Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2018. 12:42

DorisOs

Nikitta ma znam da, ja sam isto puna po mjehuru i zdjelici i to se ne vidi na uzv ali to pratimo po tumorskim markerima sad je sve navodno u stanju mirovanja iako se s tom bestijom nikad ne zna :/ Meni su rekli da 21 dc dodem s d1 uputnicom za mpo jer sve ostalo sam obavila i uopce mi nije jasno zasto 21 dan. Sad u petak sam bila kad mi je bio 3dc i narucili su me za 19.11. odnosno za taj 21dc. Imam jos jedan problem, pusac sam i sad stvarno zelim prestati jer navodno pusenje umanjuje sanse za uspjesnost postupka i ne zelim se vise trovati ali uz sav taj stres i sve sto se dogada jednostavno mi ne uspjeva trenutno svaki dan bar 1 zapalim jer sam prezivcana i mrzim se zbog toga a ne znam kako da si pomognem :/

Progesteron i Amh se vade 21.d.c.

05. Studeni 2018. 12:50

rita88

Drage moje evo beta naravno 0!!bilo je i za očekivati sa obzirom da curkam vec par dana!!Sada čekam odgovor doktora kada mogu na FET moje jedne smzle!!Možete li mi predložit svasta sam čitala al opet ak neko bolje zna,što je pametno jos napraviti od pretraga da se vidi zasto nikada ne dolazi do implantacije!!Znam da pravog odgovora za to nema ali nema mi ni smisla stalno jedno te isto A nema pomaka!!

Nisam pratila od pocetka😊
    Koje pretrage si do sada radila?

• DorisOs
    05. Studeni 2018. 12:51

Đonica hvala puno na informaciji! Koja je procedura nakon toga? I zanima me jos jedna informacija ako netko zna koliko minimalno mora biti razmak izmedu 2 postupka?

• Babylove
    05. Studeni 2018. 12:59

Hvala vam cure na info... probati cu.. cak sam stavljala mast na ulozak preko noci 😂😂 tako mi rekli... i bolje mi je.. e sad dal je od toga ili se jednostavno smirilo.. tko ce ga znat... 

05. Studeni 2018. 13:05

DorisOs

Đonica hvala puno na informaciji! Koja je procedura nakon toga? I zanima me jos jedna informacija ako netko zna koliko minimalno mora biti razmak izmedu 2 postupka?

Procitala sam tvoju pricu
    Ne znam jesi radila jos tsh,trombofiliju?
    Dodes sa svim nalazima kod lijecnika koji te vodi u protokol i dobit ces terapiju na temelju svojih nalaza i ako je sve ok kreces od iduceg ciklusa.
    Btw ja sam 3 puta operirala maternicu imam septum sad je ublazen. Nemam takoder jedan jajnik i jajovod.
    Prosle godine sam ostala trudna s blizancima. Nazalost nije zavrsilo dobro ali sad znam da mogu ostati trudna i to je ogroman vjetar u leda.
    Moras biti optimisticna,tesko je ali ovo je velika borba.

• perla
    05. Studeni 2018. 13:08

Vaki

Nikitta - uh, draga. Kaj ne možeš biti na kontracepciji do menge pa onda u prirodnjak? Tako ja radim kako endometrioza ne bi uzela maha. Stvarno mi je žao što moraš trpiti toliko boli. Ja bar imam sreću (u toj nesreći) da me ništa ne boli, samo mi se bljuje dok ovuliram i dok trebam procuriti. Eto, da nisam u postupcima ne bih ni znala da mi se pojavila ta beštija…
    Đonice- drži se!
    Mtk- javi nam…
    Ostale cure-sretno u kojoj god fazi bile.

Vaki, kako su ti dijagnosticirali endimetziozu? Po čemu možeš znati da ju imaš? Ja sam lani imala neku cisticu pa su me slali vaditi CA125 . Nalaz je bio uredan i tu smo stali.Sad čitam vas i spominje se laproskopija pa mi nije jasno .

• rita88
    05. Studeni 2018. 13:13

Đonica

rita88

Drage moje evo beta naravno 0!!bilo je i za očekivati sa obzirom da curkam vec par dana!!Sada čekam odgovor doktora kada mogu na FET moje jedne smzle!!Možete li mi predložit svasta sam čitala al opet ak neko bolje zna,što je pametno jos napraviti od pretraga da se vidi zasto nikada ne dolazi do implantacije!!Znam da pravog odgovora za to nema ali nema mi ni smisla stalno jedno te isto A nema pomaka!!

Samo najosnovnije..brisevi,papa,hormoni!Menstruacije redovite ,spermogram odličan ma sve super po njihovom!!Al se meni čini da nije baš tako ,10 godina i 5 postupaka,mislim ono!

05. Studeni 2018. 13:28

rita88

Đonica

rita88

Samo najosnovnije..brisevi,papa,hormoni!Menstruacije redovite ,spermogram odličan ma sve super po njihovom!!Al se meni čini da nije baš tako ,10 godina i 5 postupaka,mislim ono!

Da li si potrazila drugo misljenje?
    Nalaz trombofilije je isto jako bitan. 

• DorisOs
    05. Studeni 2018. 13:28

Đonica radila sam sve i hormonski profil i papu i briseve i krvne testove i mm je radio spermiogram i krvne testove sad cekamo taj 19.11. da vidimo sta nas dalje ceka. Zao mi je da je tako zavrsilo :( Ako je jednom doslo do trudnoce doci ce opet i ja ti drzim fige da to bude sto prije! I super je sto si u svemu tome nasla nesto pozitivno i sto se boris i dalje, divim ti se. Meni svi govore da nisu neke prevelike sanse da uspije iz prve i da se ne nadam previse ali ja ne zelim tako negativno razmisljati, ja sam sigurna da moze uspjeti i iz prve i bit cu pozitivna i optimisticna pa kako bude! 

05. Studeni 2018. 13:40

DorisOs

Đonica radila sam sve i hormonski profil i papu i briseve i krvne testove i mm je radio spermiogram i krvne testove sad cekamo taj 19.11. da vidimo sta nas dalje ceka. Zao mi je da je tako zavrsilo :( Ako je jednom doslo do trudnoce doci ce opet i ja ti drzim fige da to bude sto prije! I super je sto si u svemu tome nasla nesto pozitivno i sto se boris i dalje, divim ti se. Meni svi govore da nisu neke prevelike sanse da uspije iz prve i da se ne nadam previse ali ja ne zelim tako negativno razmisljati, ja sam sigurna da moze uspjeti i iz prve i bit cu pozitivna i optimisticna pa kako bude!

To se nikad ne zna.
    Ja iskreno svoj uspjesni racunam kao prvi jer su mi bas prvi radili u dvorogoj maternici a da nisam ni znala da mi je takva a navodno su je operirali i odma sam prokrvarila nakon par dana i otisla privatno i doktor mi ustanovija da mi uopce nisu sredili kako treba i on me 2 puta operira sredija maternicu i isla odmah u postupak.
    2 blaste i oba se primila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.