Njaknjak onaj najjeftiniji... cula sam da Clearblue cesto pokaze krivo
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Bila sam u mulleru gledala, pa se dvoumila. Ja ne znam kako je vama bilo. Danas mi je 8.dan nakon transfera i menstrualni bolovi kao nikad do sad. Tocno kao da trebam dobiti, sta i trebam sad za tri dana tako da nije nista cudno. Samo ne znam, vjerojatno ni n3 mogu procuriti zbog utrogestana
Bok svima!
Pitanje za sve : da li ste na dan transfera imale bijeli gusti iscjedak? Odmah popodne.
Hvala
Bok svima!
Pitanje za sve : da li ste na dan transfera imale bijeli gusti iscjedak? Odmah popodne.
Hvala
Jedino od utrogestana
Njaknjak-to je uvijek zbunjujuće jer su simptomi trudnoće gotovo isti kao i nadolazeća mjesečnica. Napravi test, a mi ćemo vibrati iz prikrajka....
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja stavljam crinone gel. Ne znam dal možda dr kod transfera stavlja utrogestan. Baš je bilo tog bijelog. Nadam se da nije sve otišlo u propast.
Njaknjak neke zene, kao ja, procure i pod utrogestanima...
Aneri85 to ti moze moze bit ako si prije transfera stavila utriće vaginalno, inace kazu da se pije prije transfera, ali ni jedan nacin nije greška
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Stavljam gel svaki dan prije spavanja. Ne koristim utriće. Bolje mi je ovo.
Valjda ništa nije ispalo.
Njaknjak-to je uvijek zbunjujuće jer su simptomi trudnoće gotovo isti kao i nadolazeća mjesečnica. Napravi test, a mi ćemo vibrati iz prikrajka….
😁 uopce ne znam sta bih rekla, i ja sama vibriram. Ali nikakvih drugih simptoma nemam. Grizem se jer nisam mirovala prvih dana vec sam hodala i radila po kuci. Nista prestrasno, ali svejedno. Sad bih vratila vrijeme...
Sortiraj odgovore
Najstariji