Ovisi o postupku za koji se dogovoriš..vjerojatno ćeš na dogovor prije pa onda čekaš menstruaciju i krećeš. Ili tablete ili pikanje. I onda slijede uzv da vide kako se folikuli razvijaju. I onda ideš ili na punkciju ili na inseminaciju. Sve ovisi u koji postupak ideš.
https://www.fertilityauthority.com/blog/dr-laurence-jacobs/2015/2/09/embryos-dont-fall-out
Eto ja sam si pronašla sve odgovore. 👌💪😁
Cure jel mi može neko objasniti postupak mpo (Split bolnica). Jel ima određen dan u ciklusu kad se radi ili? Trenutno sam skupila sve šta mi treba od nalaza šta mi je reklo na humanoj ali mi nije rečeno kad bi to bilo
Lutko draga ja sam u splitu isto.kad napravis sve otidji na humanu i reci kod kojega si doktora i kakav vam je dogovor.ako budes imala sriče da je doktor tu zamoli da te primi.ako ides prirodno sve odmah ćeš doć u proceduru.sve ovisi na šta ideš.ja idem na ivf i ceka se oko 3 mj
Šta se tiče testova meni je najprije pokazao neki od cca 30 kn iz Bipe,First sign tako nešto, osjetljivost 10.
Ja sam u prvom- neuspjelom postupku čistila app,ono generalna jer je bio početak sezone i nisam imala nikog da mi uskoči,čistila sam jedno 3 dana uključujući dan transfera,a poslije odmarala .
U drugom - uspješnom odmarala na dan transfera,a poslije išla na posao- uredski .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Nikita hvala 😘
Ma ja sam ovaj put povečala i terapiju Eutiroxa... Veli dr Škvorc može. I pijem normabel Čak sam uz crinone stavila i utrogestan u jutro.
Danas sam normalno radila. Živciraju me na poslu ako me duže nema. Odmah svi zovu.
Evo i mi smo službeno u postupku <3 otvorili karton, muž obavio spermiogram i sad čekamo nalaz. O njemu ovisi u kakav postupak ulazimo (inseminacija ili ivf)..Znači ne mogu dovoljno nahvaliti doktoricu. Kod nje nema celofana, trudi se, kaže realno stanje i vidi se da je sva u tome. Sestre su također fantastične, pune razumijevanja i spremne odgovoriti na pitanje dok lete iz sobe u sobu <3 Ono što me ipak srozalo danas je taj trenutak realnosti u kojem njezin stav govori da nije sigurna u uspjeh inseminacije ali želi da probamo (možda se čudo dosađuje pa iznenadi) da me odmah ne uvali u lijekove. I par rečenica o tome kako je endo specifična bolest i sl...Ako ne upali neće nas puno gnjaviti s tim nego idemo sa ivf. I na moje iznenađenje, moja endometrioza je drugi stupanj (nadala sam se da je neki blagi, početni). Imam neki jaki osjećaj da smo danas započeli duuuugo i psihički iscrpno putovanje prema cilju i da još nismo ni svjesni što nas sve čeka..možda samo trebam sve probaviti i prespavati..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Doktorica ti je rekla da tvoja endometrioza spada u drugi stupanj?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji