Evo konačno i mene 😊 Danas je bio ET dva zametka sa super pravilnim dijeljenjem, jedan nam se još prati za moguće zamrzavanje. 😊 Od terapije utrogestan, duphaston, folacin i clexan i čekanje do 10.9. za Beta test. E sad pitanje, na prvom IVF (druga poliklinika i drugi doktor) sam nakon ET morala stavljati crinone gel, a sad mi nisu ništa rekli? Ima li netko kakvih iskustava?
Evo konačno i mene 😊 Danas je bio ET dva zametka sa super pravilnim dijeljenjem, jedan nam se još prati za moguće zamrzavanje. 😊 Od terapije utrogestan, duphaston, folacin i clexan i čekanje do 10.9. za Beta test. E sad pitanje, na prvom IVF (druga poliklinika i drugi doktor) sam nakon ET morala stavljati crinone gel, a sad mi nisu ništa rekli? Ima li netko kakvih iskustava?
Sretno,koliko su stari embriji? Ne treba ti još i crinone kad koristiš utriće i duphastone. Sada si privatno ili?

url=https://lilypie.com]
DANTE
Sretno draga! skupa ce mo brojati dane.ja sam dobila utrogestan 3×2 folacin i fragmin 5000 jedinica i 3 d vitamin
Sretno,koliko su stari embriji? Ne treba ti još i crinone kad koristiš utriće i duphastone. Sada si privatno ili?
Treći dan, da da privatno IVF za razliku od prošlog puta predivni ljudi, sve smireno i opušteno uz maksimalne pripreme i objašnjavanje. Znam da će sad biti komentara da je to privatno, ali dok smo se odlučivali za privatnu polikliniku imali smo ne baš ugodan kontakt s jednom drugom polikliniku koja je dosta razvikana pa mislim da ipak nije u pitanju novac 😊
Sretno draga! skupa ce mo brojati dane.ja sam dobila utrogestan 3×2 folacin i fragmin 5000 jedinica i 3 d vitamin
Da d vitamin i ja vec mjesec dana pijem jer je razina bila dosta niska
Sad drzimo palceve za visoke bete!!!!!!! 😊😊
Trudimo se bit cool i ne misliti o tome jer sam se prošli put izludila, a ali nadamo se da će nakon 5 godina ovo bit uspjeh ❤❤
Evo htjela bih podijeliti i nalaze svog supruga koji su stigli:
Izgled: transparentan
pH.7.9
LH 2.8
FSH 13.3
Prolaktin 124
Testosteron 11.9
SHBG 11
FT 385
Estradiol 55
Volumen 4.2
Koncentracija 0
Sveeukupno 0
Pokretni/Nepokretni 0/0
Glukoza 36.9
Fruktoza 32.8
Cink 16.4
Zanima me jel imao tko slicne nalaze ili bilo kakav komentar na ove?
Tesko je vjerovati da je kava u pitanju ali mi se hvatamo za sve..:/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji