Ja sam danas dobila preporuku da sve normalno radim bez pretjerivanja. Sutra idem na posao.
Danas smo bili u shopingu 1h, i ručak. Čak sam se i nakon 20 min od transfera išla popiskiti jer nisam izdrzala.
Meni je to već 4 transfer. Ak je suđeno bude uspješno ako ne onda ništa. Sve je tako individualno.
Njaknjak-draga, nemoj se sekirati. Nije dokazano da mirovanje pospješuje implantaciju. Meni doktorica uvijek govori da nije dobro izležavanje zbog cirkulacije i neka se ponašam normalno.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Prvi transfer sam mirovala i ništa. Ostale manje i rezultat isto, ništa.
Sad sam prvi put odlučila popiti normabel prije transfera, čisto da se primirim. I ništa ... Preslaba doza... Jao ooooo...
I onda iscjedak... Ma eto šta da kažem... Vidjet ćemo.
A simptome bolje da ne pratim.
Pa može biti da ti je to od gela. Koristiš ga od punkcije?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Išli smo na fet. Ali koristim ga od ovulacije.inače mi je u jutro i tokom dana iscjedak. Samo ne tako jako. Baš onako ko da je sve isteklo. Gusto. Bijelo.
Cure jel mi može neko objasniti postupak mpo (Split bolnica). Jel ima određen dan u ciklusu kad se radi ili? Trenutno sam skupila sve šta mi treba od nalaza šta mi je reklo na humanoj ali mi nije rečeno kad bi to bilo
Cure jel mi može neko objasniti postupak mpo (Split bolnica). Jel ima određen dan u ciklusu kad se radi ili? Trenutno sam skupila sve šta mi treba od nalaza šta mi je reklo na humanoj ali mi nije rečeno kad bi to bilo
Pa kad skupis sve te nalaze koje moras,tj. koje su ti rekli da napravis,onda cekas mengu,prvi dan ciklusa zoves bolnicu i dolazis k njima treci dan ciklusa.Bar je tako u Zg na VV...a mislim da je tako svugdje podjednako
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji