Cvjetić-eto, rekla sam da nepotrebno brineš... Ja sam samo jednom napravila test i mislila sam da je to riješena stvar...
Roka-baš bi bilo divno ovako iz kućne radinosti...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Rokas, a ne Roka!
Grizli-očito ima nešto u tome...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
E tako se sestra smijala kad sam rekla da sam radila jedno 4 testa😂.kaze ona pa jedan je dovoljan.nije,ne,dok se ne vidi ona najdeblja crta.
Cvjetic sve je moguce. I meni su vratili jednu blasticu pa se podjelila trebali biti jednojajcani i na ultrazvuku smo vidjeli jedno srce drugi nije uspio
Joj sad sam u panici jer citam svasta za tako velike bete..uf,najbolje nista ne znat i nista ne citat,samo onda izludis.
Ali mislim da kako sam imala drugi dan vec iscjedak,mozda je bila rana implantacija
Cvjetic super, cestitam!
Ma nemoj nista citati jer ces izludjeti. Ako nisi do sad od cekanja sad ces od citanja :)
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Joj sad sam u panici jer citam svasta za tako velike bete..uf,najbolje nista ne znat i nista ne citat,samo onda izludis.
Nemoj citat,to je najbolje ne...necu pisat svoje iskustvo da te neprepadnem...a od srca ti zelim najbolji ishod
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Evo ja u postupku. Na 6 dan bila 4 folikula. Nije puno ali imam niski amh pa ni ne mogu puno vise ocekivati. Strah vlada posteno. Svaki uzv mi noge klecaju sto ce biti. Vi sigurno znate kako je to.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji