Ja sam u Augsburgu i ima samo jedna klinika u gradu. Svakako javi kako kod tebe u klinici rade. Baš me zanima da li im je to praksa ili su ovi izuzetak.
Ok..javit cu ti...
Grizli i ja mislim da bi sutra obavezno trebala kontaktirat doktora...drzim ti 🤞 i nadam se da nije nista strasno...javis novosti...drzi se❣
RRR bas mi je zao za betu!!!!
proklete takve bete..
Ja sam bila na punkciji i bila je jajna stanica i u cetvrtak imam transfer ako bude sve ok…
malo mi je cudno vec nakon 2 dana da vracaju….
ima li tu uspjeha tako rano?
Ima...kod mene je bila beta pozitivna al zavrsila lose,a cura sa mnom sto je bila sad ima sincica od 2god.Nemora to nis znacit...kolegici su vraceni 5 i 6 dan pa negativno
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Evo ni moja Beta nije dobra, sad su stigli nalazi 0,3 😭 Nema sreće ni ovaj put.
2.postupak-1js-bez et
I zaboravih napisat nakon mokrenja imam kao malo sukrvice ne puno vrlo vrlo malo al je prisutna. Nikad prije to nisam imala nakon punkcije.
Meni su rekli da ako se osteti zila odmah idem na sivanje i da strogo moram mirovat tokom punkcije radi toga.ako nebude bolje odi na hitnu
2.postupak-1js-bez et
Grizli ja bih na hitnu. Ne da te plasim nego ipak je to jedino sigurno. Nemoj se sramiti i misliti da ce ti reci joj pa tek ste imali punkciju.
Oprostite ako sam koga uvrijedila s tim sto sam napisala za Vuk,stvarno mi to nije bila namjera..i normalno da je nekome negdje super dok je drugome katastrofa..
Sto se tiče transfera,u Petrovoj ga rade na puni mjehur u prostoriji gdje se rade i aspiracije..odmah nakon transfera te direktno prebace s tog kreveta na onaj pomični i moraš ležati na trbuhu idućih pola sata..ja sam jedva izdržala s punim mjehurom tak dugo😀
..Žena sam, Mogu sve..
Draga grizli nemoj se igrati nego odma doktoru otidji.to krvarenje nije igra i vjerujem da je svima isto receno bilo nakon aspiracije ako dodje do jacega krvarenja odmah se javiti doktoru.sritno draga
Hvala cure! Jutros mi je nekako lakse bar za sada. Manje me bole jajnici, mogu sjest i nagnut se, al me i dalje boli zeludac i kao da sam puna plinova. Manje sam nekako i napuhana. Sa hitne nemaju pojma sto bi jer oni su samo za izac na teren, cak niti ne siju rane kod nas na hitnoj nego salju u bolnicu drugu. A misle da sam dobila crijevnu virozu! 🙄 Tako da mi je bila opcija vratiti se na kbc na humanu, al kako se bol smanjuje kad lezim odlucila cekat jutro pa vidit s njima. Mislim da cu ih nazvat kasnije kad pocnu raditi, jer mi je suludo putovat sat i pol ako je to normalno. Hvala vam za sve savjete stvarno ste divna podrska i pomoc kad covjek ne zna sto bi.
A nemate hitnu ginekolosku?
Ig nisi stvarno uvrijedila i u pravu si da ako je netko nezadovoljan i ne vjeruje doktoru ne bi vise trebao ici u tu bolnicu di je tako. Ja sam se samo osvrnula na ono da imamo Petrovu koja je bolja. Mozda je u zadnjoj godini presisala Vuk statisticki, al u prijasnjima nije. Al ni najmanje nisi uvrijedila mene, a ja sam pisala onaj komentar.
Sortiraj odgovore
Najstariji