Rayna sretno sutra i opustii se sto mozes vise. Sigurno ce ti biti malo pritisak od punog mjehura( nadam se da su to naglasili) ali sami transfer je bezbolan. Meni su i sestre i ljecnik bas oba puta naglasili da utrogestane na dan transfera nestavljam nego popijem. Samo treba biti pun mjehur, a ostalo sve normala. Normalno i doruckuj.
Rayna, sutra moram vidjeti da li ima transfera. Ko zna ako imamo obje upoznat cemo se. Prirodnjak je bio..
Posto nemogu upamtit tko je u kojoj bolnici.ali ako me sjecanje dobro sluzi ti si na Vuku.
Voljela bih te upoznati. Jel moras biti ujutro u 8?
Joj zaboravih napisati da kao da mi je sestra rekla da stavim utrice normalno ujutro. Jel dolazimo u 8 ili 8:30? Ovaj put sam bas mutava bila. Nista zapamtila.
u 8 sati moras biti gore
Rayna sretno sutra i opustii se sto mozes vise. Sigurno ce ti biti malo pritisak od punog mjehura( nadam se da su to naglasili) ali sami transfer je bezbolan. Meni su i sestre i ljecnik bas oba puta naglasili da utrogestane na dan transfera nestavljam nego popijem. Samo treba biti pun mjehur, a ostalo sve normala. Normalno i doruckuj.
To mi je najgore,pun mjehur. Inace teško podnosim kad me tjera pisati a sutra.... Moram izdržati hocu necu-moram.
ma turit cu ja njih i ujutro samo miris.. 😒
Jesam Vuk. Nisam nista jos pisala o ovom postupku jer nisam znala hocemo li imati stanicu. U 8 ce nas biti puno u cekaonici, ali ako imamo transfer obje sutra sigurno cemo se upoznati. Ja sam ti zadnji put uzela bocucu i tamo pila. Transferi su oko 9:30 pa ne bih mogla trpiti od 8. Mozes i malo ispiskiri ako je bas kriza pa popiti jos malo.
Radost hvala!
Jesam Vuk. Nisam nista jos pisala o ovom postupku jer nisam znala hocemo li imati stanicu. U 8 ce nas biti puno u cekaonici, ali ako imamo transfer obje sutra sigurno cemo se upoznati. Ja sam ti zadnji put uzela bocucu i tamo pila. Transferi su oko 9:30 pa ne bih mogla trpiti od 8. Mozes i malo ispiskiri ako je bas kriza pa popiti jos malo.
Radost hvala!
Pa znam da ce nas biti sutra dosta tamo, kao i uvjek.
Eh sad, neki znak kako cubte prepoznat jer biti ce nas i na transferu nekoliko. 😀
Imat cu slape ko iz hotela. Bijele neke s natpisom. Plavu vestu preko spavacice.
Imat cu slape ko iz hotela. Bijele neke s natpisom. Plavu vestu preko spavacice.
Dobro, gledat cu u slape 😂
mene ces prepoznati po isto bijelim slapama ali cisto bijele i visini 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji