski cajevi jer mogu izazavat grčeve ili npr sok od brusnice i uvin caj skupa jer jedan drugog neutraliziraju..
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Opet se ubacijem
Brusnica susena, caj njen ili sok - smiju se u trudnoci
Ne preporucuju se uroloski cajevi jer mogu izazavat grčeve ili npr sok od brusnice i uvin caj skupa jer jedan drugog neutraliziraju..
Ok...sad sam bas pitala sestru zasto njoj dr nije odobravala da pije i jede brusnicu....ona nije simla zbog te bakterije e.coli jer se ona kao"hrani" sa ti svojstvima iz brusnice...
2.postupak-1js-bez et
Hej hrabre moje! MM i ja u srijedu idemo na prvi spec.pregled😅 svi nalazi spremni, al psih. sam toliko ppd stresom, a nase putovanje tek pocinje🙈 zanima me posto se potrefilo da mi ke 7.i 3dc hocu li odmah dobiti lijekpve da znam kod doktpra po uputnice ili ova za prvi pregled to pokriva?
Ne pokriva ti...ja sam isla na prvi pregled 3dc sa uputnicom A1 i A2...nataste sam bila...i napravila mi ulzrazvuk i vdila hormone..i onda mi rekla da dodem drugi mj sa uputnicom D1 za mpo postupak 3dc...
2.postupak-1js-bez et
Drage moje evo beta naravno 0!!bilo je i za očekivati sa obzirom da curkam vec par dana!!Sada čekam odgovor doktora kada mogu na FET moje jedne smzle!!Možete li mi predložit svasta sam čitala al opet ak neko bolje zna,što je pametno jos napraviti od pretraga da se vidi zasto nikada ne dolazi do implantacije!!Znam da pravog odgovora za to nema ali nema mi ni smisla stalno jedno te isto A nema pomaka!!
Nikitta ma znam da, ja sam isto puna po mjehuru i zdjelici i to se ne vidi na uzv ali to pratimo po tumorskim markerima sad je sve navodno u stanju mirovanja iako se s tom bestijom nikad ne zna :/ Meni su rekli da 21 dc dodem s d1 uputnicom za mpo jer sve ostalo sam obavila i uopce mi nije jasno zasto 21 dan. Sad u petak sam bila kad mi je bio 3dc i narucili su me za 19.11. odnosno za taj 21dc. Imam jos jedan problem, pusac sam i sad stvarno zelim prestati jer navodno pusenje umanjuje sanse za uspjesnost postupka i ne zelim se vise trovati ali uz sav taj stres i sve sto se dogada jednostavno mi ne uspjeva trenutno svaki dan bar 1 zapalim jer sam prezivcana i mrzim se zbog toga a ne znam kako da si pomognem :/
Ne pokriva ti…ja sam isla na prvi pregled 3dc sa uputnicom A1 i A2…nataste sam bila…i napravila mi ulzrazvuk i vdila hormone..i onda mi rekla da dodem drugi mj sa uputnicom D1 za mpo postupak 3dc…
Hvala! Javim vam se u srijedu kako je sve proslo, a dotad citam u tisini❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji