I zaboravih napisat nakon mokrenja imam kao malo sukrvice ne puno vrlo vrlo malo al je prisutna. Nikad prije to nisam imala nakon punkcije.

Babylove i Cvjetic hvala vam cure.
RRR bas mi je zao sto ipak nije uspjelo ovaj put. Nadam se da ces uspjet u drugom postupku.
Grizli nadam se da ce ti uspjeti ovaj put.,daj nam ti ogromnu beturinu,uh ja se spremam iduci tjedan trevala bih dobiti 20tog.aa jedva cekam ovaj put jaka pozitiva samo,idemo po smrzlica..Cure sa negativnom betom zao mi je..bit ce bolje drugi put..ostalim curama
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
I zaboravih napisat nakon mokrenja imam kao malo sukrvice ne puno vrlo vrlo malo al je prisutna. Nikad prije to nisam imala nakon punkcije.
Ajde ti lijepilijepo sutra nazovi dokt.ili odi do njega.neznam ne zelim te plašiti ali ako te jako boli nemoj se zajeb.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Bananko26 i ja sam u Njemačkoj i nismo se morali cijepiti, nije ni bilo riječi o tome.
Moram priznat da nemam povjerenja.
Grizli, baš ću tako i napraviti.Kontaktirat ću tu drugu kliniku i vidit kad mogu dobiti termin za konzultacije.
Kengurica dobro si čula da zaleđuju tek oplođenju js i da sve je nešto čudno.Kika i Banankogdje ste vi u njemackoj,ako smijem znat?
Ja sam sa svojom klinikom zadovoljna..svi su ljubazni,od sestara do doktora i to svih doktora(mislim da su 3)…i za sad je sve bilo profesionalno i uredno kod njih…
Kika i ja bi trebala sad prvi put u postupak s transferom pa jos neznam kako to ide tu kod nas al javim..ovo tvoje mi skroz cudno zvuci,nadam se da nece i kod mene biti tako(mislim to hodanje kroz hodnik)😮
Neznam,ja bi za sad bez problema mogla ovu kliniku dalje preporucit…al kazem za sad,nisam jos sve isprobala😂🙈
Al ja vjerujem da ce bit sve ok..
Ja sam u Augsburgu i ima samo jedna klinika u gradu. Svakako javi kako kod tebe u klinici rade. Baš me zanima da li im je to praksa ili su ovi izuzetak.
Grizli stvarno ne znam zašto ti je tako i što bi moglo biti. Ako ti se do sutra situacija ne smiri svakako odi kod doktora. Bolje nego da samu sebe mučiš sa strahovima što bi moglo biti.
Ja sam u Augsburgu i ima samo jedna klinika u gradu. Svakako javi kako kod tebe u klinici rade. Baš me zanima da li im je to praksa ili su ovi izuzetak.
Ok..javit cu ti...
Grizli i ja mislim da bi sutra obavezno trebala kontaktirat doktora...drzim ti 🤞 i nadam se da nije nista strasno...javis novosti...drzi se❣
RRR bas mi je zao za betu!!!!
proklete takve bete..
Ja sam bila na punkciji i bila je jajna stanica i u cetvrtak imam transfer ako bude sve ok…
malo mi je cudno vec nakon 2 dana da vracaju….
ima li tu uspjeha tako rano?
Ima...kod mene je bila beta pozitivna al zavrsila lose,a cura sa mnom sto je bila sad ima sincica od 2god.Nemora to nis znacit...kolegici su vraceni 5 i 6 dan pa negativno
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Evo ni moja Beta nije dobra, sad su stigli nalazi 0,3 😭 Nema sreće ni ovaj put.
2.postupak-1js-bez et
Meni su rekli da ako se osteti zila odmah idem na sivanje i da strogo moram mirovat tokom punkcije radi toga.ako nebude bolje odi na hitnu
2.postupak-1js-bez et
Grizli ja bih na hitnu. Ne da te plasim nego ipak je to jedino sigurno. Nemoj se sramiti i misliti da ce ti reci joj pa tek ste imali punkciju.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji