Kika i Nova sreca bas mi je zao da su bete negativne. Sad malo odmora pa onda da u novom ciklusi bude vise uspjeha

Hvala svim curama na savjetima i podršci.
Nova sreca drži se,znam kako ti je, malo ćemo odmoriti i za koji mjesec slavimo veliku betu!
Svim novim curama i onima koji su u iščekivanju što većeg broja js ili u čekanju bete, želim punoo sreće i uspjeha!
Eh cure moje bas mi je zao. Zelim vam da se sto prije dignete, da tuga ne traje dugo.

Gerberova, meni ti je isto muka od njih. Boli me glava, bljuje mi se i prisutna mi je ona mučnina...
Curke, žao mi je. Nadala sam se da će krenuti pozitivne bete.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Tako je draga kika nasa se borba nastavlja dalje i nema predaje,doce i nas dan pozitivne bete.Hvala vam svima i nadam se da ce bez obzira na nas sto su nam bete negativne da ce vama biti pozitivne.drzim fige svima i sretno😘
Umene beta 1 eto i sluzbeno znam da je to to😥
Kika i Nova sreca zao mi je....ja sam na VV i svaki put izmedu stimuliranih postupaka moralo je proci 6 mj da bi mogla u novi krenut...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure jako mi je zao... nekako sam se nadala da ce ipak biti pozitivna.. znam da nema rijeci kojima bi vas netko utjesio jer i samoj mi je bilo tako.... jos spoznaja da nema smrzlica.. sve opet ispocetka... i to za 5 mj tek.... ako vam se place isplacite se a onda glavu gore i ponosno dalje bez predaje.. jednostavno ocito da jos nije trenutak i nije bilo suđeno.. ali doci ce i i nase vrijeme...
Sto se tice razmaka između postupaka mislim da ovise od bolnice do bolnice.. u vinogradskoj su liste kao cekanja.. al evo 5 mj cekam ( iako mislim da nebi bilo 5 mj da nije bilo ljeto i da nisu isli na go.. jer prvi put sam cekala ni 3 mj.).. sto zapravo i nije strasno... za petrovu sam cula da nema liste cekanja ali neznam koliko rade razmak.. opcenito sam cula da svi preferiraju 2-3 mj minimalno da se tjelo malo ocisti...
Vadila sam betu danas i 0 je 😢 Koliko ste vi radile pauzu izmedju dva stimulirana? Pitala sam doktora kad možemo opet pokušat, kaže minimalno jedan ciklus pauze i onda možemo opet. Mislila sam da moramo duže čekat bar 3 mj ili tako nešto.
Žao mi je jako, meni je beta bila ravna 0 u 7.mj ( stimulirani) a sad u 8. ( prirodni ) nisam ni došla do transfera 😌 ali glavu gore!!!!
Sto se tiče pauze, najbolje je 4-6 mj između stimuluranih. 1 ciklus obavezno pauza ako ćeš ići u prirodni ali za stimulirani to nije zdravo ni za tebe, tvoje jajnike i dr.
Hvala na odgovoru. Tako sam i mislila, još ću se malo praviti da se ništa ne dešava i sve normalno raditi a onda nakon prvog ultrazvuka malo usporiti. Hvala još jednom, ne mogu ti opisati koliko me smiruju rijeci podrške i da će sve biti u redu.
Pozdrav! Dobro nam dosla...ja sam isto aktivan tip...dok sam se pikala sve sam normalno radila...prestala sam sa aktivnostima dan prije punkcije i evo sada sam trudna 5tjedana i jos odmaram ali za 2-3 tjedna se vracam aktivnostima samo malo blazi ritam! Sretno!
Umene beta 1 eto i sluzbeno znam da je to to😥
Kika i Nova sreca zao mi je….ja sam na VV i svaki put izmedu stimuliranih postupaka moralo je proci 6 mj da bi mogla u novi krenut…
Nova sreca i Kika zao mi je...nemojte pasti u depru...sve se dogadja s razlogom..da niste toliko jake ne bi vam se to dogadjalo...glavu gore u nove pobjede krenite...vjerujem da nije lako ali znate sto vam je cilj!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji