Evo ni moja Beta nije dobra, sad su stigli nalazi 0,3 😭 Nema sreće ni ovaj put.
U draga zao mi je nadala sam se da ce ti biti pozitivno
Babylove i Cvjetic hvala vam cure.
RRR bas mi je zao sto ipak nije uspjelo ovaj put. Nadam se da ces uspjet u drugom postupku.
RRR zao mi je😢 biti ce to bolje jako brzo😘
Imam jedno pitanje za betu. Cure iz zg gdje vadite krv ako idete drzavno i koliko se ceka na nalaz?
Nisam pametna dali se isplati tako ili da odem u sunce sljedexi tjedan i tamo napravim.
Srećice možeš li mi molim te opisati kako to funkcionira u Petrovoj? Pretpostavljam da si od ginića dobila uputnice al kak to dalje funkcionira?..Koliko se čeka na postupak, što si sve morala obaviti prije postupka (kakve preglede su te tražili) , kakvi su doktori (moraš li ih vući za rukav za neku info ili su susretljivi)..koliko dugo si moraš davati pikice i za šta su one uopće….sve me zanima :) Tražim neku dobro dušu koja bi mi opisala postupak kako bi se znala psihički pripremiti..
Funkcionira super. Na postupak odeš čim prikupiš sve potrebne nalaze. Nema čekanja na sam postupak (osim ono malo dok čekaš mengu). Kod mene je to bilo ovako. Nakon tri godine pokušavanja otišla kod svog ginana i tražila da me šalje na neke pretrage da vidimo gdje je problem. Dobila sam uputnice za Color dopler, spolne hormone i hormone štitnjače, muž od svoje dr za spermiogram. Kad smo to obavili, dobila od gina uputnicu za prvi pregled u Petrovoj (tu sam baš htjela). Naručivala sam se mailom. Termin dobila uvijek u roku tjedan ili dva. Oni ti eventualno kažu da izvadiš još neki nalaz ako ti fali (markeri, krvna grupa, rh, papa itd) i kad to sve sakupiš doneseš, posigneš lijekove i počinješ s pukanjem. Ja sam od 2.dc bila na gonalima (da bi dobila više folikula nego u prirodnom ciklusu) i onda od 8.dc uz gonal i orgalutran (on sprječava nagli porast LH da nebi nastupila ovulacija i popucali folikuli). Prvu folikulimetrije sam imala 7 DC a drugu ću sutra tj, 10dc.
Eto nadam se da sam odg na većinu toga što te zanimalo. ☺️
Puno ti hvala na informacijama :) konačno nešto iz prve ruke :) hvala ti i držim ti fige da upali! :)) <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cure opet mene paranoje hvataju. Meni se javili dosta jaki grcevi dole u trbuhu, jasno mi je da je voltaren injekcija popustila, al popila sam neurofen forte. Medjutim nista lakse mi nije. Imam osjecaj da sam uzasno se napuhala opet kao i prekjucer sto sam bila napuhana s time da me zeludac sad boli i imam osjecaj da sam puna plinova. Doslovno se ne mogu ispraviti kad hodam ko da me zateze u maternici. Sjedila sam nekih sat vremena sa digntim nogama jer nisam mogla vise lezati. Dosta mi se i crijeva cuju ko npr.kad imate proljev s time da sam imala normalnu stolicu al je bolilo uzasno. Cak i sjedenje na wc mi je bolno. Trbuh na dodir mi je bolan Dal je kojoj bilo sto slicno pa da bezveze ne dizem frku?
I zaboravih napisat nakon mokrenja imam kao malo sukrvice ne puno vrlo vrlo malo al je prisutna. Nikad prije to nisam imala nakon punkcije.
Babylove i Cvjetic hvala vam cure.
RRR bas mi je zao sto ipak nije uspjelo ovaj put. Nadam se da ces uspjet u drugom postupku.
Grizli nadam se da ce ti uspjeti ovaj put.,daj nam ti ogromnu beturinu,uh ja se spremam iduci tjedan trevala bih dobiti 20tog.aa jedva cekam ovaj put jaka pozitiva samo,idemo po smrzlica..Cure sa negativnom betom zao mi je..bit ce bolje drugi put..ostalim curama
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
I zaboravih napisat nakon mokrenja imam kao malo sukrvice ne puno vrlo vrlo malo al je prisutna. Nikad prije to nisam imala nakon punkcije.
Ajde ti lijepilijepo sutra nazovi dokt.ili odi do njega.neznam ne zelim te plašiti ali ako te jako boli nemoj se zajeb.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Bananko26 i ja sam u Njemačkoj i nismo se morali cijepiti, nije ni bilo riječi o tome.
Moram priznat da nemam povjerenja.
Grizli, baš ću tako i napraviti.Kontaktirat ću tu drugu kliniku i vidit kad mogu dobiti termin za konzultacije.
Kengurica dobro si čula da zaleđuju tek oplođenju js i da sve je nešto čudno.Kika i Banankogdje ste vi u njemackoj,ako smijem znat?
Ja sam sa svojom klinikom zadovoljna..svi su ljubazni,od sestara do doktora i to svih doktora(mislim da su 3)…i za sad je sve bilo profesionalno i uredno kod njih…
Kika i ja bi trebala sad prvi put u postupak s transferom pa jos neznam kako to ide tu kod nas al javim..ovo tvoje mi skroz cudno zvuci,nadam se da nece i kod mene biti tako(mislim to hodanje kroz hodnik)😮
Neznam,ja bi za sad bez problema mogla ovu kliniku dalje preporucit…al kazem za sad,nisam jos sve isprobala😂🙈
Al ja vjerujem da ce bit sve ok..
Ja sam u Augsburgu i ima samo jedna klinika u gradu. Svakako javi kako kod tebe u klinici rade. Baš me zanima da li im je to praksa ili su ovi izuzetak.
Grizli stvarno ne znam zašto ti je tako i što bi moglo biti. Ako ti se do sutra situacija ne smiri svakako odi kod doktora. Bolje nego da samu sebe mučiš sa strahovima što bi moglo biti.
Sortiraj odgovore
Najstariji