Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njaknjak
    23. Listopad 2018. 19:15

Cure, koji vam je najpouzdaniji test za trudnocu? 

rokas
    23. Listopad 2018. 20:10

Njaknjak onaj najjeftiniji... cula sam da Clearblue cesto pokaze krivo

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

• njaknjak
    23. Listopad 2018. 20:26

Bila sam u mulleru gledala, pa se dvoumila. Ja ne znam kako je vama bilo. Danas mi je 8.dan nakon transfera i menstrualni bolovi kao nikad do sad. Tocno kao da trebam dobiti, sta i trebam sad za tri dana tako da nije nista cudno. Samo ne znam, vjerojatno ni n3 mogu procuriti zbog utrogestana

AAAARI
    23. Listopad 2018. 20:47

Bok svima!
    Pitanje za sve : da li ste na dan transfera imale bijeli gusti iscjedak? Odmah popodne.

Hvala 

• njaknjak
    23. Listopad 2018. 20:52

Aneri85

Bok svima!
    Pitanje za sve : da li ste na dan transfera imale bijeli gusti iscjedak? Odmah popodne.

Hvala

Jedino od utrogestana

Vaki
    23. Listopad 2018. 21:05

Njaknjak-to je uvijek zbunjujuće jer su simptomi trudnoće gotovo isti kao i nadolazeća mjesečnica. Napravi test, a mi ćemo vibrati iz prikrajka.... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

AAAARI
    23. Listopad 2018. 21:06

Ja stavljam crinone gel. Ne znam dal možda dr kod transfera stavlja utrogestan. Baš je bilo tog bijelog. Nadam se da nije sve otišlo u propast. 

rokas
    23. Listopad 2018. 21:09

Njaknjak neke zene, kao ja, procure i pod utrogestanima...

Aneri85 to ti moze moze bit ako si prije transfera stavila utriće vaginalno, inace kazu da se pije prije transfera, ali ni jedan nacin nije greška

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

AAAARI
    23. Listopad 2018. 21:13

Stavljam gel svaki dan prije spavanja. Ne koristim utriće. Bolje mi je ovo. 

Valjda ništa nije ispalo. 

• njaknjak
    23. Listopad 2018. 21:14

Vaki

Njaknjak-to je uvijek zbunjujuće jer su simptomi trudnoće gotovo isti kao i nadolazeća mjesečnica. Napravi test, a mi ćemo vibrati iz prikrajka….

😁 uopce ne znam sta bih rekla, i ja sama vibriram. Ali nikakvih drugih simptoma nemam. Grizem se jer nisam mirovala prvih dana vec sam hodala i radila po kuci. Nista prestrasno, ali svejedno. Sad bih vratila vrijeme...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.