Vadila sam betu danas i 0 je 😢 Koliko ste vi radile pauzu izmedju dva stimulirana? Pitala sam doktora kad možemo opet pokušat, kaže minimalno jedan ciklus pauze i onda možemo opet. Mislila sam da moramo duže čekat bar 3 mj ili tako nešto.
Žao mi je jako, meni je beta bila ravna 0 u 7.mj ( stimulirani) a sad u 8. ( prirodni ) nisam ni došla do transfera 😌 ali glavu gore!!!!
Sto se tiče pauze, najbolje je 4-6 mj između stimuluranih. 1 ciklus obavezno pauza ako ćeš ići u prirodni ali za stimulirani to nije zdravo ni za tebe, tvoje jajnike i dr.
Ja sam odma htjela u prirodni da se bar nesto događa ali vec na drugom uzv folikul se smanjio i otisao u propadanje... to mi je bio 3 prirodni bezuspjesan tako da sam odlucila da sad trenutno do novog stimuliranog ni necu u prirodni....
Pozdrav svim trudilicama...izgleda da meni i mužu ne gine umjetna jer nikako da upali pa smo odlučili probati još ovaj mj prirodno i ako ne upali idemo u neki postupak koji nam preporuče ali privatno.. Sad me zanima kakva su vaša iskustva sa klinikama Beta plus i Lučingerom?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Eto i nas u prvom postupku, stimulirani. Petrova. Pikam se sama. Sutra druga folikulometrija, baš me zanima stanje i kad bi mogla biti punkcija koje me najviše strah. 😔 Nadam se da će biti dovoljno folikula da dobijem anesteziju. Na 1.mjerenju je bilo 14 i svi su bili oko 1 cm.
Držim fige svim čekalicama da veze budu što veće ♥️
Jedno amatersko i mozda glupo pitanje...
posto sam bila u ovom ciklusu u prirodnom ivf i rokala ae klomifenima... Bila jedna 1JS koja se raspukla nakon punkcije, bilo je jos malih folikula koji nisu aspirirani, bila sam i stopericu primila. Da li je moguća trudnoća prirodnim putem dok jos ne procurim?! 🤔
Srećice možeš li mi molim te opisati kako to funkcionira u Petrovoj? Pretpostavljam da si od ginića dobila uputnice al kak to dalje funkcionira?..Koliko se čeka na postupak, što si sve morala obaviti prije postupka (kakve preglede su te tražili) , kakvi su doktori (moraš li ih vući za rukav za neku info ili su susretljivi)..koliko dugo si moraš davati pikice i za šta su one uopće....sve me zanima :) Tražim neku dobro dušu koja bi mi opisala postupak kako bi se znala psihički pripremiti..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
bok cure! Evo samo da vam se javim da sam se danas prvi puta sama piknula i to na poslu. Jučer mi je prvo piknuo dragi pa mi nije bilo toliko strašno, ali meni su se ruke danas strašno tresle. Uglavnom još ništa ne osjećam i jedva čekam prvi ultrazvuk da vidim sto će mi reci. Kada otprilike bude punkcija? Znam da je sve individualno pa samo pitam okvirno jer ne znam kako ću zbog posla. Nedavno sam bila na godišnjem pa ne znam je li pametno uzimati bolovanje? Pozdrav svima i šaljem vam puno pozitivne energije koja mi se tek maloprije javila jer sam cijeli dan bila pod stresom i kao da još nisam svjesna sto se dešava...
bok cure! Evo samo da vam se javim da sam se danas prvi puta sama piknula i to na poslu. Jučer mi je prvo piknuo dragi pa mi nije bilo toliko strašno, ali meni su se ruke danas strašno tresle. Uglavnom još ništa ne osjećam i jedva čekam prvi ultrazvuk da vidim sto će mi reci. Kada otprilike bude punkcija? Znam da je sve individualno pa samo pitam okvirno jer ne znam kako ću zbog posla. Nedavno sam bila na godišnjem pa ne znam je li pametno uzimati bolovanje? Pozdrav svima i šaljem vam puno pozitivne energije koja mi se tek maloprije javila jer sam cijeli dan bila pod stresom i kao da još nisam svjesna sto se dešava…
Punkcija je cca 10-12 dan ciklusa, ali opet to sve ovisi od žene do žene. Ako se osjećaš dobro nema potrebe za bolovanjem u vrijeme stimulacije. Druga stvar, ako se ne osjećaš dobro onda se bolje nemoj forsirat još sa poslom.
Srećice možeš li mi molim te opisati kako to funkcionira u Petrovoj? Pretpostavljam da si od ginića dobila uputnice al kak to dalje funkcionira?..Koliko se čeka na postupak, što si sve morala obaviti prije postupka (kakve preglede su te tražili) , kakvi su doktori (moraš li ih vući za rukav za neku info ili su susretljivi)..koliko dugo si moraš davati pikice i za šta su one uopće….sve me zanima :) Tražim neku dobro dušu koja bi mi opisala postupak kako bi se znala psihički pripremiti..
Funkcionira super. Na postupak odeš čim prikupiš sve potrebne nalaze. Nema čekanja na sam postupak (osim ono malo dok čekaš mengu). Kod mene je to bilo ovako. Nakon tri godine pokušavanja otišla kod svog ginana i tražila da me šalje na neke pretrage da vidimo gdje je problem. Dobila sam uputnice za Color dopler, spolne hormone i hormone štitnjače, muž od svoje dr za spermiogram. Kad smo to obavili, dobila od gina uputnicu za prvi pregled u Petrovoj (tu sam baš htjela). Naručivala sam se mailom. Termin dobila uvijek u roku tjedan ili dva. Oni ti eventualno kažu da izvadiš još neki nalaz ako ti fali (markeri, krvna grupa, rh, papa itd) i kad to sve sakupiš doneseš, posigneš lijekove i počinješ s pukanjem. Ja sam od 2.dc bila na gonalima (da bi dobila više folikula nego u prirodnom ciklusu) i onda od 8.dc uz gonal i orgalutran (on sprječava nagli porast LH da nebi nastupila ovulacija i popucali folikuli). Prvu folikulimetrije sam imala 7 DC a drugu ću sutra tj, 10dc.
Eto nadam se da sam odg na većinu toga što te zanimalo. ☺️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji