Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Studeni 2018. 19:27

Mtk ne znam za sto ti je da indometacin al to moja baka pije za artritis te bolove kod artritisa zapravo. Zasto je tebi dao ne znam stvarno za bolove postohi bezbroj drugih lijekova, al ne vidim razlog zansto no nema veze ti se drzi date terapije. A ovitrelle je stoperica i meme osobno mista nije bolila, dala si ju u trbuh kao i sve ostale do onda cak me i manje bolio ubod od drugih injekcija. A nakon nje nema bolova, meni je samo dan prije punkcije bilo mucno cijeli al to kazu da je normalno jer je to hcg ustavri

Mala 1
    03. Studeni 2018. 19:31

Mtk kad sam imala prvi postupak - nakon štoperice sam počela umirat od bolova :(  neka ti je dao, popij i ok
    Tada sam imala strašan hiper i zato je tako bilo nakon ovitrela

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Mala 1
    03. Studeni 2018. 19:34

Da, kad je bio postupak br 2 umirala sam od straha prije štoperice i kad sam dala - nista, sve bilo ok :)

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Vaki
    03. Studeni 2018. 19:51

Ma nemoj si zamjerat to što nisi pitala, ionako bi dobila te tablete pa nije važno. Nekad smo mi na VV dobivali tablete protiv upale nakon transfera, a sad im to više nije praksa... tko bi znao zašto... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

AAAARI
    03. Studeni 2018. 20:53

Cure ima koja iskustva s dijagnostičkom laparoskopijom?
    Čitam da mnogi dr nakon više uzastopnih neuspješnih transfera šalju na histeroskopiju i laparoskopiju. 

• Mtk39
    03. Studeni 2018. 21:00

Vaki

Ma nemoj si zamjerat to što nisi pitala, ionako bi dobila te tablete pa nije važno. Nekad smo mi na VV dobivali tablete protiv upale nakon transfera, a sad im to više nije praksa… tko bi znao zašto…

Imas pravo Vaki, valjda oni znaju zasto ih daju ili nedaju 😁

• Kengurica
    04. Studeni 2018. 00:45

Cure s endometriozom, navodno super stvar za tu napast je serapeptaza, mislim da se na eng pise serrapeptase. Ima je na iherb. Probajte malo zaguglati.

AAAARI
    04. Studeni 2018. 00:46

Nikitta

Aneri dijagnostička histeroskopija da, kod mene planirana uskoro. Btw. kod mene je laparo uvijek bila operativna. Osobno ne bih se odlučila na dijagn laparo, jer se sve solidno provjeri na dijag histero, a nema rezova na trbuhu, sve ide vaginalno.

Hvala ti. Već ne znam što čitati. Imam osjećaj da nikad nećemo uspjeti, pa me onda opet pusti, pa tako stalno u krug. 

• Nonina
    04. Studeni 2018. 10:32

Aneri tocno znam kako ti je. Evo meni 5 dan i nikakav al bas nikakav simptom, ni cice ni trbuh nista. Znam da je rano ali eto..osjecam.. i ono, dodje mi da odustanem a opet gledam dalje..mozda akupuktura?
     Imam jos jedan postupak preko hzzo i ne znam koliko sam spremna na jos jedan neuspjeh. Uz placanje poslije .. Ne znam dali imam snage i volje . Zadnja 3 mj ne znam sto nisam pila za poboljsanje js , napredak je bio da dosla do blastice. Ipak je napredak bio nekakav i ima smisla.  Ne znam sto vise uciniti. Bas sam koma 🙁

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

AAAARI
    04. Studeni 2018. 10:40

Nonina nemoj odustati. Tebi je ovaj dobitni, sigurno. 
    Teško je, pogotovo nakon transfera. Meni je to najgori dio. Vjerujem da sve poznajemo svoje tijelo jako dobro i da se rijetko prevarimo, ali nada ipak postoji. Ovih dana ne znam što sve nisam čitala od naših foruma do inozemnih i članaka i foruma. Ma ima svega. Kako vrijeme ide sve manje i manje vjerujem u uspjeh. Ali to nam je svima prirodno. Toliko toga prođemo i doživimo  mislim da većina nas tu zna više o MPO postupcima od nekih soc.ginekologa. Nažalost. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.