Pozdrav cure da li ima netko iskustva da mu je vracen 7(st) embrij lose kvalitete? Bit cu kratka inace oba postupka sta sam radila sve su bile blastice.prvi neuspjesan(bolnica),prosle godine blizanci koje sam rodila u 22-om tt (privatno) i sad sam odlucila ispucati opet jedan u bolnici postupak.
Rezultat 11 stanica 8 oplodenih i svi lose kvalitete (jedan jajnik imam) zbog neuspjele trudnoce moram vracati jedan zametak tako sam i trazila.
Kao sta mi je biologica rekla nemaju svemir i nisu privatnici sve je jasno a i u pitanju je st bolnica a o njima ne treba trositi previse rijeci. Cim cuju da imas iskustva s privatnicima pocinje drukciji odnos. Ali hvala bogu nisam inace mutava pa vracam istom mjerom. Vecinom nas smatraju debilima i da nemamo pojma o nicemu. Rekla sam da nema smisla mi vracat embrij ako je lose kvalitete ali hvala bogu njima je sve u glavi super.
Lagani hiper, ostavili su mi jos folikula u jajniku uglavnom uzas.
A otpusno pismo je kao iz pra doba pola printano pola kemijskom
Bez adekvatne terapije i mirovanja.
Đonica meni je vraćen 3.dan 5 st embrij ocijenjen sa 3 od 5 ,za sada je sve ok,radili smo harmony,beba odgovara po mjerama,tako da se u njihove ocjene baš ne pouzdam.Kako to da je došlo do poroda u 22.tj?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Đonica, 7 stanicni nije bas tako spor embrij, ne odustaj lako od njega. Ima ga smisla vracati vjeruj mi. I blastica s najboljom ocjenom se zna ne primiti.
Ma znam razumim al odnos biologinje prema meni me bas sokirao,inace volim iskrenost jer sam i sama takva ali ne na bezobrazan nacin.
Dobila upalu,lose vodena trudnoca kao obicna a ne kao rizicna.
Priko noci se sve dogodilo,tjedan dana jakih trudova i krenuo porod. U bolnici nikakve pretrage odnos i trud nikakav.
Ne kazem da bi mozda prezivili ali bar bih znala da je sve ucinjeno da prezive.
Đonica meni je vraćen 3.dan 5 st embrij ocijenjen sa 3 od 5 ,za sada je sve ok,radili smo harmony,beba odgovara po mjerama,tako da se u njihove ocjene baš ne pouzdam.Kako to da je došlo do poroda u 22.tj?
I moj ima ocijenu 3
Već si jednom ostala trudna,ostat ćeš opet,nemoj da te brinu te njihove ocjene ,ne znam kako oni to gledaju ali kao šta ti Kengurica kaže -koliko se samo puta desilo da odlična blastica ne uspije opstati.
Žao mi je jako zbog tvojih bebica,nemam riječi na sve šta ti se izdešavalo.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Naravno,ne odustajem tako lako jest da mi se poslije svega i gubitka moja 2 andela tesko bilo opet odluciti ali zelja je ogromna i nada da cu jednog dana drzati svoje dijete u narucju ❤
Naravno,ne odustajem tako lako jest da mi se poslije svega i gubitka moja 2 andela tesko bilo opet odluciti ali zelja je ogromna i nada da cu jednog dana drzati svoje dijete u narucju ❤
Nemogu zamislit kako ti je bilo......zelim ti puno puno srece dalje...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nemogu zamislit kako ti je bilo……zelim ti puno puno srece dalje…
Hvala💜
Sortiraj odgovore
Najstariji