Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Radost81
    08. Srpanj 2018. 23:01

pinklife

Meni su rekli da stavljam sve dok mi ne kažu da mogu prestati. Vjerujem da će iskusnije cure bolje znati. Koliko je vas boljelo dolje? 

Koristis ih do bete sigurno, a želim da ih koristis i nakon bete 😉. Prestajes jedino u slucaju negativne bete. A sto se tiče boli, to je individualno za svakoga. Ja sam par dana osjecala neku tupu bol i znalo je biti malo iscjetka, ali ništa strašno.

• Kengurica
    08. Srpanj 2018. 23:07

Rayna, sutra moram vidjeti da li ima transfera. Ko zna ako imamo obje upoznat cemo se. Prirodnjak je bio..

• Kengurica
    08. Srpanj 2018. 23:08

Joj zaboravih napisati da kao da mi je sestra rekla da stavim utrice normalno ujutro. Jel dolazimo u 8 ili 8:30? Ovaj put sam bas mutava bila. Nista zapamtila.

• Radost81
    08. Srpanj 2018. 23:09

Rayna sretno sutra i opustii se sto mozes vise. Sigurno ce ti biti malo pritisak od punog mjehura( nadam se da su to naglasili) ali sami transfer je bezbolan. Meni su i sestre i ljecnik bas oba puta naglasili da utrogestane na dan transfera nestavljam nego popijem. Samo treba biti pun mjehur, a ostalo sve normala. Normalno i doruckuj.

• Radost81
    08. Srpanj 2018. 23:12

Kengurica sretnon i tebi ujutro, tek upratih da je i tebi sutra. 

• Rayna
    08. Srpanj 2018. 23:17

Kengurica

Rayna, sutra moram vidjeti da li ima transfera. Ko zna ako imamo obje upoznat cemo se. Prirodnjak je bio..

Posto nemogu upamtit tko je u kojoj bolnici.ali ako me sjecanje dobro sluzi ti si na Vuku. 
    Voljela bih te upoznati. Jel moras biti ujutro u 8?

• Rayna
    08. Srpanj 2018. 23:18

Kengurica

Joj zaboravih napisati da kao da mi je sestra rekla da stavim utrice normalno ujutro. Jel dolazimo u 8 ili 8:30? Ovaj put sam bas mutava bila. Nista zapamtila.

u 8 sati moras biti gore 

• Rayna
    08. Srpanj 2018. 23:20

Radost81

Rayna sretno sutra i opustii se sto mozes vise. Sigurno ce ti biti malo pritisak od punog mjehura( nadam se da su to naglasili) ali sami transfer je bezbolan. Meni su i sestre i ljecnik bas oba puta naglasili da utrogestane na dan transfera nestavljam nego popijem. Samo treba biti pun mjehur, a ostalo sve normala. Normalno i doruckuj.

To mi je najgore,pun mjehur. Inace teško podnosim kad me tjera pisati a sutra.... Moram izdržati hocu necu-moram.
    ma turit cu ja njih i ujutro samo miris.. 😒 

• Kengurica
    08. Srpanj 2018. 23:27

Jesam Vuk. Nisam nista jos pisala o ovom postupku jer nisam znala hocemo li imati stanicu. U 8 ce nas biti puno u cekaonici, ali ako imamo transfer obje sutra sigurno cemo se upoznati. Ja sam ti zadnji put uzela bocucu i tamo pila. Transferi su oko 9:30 pa ne bih mogla trpiti od 8. Mozes i malo ispiskiri ako je bas kriza pa popiti jos malo. 
    Radost hvala!

• Rayna
    08. Srpanj 2018. 23:31

Kengurica

Jesam Vuk. Nisam nista jos pisala o ovom postupku jer nisam znala hocemo li imati stanicu. U 8 ce nas biti puno u cekaonici, ali ako imamo transfer obje sutra sigurno cemo se upoznati. Ja sam ti zadnji put uzela bocucu i tamo pila. Transferi su oko 9:30 pa ne bih mogla trpiti od 8. Mozes i malo ispiskiri ako je bas kriza pa popiti jos malo.
    Radost hvala!

Pa znam da ce nas biti sutra dosta tamo, kao i uvjek. 
    Eh sad, neki znak kako cubte prepoznat jer biti ce nas i na transferu nekoliko. 😀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI