stella,ja vjerujem da ćeš uspijeti i da ćeš uskoro biti u lijepa trudnica...do tada ćemo držati fige da postupak prođe po planiranom...držim ti fige,a bome sam počela i sebi.dan D je jako blizu
medsr i ja tebi držim fige...
klomifeni strašno djeluju na moje raspoloženje, boli nme glava mučnina i sve moguće nuspojave koje mogu biti su me snašle... nadam se samo da će i dole napravit nekog učinka....
srijeda je prvi dan folikulometrije tako da sam u iščekivanju
Pozz svima,
evo ja sam nova na ovom forumu i nadam se da mogu nekome pomoći vlastitim iskustvom :)
Prošle godine sam postala mama prekrasne djevojčice iz postupka potpomognute u Pragu (donacija js).
Ako je netko u sličnoj priči, rado bih pomogla :)
Svima želim mnogo sreće i male mirišljave smotuljke u rukama čim, čim prije :-)
bila sam danas na folikulometriji... doktorica je rekla da je sve u redu nije mi rekla koliko ih ima samo je rekla da se boji hipera... danas mi je dala 2 Gonala i 1 citro, isto tako i sutra pa onda opet u petak
danas je rekla da bi punkcija mogla biti već u ponedjeljak....
da bar...
prošli puta nije došlo do oplodnje nadam se da sada hoće..
evo mene danas bila gore kod dok pa mi rekla da danas još uzmem 3 Gonala i 1 Cetrotide pa isto tako i sutra ujutro....
onda navečer štoperica i punkcija bi bila u utorak...
dok se nada da bi mogle biti 2 ili 3 jajne stanice... relativno malo s obzirom na tolike gonale...
ne mogu uopće spavati... samo to čekam... dan kad će reć beta poz...
dok se ja ovako patim i strepim moja šogorica je upravo saznala da je trudna i skače od sreće...
već priprema stvari za bolnicu i za bebu...
tko zna koliko me još punkcija, neuspjelih pokušaja i strahova čeka dok ja ne ugledam svoju bebicu... živa kalvarija.....
hvala lufl
sutra je dan D...
buđenje u 3 ujutro, 2,5 sata vožnje, 1 sat pretrpljenog straha dok me ne prozovu, bolna punkcija i onda 3 dana iščekivanja, boli, tuge, osjećaja manje vrijednosti, samosažaljenja, suprugove riječi utjehe koje mu jako loše polaze za rukom... i onda da bi mi rekli da se nije oplodilo... pa kad ne bih nekoga ubila.......
bolje da ne razmišljam o tome... što više mislim više me boli..
Sortiraj odgovore
Najstariji