Mtk39...nek danas sve prode u najboljem redu...puno srece...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Mtk39…nek danas sve prode u najboljem redu…puno srece…
Hvala ti puno, evo taman putujemo, javim se kasnije 🤗
Hej cure, pročitam što pišete svakih par dana... Makla sam se od previse analiziranja...neznam ni sama što mislim vise.godina je teška i duga. Usla sam u postupak br.4 ove godine ( sto stimulirani, prirodnjaci) u petak sam popila zadnju pilulu i cekam da procurim pa u stimulirani ponovno. Ne očekujem previse folikula jer mi je AMH malo biti 8.3. A na ponukala sam bila sad jer mi je za drugi dan ciklusa folikul bio 1mm sto je prevelik pa sam isla na supresiju jajnika. Također mislim da mi je ovo zadnji put na VV,jer dosta mi je punkcije na živo. Ne zivim u 13.stoljeću i zelim da tretman bude jednak u svim bolnicama. Tako da ce sljedeci put biti ili Skvorc ili Betaplus. Svim curama koje su u postupku želim svu sreću i da sto prije sve skupa završimo sa tim i prebacimo se na druge teme 😀
zaboravila sam pitati. Da li muz ima pravo na bolovanje kada idem na punkciju jer nismo iz Zg? I kada bude transfer? I da li mi žene imamo pravo na neko bolovanje nakon nekoliko postupaka ( neuspjelih)? Nesto sam načula za to zadnje...neko psihološko bolovanje?
Nikitta operirana sam na Merkuru. Žao mi je da do sada nije bilo uspjeha ali se nadam da će vam što prije doći neke sretne vijesti.
Nikitta bas te razumijem ja sam vikend proplakala cijeli muka mi je vec od svega a nisam jos ni krenila u postupak, stalno me nesto boli i stalno imam taj strah da ce se vratiti ma izludena sam od svega ne znam kako da si pomognem znam da taj stres nikako nije dobar ali stvarno si ne mogu pomoci
Donica ne otpisuj lošije embrije, doktori nisu bogovi da znaju koji je embrij onaj koji će ići do kraja. Jako mi je žao što si prošla takav horor, ne mogu zamisliti kakva je to bol. Nadam se da ćete Bog uskoro nagraditi.
Cure ja sam u banani. Nažalost ja sam sinoć crkla od bolova, plakala sam jer ta jebena endometrioza je odvratna, i po crijevima je, i onda sam morala kakat i ovulirala u isto vrijeme, bolovi za ubit se i eto me sa uzv, ovulacija se taman dogodila. Jebeni 9 dc. Niš od prirodnjaka, again. 😑 Sad trebam odlučit hoću li opet u 12 mjesecu na prirodnjak, ili na kontracepciju pa duža pauza da se endo bolovi bar malo smire. Ovo nije za živjet. Totalno sam potonula.
Znam da nisu Bogovi niti ocekujem da sve znaju jer to nije moguce. Svjesna sam ja svega.Postupci i sve uz to mi je sitnica naspram poroda i gubitak trudnoce.
Nije jednostavno to sve prozivljavati u bolnici i da se odnose na takav nacin kad smo naj osjetljivije.
Ali cuti od doktorice na vlastite usi dok govori sestri od tog nema nista je jako ruzno. Samo san ja otupila na to sve i guram naprid.
Imam poveceg iskustva sa postupcima,operacijama itd. Proucavam sve,citam,informiram se za svaki potez i postupak jer u bolnici vam to nitko nece objasnit.
Dok sam lezala poslije transfera u dnevnoj bolnici sestra je curi koja prvi put ide u postupak,naravno nista jos ne zna i cijela u strahu,sestra joj je mrtvo ladno rekla da ima na youtube videa za svaku injekciju kako se daje sam sebi pa nek pogleda.
Meni je bilo smijesno ali je to ubiti tragicno.🙈
Cure imam pitanje... cini mi se da imam laganu upalu mjehura.. zapravo od cetvrtka me boli sad evo skoro nista .. nisam nista pila osim caja ali od sipka... mislila sam pit uvin.. ali na njemu pise da ga trudnice ne smiju piti... mislim ja nisam trudna ali posto uskoro sad krecem s postupkom strah me da si ne nastetim necime... a znate i same da vec pusemo i na hladno... pa imate li kakvu preporuku sto bi mogla popiti a da nisu antibiotici? Jer ak odem doktorici ona ce mi ih dat sigurno... a posto kroz tj dana trebam.poceti s pikanjem nebi se zezala... prosli put nakon transfera sam zaradila upalu mjehura...
Babylove meni je pomogao sok od brusnice i popila sam jedno pivo.... inace ne pijem, ali me potjeralo na wc piskit jedno 6 puta i smirilo mi se
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Cure imam pitanje… cini mi se da imam laganu upalu mjehura.. zapravo od cetvrtka me boli sad evo skoro nista .. nisam nista pila osim caja ali od sipka… mislila sam pit uvin.. ali na njemu pise da ga trudnice ne smiju piti… mislim ja nisam trudna ali posto uskoro sad krecem s postupkom strah me da si ne nastetim necime… a znate i same da vec pusemo i na hladno… pa imate li kakvu preporuku sto bi mogla popiti a da nisu antibiotici? Jer ak odem doktorici ona ce mi ih dat sigurno… a posto kroz tj dana trebam.poceti s pikanjem nebi se zezala… prosli put nakon transfera sam zaradila upalu mjehura…
Znam dosta zena koje piju caj od persina,dva deci na dan.I pomoglo im...pisala sam vec o tom caju da je dobar i za bakterije da ga je moja sestra u trudnoci pila,dr joj rekla da moze kad ju je pitala.Al tu ke jedna cura napisala da izaziva krvarenje,to nisam znala.Tako da jos sve provjeri i sama odluci hoces li ga piti.Po mom misljenju mislim da tolika kolicina na dan nece skodit.Sestri sam rekla da pije 2deci svaki dan tjedan dana.I za tjedan dana isla kontrolirat mokracu i nije vise bilo bakterije e. coli...Hvala Bogu sve bilo ok dalje i s njom i trudnocom.Sama odluci
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji