Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    22. Listopad 2018. 16:19

Ma tako meni uvijek govore 5 folikula, a na kraju 6 jajnih stanica... Ne brini! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

rokas
    22. Listopad 2018. 16:22

Cvjetic kad sam ostala trudna pozdravila sam cure na forumima i ugasila... sve 
    Nisam se nikom javljala, osim privatno niti sam sta citala.... onak - srce mi na mjestu bilo jer ima svakakvih pretuznih prica i nisam zeljela da me to dira
    Mozda sam zlocesta, ali tako je bilo najbolje

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

• Cvjetic
    22. Listopad 2018. 16:27

Ma neznam sta da kazem,ima svega,pise se svasta i lijepog i ruznog.mislim da je ok jer po zadnjoj mens ja sam vec 5+2 i tu je moja beta negdje na granici.idem popodne kod svog ginekologa pa cu ga pitat sta on misli.

• Nonina
    22. Listopad 2018. 16:43

Nikitta

Nonina razumijem kako ti je. I ja imam nizak AMH i tako 4-5 folikula na kraju bude. Bitno je da bude 1, ali vrijedna stanica. Koji put ti je ovo?

Imala sam jedan prirodni i taj bio bez js  a  ovo je sad 3 stimulirani.  Prvi put 1js i drugi put 2js. Rezultat  bete  0.

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    22. Listopad 2018. 17:06

Bila sam u VV u prirodnom na klomifenima bez js  i jednom ustvari polustimuliranom. Iz tog polustimuliranog klomifen i gonal  je bila 1js .Sad sam drugi postupak kod dr. Škvorca i zadovoljna sam . Ne mogu očekivati 10 js kad mi je rezerva jako mala. 

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Beba
    22. Listopad 2018. 17:19

Cvjetić - beta ti je ok, nemoj ništa guglati ,pogotovo sad u prvim tjednima,  ima uvijek groznih priča po netu, moja je bila po mojoj procjeni niža,ali kad su mi u Ri rekli da je odlična ja sam to tako prihvatila i nisam više ništa istraživala. Tvoja mrvica se izborila za život,guglaj sad dječija kolica i sl 😊.

DANTE

Grizli
    22. Listopad 2018. 17:50

NIKITA ti si bas puno primila hormona, ocito je to razlika. Ja sam 12 menopura i 1 neki reko bi mm orangutan jer nismo zapamtili naziv. 
    CVJETIC nemoj se opterecivat sve je to u redu, smireno sad i drzim fige da kontrola prodje savrseno. 

• Nonina
    22. Listopad 2018. 17:55

I ja sam cca pola godine razmisljala kamo cu i proucavala i nekako se tako odlucila. 
    Sad sam na elonvi i ovaleap. Elonva je dobra za one s niskom rezervom. Proucavala sam malo  jer prvi put cula za to. 
    Samo da nesto bude u ovih 4 fol.i ja cu bit sretna. jer me najvise ubije kad nema ni jedne js.
    Ne stignem poloviti  tko je u kojoj fazi. Na zalost ima nas puno. :-(
    Sretno svima i nadam se da ćemo se sve ubrzo  preselit na  veselu  temu :) 

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Vaki
    22. Listopad 2018. 18:46

Opet ti s tim stimuliranim u 1. mjesecu, dogovor je da će ti sad ovaj prirodnjak biti dobitan! 

🤞❤️🙏

• Nonina
    22. Listopad 2018. 19:12

Vaki u pravu si.  Ne smijemo vec unaprijed razmisljati  kako  cemo  sljedeci put. Trebamo vjerovati da je ovaj dobitan.  😄

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.