Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    05. Srpanj 2014. 15:50

stella,ja vjerujem da ćeš uspijeti i da ćeš uskoro biti u lijepa trudnica...do tada ćemo držati fige  da postupak prođe po planiranom...držim ti fige,a bome sam počela i  sebi.dan D je jako blizu

stell@
    06. Srpanj 2014. 13:31

medsr i ja tebi držim fige...

klomifeni strašno djeluju na moje raspoloženje, boli nme glava mučnina i sve moguće nuspojave koje mogu biti su me snašle... nadam se samo da će i dole napravit nekog učinka....  

srijeda je prvi dan folikulometrije tako da sam u iščekivanju

• Tinći
    09. Srpanj 2014. 09:51

Pozz svima,

evo ja sam nova na ovom forumu i nadam se da mogu nekome pomoći vlastitim iskustvom :)
    Prošle godine sam postala mama prekrasne djevojčice iz postupka potpomognute u Pragu (donacija js).

Ako je netko u sličnoj priči, rado bih pomogla :)

Svima želim mnogo sreće i male mirišljave smotuljke u rukama čim, čim prije :-)

stell@
    09. Srpanj 2014. 20:55

bila sam danas na folikulometriji... doktorica je rekla da je sve u redu nije mi rekla koliko ih ima samo je rekla da se boji hipera...    danas mi je dala 2 Gonala i 1 citro, isto tako i sutra pa onda opet u petak

danas je rekla da bi punkcija mogla biti već u ponedjeljak....
    da bar...
    prošli puta nije došlo do oplodnje nadam se da sada hoće..

renata6
    09. Srpanj 2014. 20:57

Stell@
    Držim ti figice!

stell@
    11. Srpanj 2014. 21:18

danas još 3 Gonala i 1 cetrotide.... 

sutra ćemo vidit šta će reć...

stell@
    12. Srpanj 2014. 17:55

evo mene danas bila gore kod dok pa mi rekla da danas još uzmem 3 Gonala i 1 Cetrotide pa isto tako i sutra ujutro....

onda navečer štoperica i punkcija bi bila u utorak...

dok se nada da bi mogle biti 2 ili 3 jajne stanice... relativno malo s obzirom na tolike gonale...

ne mogu uopće spavati... samo to čekam... dan kad će reć beta poz...

dok se ja ovako patim i strepim moja šogorica je upravo saznala da je trudna i skače od sreće...
    već priprema stvari za bolnicu i za bebu...

tko zna koliko me još punkcija, neuspjelih pokušaja i strahova čeka dok ja ne ugledam svoju bebicu... živa kalvarija.....

• Lufi
    14. Srpanj 2014. 12:52

drzim fige stell@

stell@
    14. Srpanj 2014. 19:00

hvala lufl

sutra je dan D...
     buđenje u 3 ujutro, 2,5 sata vožnje, 1 sat pretrpljenog straha dok me ne prozovu, bolna punkcija i onda 3 dana iščekivanja, boli, tuge, osjećaja manje vrijednosti, samosažaljenja, suprugove riječi utjehe koje mu jako loše polaze za rukom... i onda da bi mi rekli da se nije oplodilo... pa kad ne bih nekoga ubila.......

bolje da ne razmišljam o tome... što više mislim više me boli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.