Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    20. Listopad 2018. 21:10

Cure moje ja vas i dalje pratim i moram se samo ubaciti i oko mene su kruzili slicni komentari ali to su plitkoumne osobe koje nerazmisljaju o svojim rijecima zapamtite mi smo lavice borci i imamo jedan cilj i do tog cilja se svaka od nas bori. Nedavno sam cula fin komentar kaze ove zene koje idu na potpomognutu su veliki heroji kojima se trebaju stope ljubit ipak u moru plitkoumnih osoba ima onih koji imaju mozga 

Beba
    20. Listopad 2018. 21:32

Cure drage,grozno je to šta sve čovjek neće čuti,ali ono šta sam ja shvatila je da ljudi samo laprdaju bez veze,samo da im jezik radi. Ne treba se na te stvari obazirati, mm više nema žive roditelje,ali ima dvoje braće i jedan je užasan materijalista koji je već računo da će  svu našu imovinu naslijediti njegova djeca jer mi svoju nećemo imati. Drugi brat je pitao mog muža zašto me ženi kad ne mogu imati djece, Ne mogu reć da me te stvari nisu povrijedile kad sam ih čula,ali to samo govori o njima,ništa o meni . Koliko god mogu trudim se ostat iznad toga,takvi ljudi su za mene toliko nebitni ,isto mi je da li pričaju oni ili neka ovca bleji.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Kengurica
    20. Listopad 2018. 22:57

A cure moje. Ne treba se zamarati drugima. Mene stvarno ne smeta ni da se nekome ‘omakne’ dijete ni da ga zeli pobaciti. Po meni svatko ima pravo na izbor i stav. Glupo je malo kad takve zena bez imalo obzira to stalno spominju pred nama neplodnima, al s druge strane ja volim da me se ne tretira drugacije, da se sad svi predamnom suzdrzavaju reci svoje misljenje. Ljudi su ljudi, svatko razumije samo ono sto se njemu dogadja.

• Kengurica
    20. Listopad 2018. 23:15

Ne mislim trajno neplodne nego kao dijagnoza i da dobro si to sve rekla.

rokas
    21. Listopad 2018. 08:24

Ajmo na ljepse teme

Kad koja krece u postupak? 
    Ja se nadam da je iduci tjedan folikulometrija 3dc

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

Grizli
    21. Listopad 2018. 08:54

Nedavno je moja mama kad sam joj rekla situaciju (saznala je sve tek kad smo krenuli u stimulirane, a ranije je znala sma za 1 spontani) izjavila uh dobro onda tu vasu djecicu cu poslat po moju smrt, ako njih toliko cekam onda cu umrijet sa 100 godina. Komentar od muza je bio: mozda bolje da ne idemo na postupak. 😂😂😂 
    Slazem se Kengurice i Nikita s vasim stavovima, bravo! Treba mislit pozitivno i ne okupirat se zlim jezicima. Moja seka kad sam ju dosla vidjeti u petak na 5 minuta u sok sobu,  jos onako mamurna od narkoze i sva u bolovima jedva je govorila, a prvo sto mi je rekla bilo je sanjala sam te i shvatila da te nisam pitala kad ti ono trebas dobiti memgu da znam drzat fige da ti ne dodje i da se profestamo. Dakle mene je presjeklo samo misao da ona uopce nije pitala za sebe dal su sve odstranili dal ce biti dobro niti nista nego trazi pozotivan razlog za krenut dalje. Zato curke drzimo se, izborimo se za nase srecice ma koliko tesko nam bilo.

Vaki
    21. Listopad 2018. 11:47

Meni se dok. ne javlja pa se moram naručiti na konzultacije u 11. mjesecu kako bih znala što ćemo i kada ponovno u postupak. Ja bih najradije odmah, ali sam nakupovala čuda pa moramo probati s tim kako bismo popravili spermiogram... 😊

🤞❤️🙏

Vaki
    21. Listopad 2018. 11:49

Grizli, ne znam je li seka probala s konzumacijom bezaluminijske sode!? 

🤞❤️🙏

Diana30
    21. Listopad 2018. 12:15

Bokic cure,citam vas svaki dan ali ne javljam se jer cekam mengu pa idemo na Fet,mozda mi netko moze pomoci da se smirim jer bemogu prestati razmišljati samo sebe opterecujem,naime 29.09.sam dobila mengu,inace mi vec 2ciklusa ne dolazi redovito kasni svaki put 9dana (prepisujem zo sve biokemijskoj trudnoći u 7mj),ovulaciju sam osjetila 10.10.sto je malo rano 12dan.ali toliko je bila bolna desni jajnik me rasturio.naravno imali smo odnose...17 tog sam na (gacicama ugledala smeđi trag) sorry na izrazu ali samo taj dan poslijepodne, dali je to implantacija ili ni ovaj put nece biti ničega?5god.se trudimo i 3neuspjele trudnoće su iza mene, trebala bih dobiti 28.10.

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

sunshine25
    21. Listopad 2018. 12:16

Meni je tsh povišen, i to dosta.. 4,8. U četvrtak idem vaditi hormone pa ću vidjeti što i kako. Činjenica je da sam pod ogromnim stresom. Odmah sam dobila uputnicu za nuklearnu, a termin tek za 2 mj 😂 tak da moram i to privatno. I još nešto, željezo mi je povišeno 🤔 cijeli život anemična, a sad povišeno. Dobro, stvarno sam u zadnje vrijeme jela svega zdravoga, a i zaredalo se svatova u zadnjih mjesec dana, pa mislim da je to i koja čašica vina 😂 još sam se najela i pistacija večer prije vađenja krvi, a sad čitam da su prepune željeza..pametnica

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.