Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    11. Rujan 2018. 13:14

2. dan se vraca ako nemas puno embrija jer se smatra da je embriju prirodnije okruzenje u tvojoj maternici nego u laboratoriji. Obicno se ide do blastice da bi se zapravo vec reducirali oni embriji koji to ne mogu dozivjeti. Ako ti je embrij cetverostanicni na 2. dan on je u tom trenutku bas kako treba i biti. 

Grizli
    11. Rujan 2018. 13:39

Klaus bas mi je drago da je bila js i kod tebe! Sretno i drzim fige da se sad lijepo razvija!!! 🤞 
    Mene pustili napokon doma, za et moram doc u petak znaci 3.dan, pa ce mi onda rec i dal se ista oplodilo i razvilo.

Beba
    11. Rujan 2018. 13:51

Grizli,drago mi je da ti je bolje,ne znam od čega zavisi to krvarenje,možda i do aspirina jer se on dugo zadržava u organizmu.Super za stanice,držim🤞da se oplode.
    Klaus,sretno sa  stanicom!
    Cure sa negativnim betama,šta reć osim da je to samo jedan korak dalje,samo naprijed.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

summer4
    11. Rujan 2018. 14:03

Kika22

Bananko26 i ja sam u Njemačkoj i nismo se morali cijepiti, nije ni bilo riječi o tome.
    Moram priznat da nemam povjerenja.
    Grizli, baš ću tako i napraviti.Kontaktirat ću tu drugu kliniku i vidit kad mogu dobiti termin za konzultacije.
    Kengurica dobro si čula da zaleđuju tek oplođenju js i da sve je nešto čudno.

Kika i Bananko gdje ste vi u njemackoj,ako smijem znat?
    Ja sam sa svojom klinikom zadovoljna..svi su ljubazni,od sestara do doktora i to svih doktora(mislim da su 3)...i za sad je sve bilo profesionalno i uredno  kod njih...
    Kika i ja bi trebala sad prvi put u postupak s transferom pa jos neznam kako to ide tu kod nas al javim..ovo tvoje mi skroz cudno zvuci,nadam se da nece i kod mene biti tako(mislim to hodanje kroz hodnik)😮
    Neznam,ja bi za sad bez problema mogla ovu kliniku dalje preporucit...al kazem za sad,nisam jos sve isprobala😂🙈
    Al ja vjerujem da ce bit sve ok..

summer4
    11. Rujan 2018. 14:14

Kika22

Bananko26 i ja sam u Njemačkoj i nismo se morali cijepiti, nije ni bilo riječi o tome.
    Moram priznat da nemam povjerenja.
    Grizli, baš ću tako i napraviti.Kontaktirat ću tu drugu kliniku i vidit kad mogu dobiti termin za konzultacije.
    Kengurica dobro si čula da zaleđuju tek oplođenju js i da sve je nešto čudno.

Zaboravila sam napisat..sta se cikepljenja tice...mene doktor pitao dal sam bila cijepljena,ja naravano nisam znala jesam il nisam🤦‍♀️ pa je on to provjerio i onda je rekao da sam bila cijepljena i da se sad ne moram...sta se prohodnosti tice...to mi je napravljeno jos prije prvog postupka inseminacije

Grizli
    11. Rujan 2018. 14:20

Hvala Beba. Ma krvarila sam jer imam sa desne strane jako puno zila i jedna je pukla dok su me bockali s te strane posto je taj jajnik bio malo nedostupan pa mi je sestra pritiskala trbuh dok je doktorica radila aspiraciju pa se ostetila zila. Nis zabrinjavajuce i prosli put sam na taj jajnik krvarila kad je bila aspiracija. A od andola svakako se jace krvari, al nisam ga sad uzimala par dana. 

Beba
    11. Rujan 2018. 14:26

Grizli

Hvala Beba. Ma krvarila sam jer imam sa desne strane jako puno zila i jedna je pukla dok su me bockali s te strane posto je taj jajnik bio malo nedostupan pa mi je sestra pritiskala trbuh dok je doktorica radila aspiraciju pa se ostetila zila. Nis zabrinjavajuce i prosli put sam na taj jajnik krvarila kad je bila aspiracija. A od andola svakako se jace krvari, al nisam ga sad uzimala par dana.

A dobro bar znaš uzrok,imam i ja jedan jajnik nedostupan,ne žele ga ni dirati jer mi prolazi glavna žila za nogu ispred njega. Ovaj put ti je sve drugačije,pa vjerujem da će i rezultat bit drugačiji,samo miruj dok ti se to sve ne stabilizira.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Grizli
    11. Rujan 2018. 14:55

Da da zalegla se ja u krevet ko bolesnik teski i me mrdam. Cim malo hodam odmah boli sve zivo. Pauza od svega sad dok ne dodjem k sebi.

• Cvjetic
    11. Rujan 2018. 15:52

Grizli

Da da zalegla se ja u krevet ko bolesnik teski i me mrdam. Cim malo hodam odmah boli sve zivo. Pauza od svega sad dok ne dodjem k sebi.

Odmaraj i sretno,da se sve oplode.

• Babylove
    11. Rujan 2018. 16:21

RRR zao mi je za betu.. 😔😔
    Nove cure sretno vam u postupcima...
    Grizli bas mi je zao sto ti se to sve tako desava... ali eto vidis ipak ih je bilo vise nego 1... sretno ti.. 
    Definitivno mi je bezveze sto vas tako tlace da ne mozete telefonski saznati ima li sta ili ne...
    Nama u vinogradskoj kazu da zovemo drugi dan odma i onda nam kazu da opet zovemo sljedeci i tako dok god ne kazu da dodemo na ET..
    Klaus nadam se da ce i kod tebe biti sve super 🤞🤞
    Netko je isto pisao nesto zasto se cure sa VV ne prebace dalje i da je u Petrovoj super... a eto ja sam opet cula obrnuto za VV same pohvale.. za petrovu opet sve ruzno.. od jedne sam samo cula da je bila zadovoljna... i evo za vinogradsku ja sam zadovoljna netko nije... sve je to individualno i zavisi od osobe do osobe... kako se nekome nesto potrefi... 
    Meni je opcenito glupo sto neke klinike ne rade praznicima i nedjeljom.. a ovo da se ET radi u sobi za pregled mi je strasno.. u Vinog. Je isto odmah jedna prostorija do druge di se sve obavlja.. jedino eto sto je meni bilo malo bezveze sto se tamo nakon ET ne lezi.. lezis par min kad ti vrate i dizes se i ides kuci.. ( ja sam sjela u obliznji kafic pol sata bilo me strah da ne ispadne van 😂😂😂)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.