Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nonina
    24. Listopad 2018. 18:23

Aneri85

Kod dr Škvorca. U Samoboru.
    Grlo me nešto pecka stalno.jel imala koja upalu grla nakon transfera? Već od ponedjeljka osjećam pa se se filam čajem, medom i propolisom.
    Vjerojatno mi decortin oslabio imunitet.

Pa i ja tamo. Nisam ni znala da to ima. To se dodatno plaća ? 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Vaki
    24. Listopad 2018. 18:26

Pencil-napravi test...
    Curke, navodno na VV uvijek koriste embrio gkue. No, ne vidim da to puno utječe na ishod. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

AAAARI
    24. Listopad 2018. 18:27

Da 1500 kn. Nama je svaki put ponudio. Ma ja sam pitala za sve što se može još. Šteta nema assisted hatching . Mislim da bi to nama trebalo 😂😂😂😂
    Dugo ste već kod njega? 

• Pencil
    24. Listopad 2018. 18:30

Vaki

Pencil-napravi test…
    Curke, navodno na VV uvijek koriste embrio gkue. No, ne vidim da to puno utječe na ishod.

Pa Al se može test radit 2 dana nakon ovulacije? (odnosno 11. Dan ciklusa) I kad da ga napravim kad me u 8 primaju u bolnicu ?

• Nonina
    24. Listopad 2018. 18:31

Aneri85

Da 1500 kn. Nama je svaki put ponudio. Ma ja sam pitala za sve što se može još. Šteta nema assisted hatching . Mislim da bi to nama trebalo 😂😂😂😂
    Dugo ste već kod njega?

Sad sam u drugom  postupku. Meni   do sad nije bilo ponuđeno pa  se zato sad i iznenadila. Moram to malo istražit. Hvala !

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Hrabrica
    24. Listopad 2018. 18:31

Nikitta

Hrabrica puno ti sreće želim! Endo je nepredvidiva bolest, nekima se odmah trudnoća primi, a nekima malo duže traje, tako da nemoj se uopće na to obazirati. Krenula si na svoj put i samo lagano ka cilju!

Hvala ti <3 neka nam svima što prije uspije da se maknemo sa ove teme <3

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Vaki
    24. Listopad 2018. 18:42

Pencil-joj, nisam skužila da je tako rano... Ne znam postoje li tako osjetljivi testovi. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

AAAARI
    24. Listopad 2018. 19:42

Ima cura kojima je uspjela uz glu, čitala sam da je vani to normalno uz svaki transfer.
    Probaj sljedeći put. 
    U kojoj ste sad fazi? 

AAAARI
    24. Listopad 2018. 19:44

Ja sam hsg radila prije ovukacije. Svaki ginekolog bi to morao znati. Najkasnije se radi 11 dan ciklusa. Čudno mi je ovo. 

AAAARI
    24. Listopad 2018. 19:59

Mislim da nemaš razloga za strah. To je kao neka tekućina koja navodno pomaže implantaciji. Ako je problem u zametka tijelo će ga odbaciti. Bez obzira na glue. Mi isto imamo sve super blastice. Ovo su nam 6 i 7, iz istog ivf-a. Prvih pet nažalost ništa. Samo uz prve dvije nije rekao ništa za glu. Isto tako i frendici koja je bila na punkciji prvom transferu kad i ja. Tek drugi put je preporučio. Eto njima uspjelo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.