Kod dr Škvorca. U Samoboru.
Grlo me nešto pecka stalno.jel imala koja upalu grla nakon transfera? Već od ponedjeljka osjećam pa se se filam čajem, medom i propolisom.
Vjerojatno mi decortin oslabio imunitet.
Pa i ja tamo. Nisam ni znala da to ima. To se dodatno plaća ?
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Pencil-napravi test...
Curke, navodno na VV uvijek koriste embrio gkue. No, ne vidim da to puno utječe na ishod.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Da 1500 kn. Nama je svaki put ponudio. Ma ja sam pitala za sve što se može još. Šteta nema assisted hatching . Mislim da bi to nama trebalo 😂😂😂😂
Dugo ste već kod njega?
Pencil-napravi test…
Curke, navodno na VV uvijek koriste embrio gkue. No, ne vidim da to puno utječe na ishod.
Pa Al se može test radit 2 dana nakon ovulacije? (odnosno 11. Dan ciklusa) I kad da ga napravim kad me u 8 primaju u bolnicu ?
Da 1500 kn. Nama je svaki put ponudio. Ma ja sam pitala za sve što se može još. Šteta nema assisted hatching . Mislim da bi to nama trebalo 😂😂😂😂
Dugo ste već kod njega?
Sad sam u drugom postupku. Meni do sad nije bilo ponuđeno pa se zato sad i iznenadila. Moram to malo istražit. Hvala !
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Hrabrica puno ti sreće želim! Endo je nepredvidiva bolest, nekima se odmah trudnoća primi, a nekima malo duže traje, tako da nemoj se uopće na to obazirati. Krenula si na svoj put i samo lagano ka cilju!
Hvala ti <3 neka nam svima što prije uspije da se maknemo sa ove teme <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Pencil-joj, nisam skužila da je tako rano... Ne znam postoje li tako osjetljivi testovi.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ima cura kojima je uspjela uz glu, čitala sam da je vani to normalno uz svaki transfer.
Probaj sljedeći put.
U kojoj ste sad fazi?
Ja sam hsg radila prije ovukacije. Svaki ginekolog bi to morao znati. Najkasnije se radi 11 dan ciklusa. Čudno mi je ovo.
Mislim da nemaš razloga za strah. To je kao neka tekućina koja navodno pomaže implantaciji. Ako je problem u zametka tijelo će ga odbaciti. Bez obzira na glue. Mi isto imamo sve super blastice. Ovo su nam 6 i 7, iz istog ivf-a. Prvih pet nažalost ništa. Samo uz prve dvije nije rekao ništa za glu. Isto tako i frendici koja je bila na punkciji prvom transferu kad i ja. Tek drugi put je preporučio. Eto njima uspjelo.
Sortiraj odgovore
Najstariji