Ma tako meni uvijek govore 5 folikula, a na kraju 6 jajnih stanica... Ne brini!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cvjetic kad sam ostala trudna pozdravila sam cure na forumima i ugasila... sve
Nisam se nikom javljala, osim privatno niti sam sta citala.... onak - srce mi na mjestu bilo jer ima svakakvih pretuznih prica i nisam zeljela da me to dira
Mozda sam zlocesta, ali tako je bilo najbolje
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Ma neznam sta da kazem,ima svega,pise se svasta i lijepog i ruznog.mislim da je ok jer po zadnjoj mens ja sam vec 5+2 i tu je moja beta negdje na granici.idem popodne kod svog ginekologa pa cu ga pitat sta on misli.
Nonina razumijem kako ti je. I ja imam nizak AMH i tako 4-5 folikula na kraju bude. Bitno je da bude 1, ali vrijedna stanica. Koji put ti je ovo?
Imala sam jedan prirodni i taj bio bez js a ovo je sad 3 stimulirani. Prvi put 1js i drugi put 2js. Rezultat bete 0.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Bila sam u VV u prirodnom na klomifenima bez js i jednom ustvari polustimuliranom. Iz tog polustimuliranog klomifen i gonal je bila 1js .Sad sam drugi postupak kod dr. Škvorca i zadovoljna sam . Ne mogu očekivati 10 js kad mi je rezerva jako mala.
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Cvjetić - beta ti je ok, nemoj ništa guglati ,pogotovo sad u prvim tjednima, ima uvijek groznih priča po netu, moja je bila po mojoj procjeni niža,ali kad su mi u Ri rekli da je odlična ja sam to tako prihvatila i nisam više ništa istraživala. Tvoja mrvica se izborila za život,guglaj sad dječija kolica i sl 😊.
DANTE
NIKITA ti si bas puno primila hormona, ocito je to razlika. Ja sam 12 menopura i 1 neki reko bi mm orangutan jer nismo zapamtili naziv.
CVJETIC nemoj se opterecivat sve je to u redu, smireno sad i drzim fige da kontrola prodje savrseno.
I ja sam cca pola godine razmisljala kamo cu i proucavala i nekako se tako odlucila.
Sad sam na elonvi i ovaleap. Elonva je dobra za one s niskom rezervom. Proucavala sam malo jer prvi put cula za to.
Samo da nesto bude u ovih 4 fol.i ja cu bit sretna. jer me najvise ubije kad nema ni jedne js.
Ne stignem poloviti tko je u kojoj fazi. Na zalost ima nas puno. :-(
Sretno svima i nadam se da ćemo se sve ubrzo preselit na veselu temu :)
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Opet ti s tim stimuliranim u 1. mjesecu, dogovor je da će ti sad ovaj prirodnjak biti dobitan!
🤞❤️🙏
Vaki u pravu si. Ne smijemo vec unaprijed razmisljati kako cemo sljedeci put. Trebamo vjerovati da je ovaj dobitan. 😄
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji