U ovom gradicku di zivim dobro da i hitnu ikakvu imamo. Hitna ginekoloska mi je udaljena 120km, a trudnicka ambulanta u rodilistu 60km, al i njih sam sinoc zvala al nista ne javljaju se. Tako da pricekat cu pa zvat humanu ipak ce najbolje znat jer sve ovo drugo je beskorisno lupetanje. Razmisljala sam cak i da do svoje gin odem mozda sad ujutro. Mislim lakse mi je nego jucer i ne zelim si stvarat vise paniku. Presjedila sam sad vec sat vremena i nema nikakvog pojacanja bolova niti nema vise sukrvice kao sinoc, samo ti bolovi u jajnicima i napuhanost,al to mi je nekako normalno da su prisutni i nesto jaci nego prva dva puta jer ipak su me boli 10.puta po njima i stiskali trbuh. Jedino sto me jace zabolilo je kad sam kihnula. Popila sam i kamilicu za smirenje i zeludac. Moram se prije svega smirit jer me sinoc bas panika uhvatila.
Grizli ,ja kad prvi put nisam uzela voltaren nakon par sati imala sam baš jake grčeve pogotovo kad kišem,a samo je jedna stanica bila.Ja se isto tako sva uspaničim ,pokušaj si odspavati,a šta se tiče hitne ginekologije u Puli, pokušaj još koji put nazvati,jer po noći bude dr i jedna sestra i ako imaju pacijenta onda nisu u tom uredu di je tel.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hvala Beba za savjet ako ne bude bolje pokusat cu sad tokom dana ipak vise dr radi. Trazila sam ovaj put voltaren, sjetila se bas tebe prije punkcije i isla traziti da mi ga daju, al svejdno bolilo ko da nis nisam dobila. Jos mi od tog voltarena na bedru ostala masnica onako postena.
Vjerojatno jer si ih imala više,mene nije ništa boljelo sa voltarenom punkcija,ali na bedru me još danima boljelo😂,valjda uvijek mora negdje boljet. Drugi put sam i dosta krvarila ,baš onaj dan,kao da krv piškim,ali dr dan je bilo ok .Nismo sve iste.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bananko26 i ja sam u Njemačkoj i nismo se morali cijepiti, nije ni bilo riječi o tome.
Moram priznat da nemam povjerenja.
Grizli, baš ću tako i napraviti.Kontaktirat ću tu drugu kliniku i vidit kad mogu dobiti termin za konzultacije.
Kengurica dobro si čula da zaleđuju tek oplođenju js i da sve je nešto čudno.Kika i Banankogdje ste vi u njemackoj,ako smijem znat?
Ja sam sa svojom klinikom zadovoljna..svi su ljubazni,od sestara do doktora i to svih doktora(mislim da su 3)…i za sad je sve bilo profesionalno i uredno kod njih…
Kika i ja bi trebala sad prvi put u postupak s transferom pa jos neznam kako to ide tu kod nas al javim..ovo tvoje mi skroz cudno zvuci,nadam se da nece i kod mene biti tako(mislim to hodanje kroz hodnik)😮
Neznam,ja bi za sad bez problema mogla ovu kliniku dalje preporucit…al kazem za sad,nisam jos sve isprobala😂🙈
Al ja vjerujem da ce bit sve ok..
Ja sam u Dortmundu. Klinika koja mi je preporucena je na vrlo dobrom glasu. Nije bilo rjeci o nikakvom zamrzavanju,a za cjepljenje cu vidjet sutra na razgovoru dali je to obabezno ili ne🤔
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Uff ti si bome daleko,kika nije toliko daleko..
Hmm...meni je bio dr.reko da mu je to vazno zbog moguce trudnce tj bebe..al pitaj ti samo..
Ja nisam izdrzala...rekla sam si necu to sigurno napraviti ali 5 dan nakon FETa isla sam napravit test. 😣😣😣😣I sad se jos vise pitam dali ja to vidim stvarno blagu crtu ili ne...i dal je utrogestan mozda mogao utjecati.
Sad moram to probat zaboraviti i cekat betu
Ja nisam izdrzala…rekla sam si necu to sigurno napraviti ali 5 dan nakon FETa isla sam napravit test. 😣😣😣😣I sad se jos vise pitam dali ja to vidim stvarno blagu crtu ili ne…i dal je utrogestan mozda mogao utjecati.
Sad moram to probat zaboraviti i cekat betu
A kada ides vaditi betu.. daj na sliku 😊
Pinklife ajme daj slikicu baci ako imas. Jel osjecas sto drukcije. Progesteron ne moze utjecat na rezultat testa.
Sortiraj odgovore
Najstariji