Sretno draga! skupa ce mo brojati dane.ja sam dobila utrogestan 3×2 folacin i fragmin 5000 jedinica i 3 d vitamin
Evo konačno i mene 😊 Danas je bio ET dva zametka sa super pravilnim dijeljenjem, jedan nam se još prati za moguće zamrzavanje. 😊 Od terapije utrogestan, duphaston, folacin i clexan i čekanje do 10.9. za Beta test. E sad pitanje, na prvom IVF (druga poliklinika i drugi doktor) sam nakon ET morala stavljati crinone gel, a sad mi nisu ništa rekli? Ima li netko kakvih iskustava?
Sretno,koliko su stari embriji? Ne treba ti još i crinone kad koristiš utriće i duphastone. Sada si privatno ili?
Treći dan, da da privatno IVF za razliku od prošlog puta predivni ljudi, sve smireno i opušteno uz maksimalne pripreme i objašnjavanje. Znam da će sad biti komentara da je to privatno, ali dok smo se odlučivali za privatnu polikliniku imali smo ne baš ugodan kontakt s jednom drugom polikliniku koja je dosta razvikana pa mislim da ipak nije u pitanju novac 😊
Sretno draga! skupa ce mo brojati dane.ja sam dobila utrogestan 3×2 folacin i fragmin 5000 jedinica i 3 d vitamin
Da d vitamin i ja vec mjesec dana pijem jer je razina bila dosta niska
Sad drzimo palceve za visoke bete!!!!!!! 😊😊
Trudimo se bit cool i ne misliti o tome jer sam se prošli put izludila, a ali nadamo se da će nakon 5 godina ovo bit uspjeh ❤❤
Evo htjela bih podijeliti i nalaze svog supruga koji su stigli:
Izgled: transparentan
pH.7.9
LH 2.8
FSH 13.3
Prolaktin 124
Testosteron 11.9
SHBG 11
FT 385
Estradiol 55
Volumen 4.2
Koncentracija 0
Sveeukupno 0
Pokretni/Nepokretni 0/0
Glukoza 36.9
Fruktoza 32.8
Cink 16.4
Zanima me jel imao tko slicne nalaze ili bilo kakav komentar na ove?
Tesko je vjerovati da je kava u pitanju ali mi se hvatamo za sve..:/
Evo konačno i mene 😊 Danas je bio ET dva zametka sa super pravilnim dijeljenjem, jedan nam se još prati za moguće zamrzavanje. 😊 Od terapije utrogestan, duphaston, folacin i clexan i čekanje do 10.9. za Beta test. E sad pitanje, na prvom IVF (druga poliklinika i drugi doktor) sam nakon ET morala stavljati crinone gel, a sad mi nisu ništa rekli? Ima li netko kakvih iskustava?
Draga koju mutaciju imas pa primas clexan?Ako se smide znati
Draga koju mutaciju imas pa primas clexan?Ako se smide znati
MTHFR (C677T) heterozigot
PAI-1 (4G/5G) heterozigot 4G/5G
Curama koje su bile na et i cekaju betu zelim puno srece i da vam bete budu pozitivne...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Curama koje su bile na et i cekaju betu zelimpuno srece i da vam bete budu pozitivne…
Hvaaaalaaa 😊❤😘
Polako završava ljeto i odmah smo sve opet malo aktivnije😀
Svima želim da ove god ugledamo pozitivan rezultat. Vjerujem da ćemo sve biti uspješne i da će svaka naći put da prevlada problem koji god da je.
Ja usto čekam pregled da vidimo jesam spremna za FET...nisam bas nekak optimistična-strah me da je endometrij zadebljan opet ali ništa dok dr ne kaže kako je stvarno stanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji